Owulacja, krwawienie, temperatura
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2023, 18:18
-
Być może to plamienie implantacyjne i nigdy nie zaszkodzi zatestować lub powtórzyć betę. Ja niestety miałam tak kilka razy i @ rozkręcała się na dobre drugiego lub trzeciego dnia 🫤👩❤️👨
Starania od 2021
👱🏼♀️27l.
TSH, ft4, antyTPO ✅
Cytologia ✅
Cykle owulacyjne ✅
Na chwilę obecną brak przyczyny niepłodności 😔
👨🏻🦱38l
Badanie nasienia ✅
TSH ❌ antyTPO ❌
Hashimoto 🙊
28.05 - moje pierwsze w życiu ⏸️🥹
31.95 - beta 101,5
02.06 - beta 302
14.06 - USG, pęcherzyk ciążowy 17mm, brak pęcherzyka żółtkowego 😞
28.06 - zarodek z bijącym ❤️
31.07 - prenatalne OK✅
23.08 - mamy chłopca 🥰 -
Poczekaj jeszcze dzień/dwa, jak się nie rozkręci okres zrób test ciążowy nie ma co biegać na krew i przepłacać ☺️👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
Naay95 wrote:Kochane, piszę żeby troszkę się wygadać, może usłyszeć podobną historię albo po prostu usłyszeć poradę kogoś bardziej doświadczonego staramy się z partnerem o dziecko, współżyliśmy w owulacje i dni płodne, licząc, że może się udało wybrałam się w 10dpo na betę. Niestety po powrocie zauważyłam plamienie, a beta co normalne wyniosła >2.3. Mówię na bank miesiączka, natomiast zastanawia mnie kilka faktów: zawsze miałam intensywne krwawienia ze skrzepami, wczoraj cały dzień miałam różowe plamienie ze śluzem, na które wystarczyłaby jedna wkładka. Dziś troszkę więcej, ale bez żadnych skrzepów może na maksymalnie 1 podpaskę i mam wrażenie ze jest coraz mniej. Druga sprawa, od owulacji temperatura utrzymuje się na poziomie 36.7-36.8, nie było spadku a zawsze następował w dniu okresu. Myślicie ze jest jeszcze szansa i testować za jakiś czas czy takie plamienie wyklucza i nie warto robić sobie nadziei?
Zrób sobie test, mniej kosztuje niż zrobienie bety i będziesz wiedziała ma czym stoisz -
Naay95 i jak się sytuacja rozwinęła u Ciebie ?
-