X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Palamienie zamiast @ !!!
Odpowiedz

Palamienie zamiast @ !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam mały problem dzisiaj mój 35 dzien cyklu rano miałam lekkie plamienie nawet nie w kolorze krwi... I do tej pory nic. Dziwne uczucie mam w brzuchu nawet nie wiem jak to opisać a od paru dni odczuwam lekki ból jajników nic poza tym. 3 dni temu robiłam test i negatywny. Co może być ?

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może powtórz test?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • my dream Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiłaś test ??

mhsvh371pdpt408y.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ