Owulacja, krwawienie, temperatura
-
Być może to plamienie implantacyjne i nigdy nie zaszkodzi zatestować lub powtórzyć betę. Ja niestety miałam tak kilka razy i @ rozkręcała się na dobre drugiego lub trzeciego dnia 🫤👩❤️👨
Starania od 2021
👱🏼♀️27l.
TSH, ft4, antyTPO ✅
Cytologia ✅
Cykle owulacyjne ✅
Na chwilę obecną brak przyczyny niepłodności 😔
👨🏻🦱38l
Badanie nasienia ✅
TSH ❌ antyTPO ❌
Hashimoto 🙊
28.05 - moje pierwsze w życiu ⏸️🥹
31.95 - beta 101,5
02.06 - beta 302
14.06 - USG, pęcherzyk ciążowy 17mm, brak pęcherzyka żółtkowego 😞
28.06 - zarodek z bijącym ❤️
31.07 - prenatalne OK✅
23.08 - mamy chłopca 🥰 -
Poczekaj jeszcze dzień/dwa, jak się nie rozkręci okres zrób test ciążowy
nie ma co biegać na krew i przepłacać ☺️
4 rok starań o pierwsze 👶
👩 29 | 🧔 30 |
AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02❄️5bb 👎
FET 3.03❄️4bc + ❄️4bb 👎
FET 21.07❄️2x4cc 👎
FET 18.08❄️4bc + ❄️3bb 👎
Został 1 ❄️
Nie tracę wiary, bo serce wciąż pragnie. -
Naay95 wrote:Kochane, piszę żeby troszkę się wygadać, może usłyszeć podobną historię albo po prostu usłyszeć poradę kogoś bardziej doświadczonego staramy się z partnerem o dziecko, współżyliśmy w owulacje i dni płodne, licząc, że może się udało wybrałam się w 10dpo na betę. Niestety po powrocie zauważyłam plamienie, a beta co normalne wyniosła >2.3. Mówię na bank miesiączka, natomiast zastanawia mnie kilka faktów: zawsze miałam intensywne krwawienia ze skrzepami, wczoraj cały dzień miałam różowe plamienie ze śluzem, na które wystarczyłaby jedna wkładka. Dziś troszkę więcej, ale bez żadnych skrzepów może na maksymalnie 1 podpaskę i mam wrażenie ze jest coraz mniej. Druga sprawa, od owulacji temperatura utrzymuje się na poziomie 36.7-36.8, nie było spadku a zawsze następował w dniu okresu. Myślicie ze jest jeszcze szansa i testować za jakiś czas czy takie plamienie wyklucza i nie warto robić sobie nadziei?
Zrób sobie test, mniej kosztuje niż zrobienie bety i będziesz wiedziała ma czym stoisz -
Naay95 i jak się sytuacja rozwinęła u Ciebie ?
-