OWULACJA - a objawy, jak przy pms!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa najgorzej czuję się cały ten tydzień po czasie, w którym była @. Czyli w czasie owulki jestem ładna aż miło, przed @ i w trakcie nie mam za dużo nowych zarzutów, ale zaraz po @ wyglądam jak pryszczaty chomik na metamfetaminie. I jakbym sie nie ubrala, nie uczesala i nie umalowala, wstyd wyjść na ulicę.
Martynika, weronika86, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja przed owu jestem płaczliwa.. ogólnie mam dola .. i jestem wnerwiona
Ciagle sie stresuje ... i wogole -
Ja mam wzdecia, zachcianki, brzuch pobolewa jak na @, jestem zmęczona i spiaca. Czuje też takie pulsowanie w pochwie i oczywiście majty mokre
biedronka1982 lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualnyTaa zachcianki jak baba w ciąży... Kanapki z łososiem zapite herbata z mlekiem, popite koktajlem truskawkowym :p kiszone ogórki do obiadu zagryzione jabłkiem... w ciągu jednego dnia oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 20:13
-
nick nieaktualny
-
Ja zauwazylam od jakiegos czasu ze w polowie cyklu ok 12-15 dnia jestem strasznie nerwowa, niedobra ale tylko ... Wieczorami. Kazda pierdola denerwuje mnie do granic mozliwosci. Na drugi dzien rano zaluje tego zachowania az do wieczora kiedy to znow przychodzi i tak kilka dni z rzedu. Sluzu zero,choruje na tarczyce i najprawdopodobniej problemy z owulacja. O co chodzi?po 5 latach- sukces!
oby się udało tym razem ....
-
nick nieaktualnyhejj, jestem tutaj nowa i szukałam w internecie wlasnie czegos na ten temat, myslalam ze mna jest cos nie tak, ale kiedy zbliza mi sie owulacja, to staje sie strasznie marudna, wsciekla,wszyscy dookola mnie denerwuja, zbiera mi sie na placz, czy to jest wogole normalne podczas owulacji? czy jest to wina hormonow ze mam takie wahania nastrojow?przez te humorki nie mam nawet ochoty na seks, mąż mnie wkurza i denerwuje.masakra.Pozdrawiam
-
a bola Was piersi? bo nie od kilku dni boli podbrzusze jak na okres i piersi. za ok 14 dni powinnam dostac okres, wiec raczej mam owulke no i sluz taki przezroczysty to sie zgadza. nigdy mnie tyle dni podbrzusze nie bolalo i piersi tez pierwszy raz. ciaza odpada, robilam bete i wyszla <1,2 no i mialam okres, potem nie wspolzylam wiec raczej nie ciaza.
-
nick nieaktualny
-