Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, czy można jeszcze dołączyć do grupy? 3 października miałam 1 dc, 10 października na teście owulacyjnymi pokazały się dwie kreski (testowałam pierwszy raz, więc mocno jestem zdziwiona tak szybkim wynikiem). Biorę castagnus i Wiesiołek pierwszy cykl. Chcę testować 23 pazniernika. Trzymam kciuki i pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 14:57
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Robaczek123 wrote:Piękne :*
Po wymieniamy się teraz doświadczeniami
Kiedy idziesz na betę? Czy od razu do lekarza?Beata81 lubi tę wiadomość
-
RudaAnna wrote:Ja tez mam przypinke od mamyginekolog dostałam jak zamówiłam segregator i jakoś narazie szczęścia nie przyniósł no ale tobie Maszia życzę jak najlepiej
Tak z ciekawości kupiłas segregator ciążowy nie będąc jeszcze w ciąży? -
przedszkolanka:) wrote:A mnoe chyba próbuje złapac chorobsko wspaniale.
Witam w klubie chorych mnie już meczy drugi tydzień ...02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Hej, dołączam U mnie planowana @ 21 października, ale pewnie potestuję w okolicach 17-19 już - zapas testów zrobiony W poprzedniej ciazy meeeega wczesnie mialam cienie kreski juz.
Najmłodsza_staraczka wrote:Jestem 1 dpo a już mi się dłuży, zabijcie mnie.
Piąteczka - mam to samo U mnie 2-4dpo o ile owu w ogóle była Jak to mawia mój gin - najlepszym dowodem na owulację, jest ciąża - tego się trzymam
-
Ja się ciesze, ze mam w weekend zajęcia.. trochę mi to zawsze myślenia zmienia i ogarnia wiec może dzięki temu nie zwariuje do końca października .. z drugiej strony jak przyjdzie @ będzie można szaleć na imprezie urodzinowej mojej i tego się w razie niepowodzenia trzymam
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
A ja Wam coś napisze uśmialam sie
A propo mężow i ich zaangazowania: moj mąż dzisiaj się dowiedzial,ze w polowie listopada ma wyjazd służbowy. No i ja juz w kalendarz a on"nie bedzie płodnych i owu w tym czasie,juz sprawdzalem" buhahahahah. Wiedzialam,ze sie angazuje ale nie sadzilam ze aż tak !:oAriette1983, Niezapominajka2, Izaw, Lady_Dior, Ania95, Nuch, Beata81 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:A ja Wam coś napisze uśmialam sie
A propo mężow i ich zaangazowania: moj mąż dzisiaj się dowiedzial,ze w polowie listopada ma wyjazd służbowy. No i ja juz w kalendarz a on"nie bedzie płodnych i owu w tym czasie,juz sprawdzalem" buhahahahah. Wiedzialam,ze sie angazuje ale nie sadzilam ze aż tak !:o
Po cichu trzyma rękę na pulsieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Meggs wrote:Myślę że tu chodzi o to żeby właśnie nie kupować przypinek, tylko dostać ją bezinteresownie od jakiejś szczęśliwej mamy
Tak z ciekawości kupiłas segregator ciążowy nie będąc jeszcze w ciąży?
Oni dołączają przypinki do wszystkich (bądź większości) zamówień, albo właśnie dla osoby kupującej, a jak nie planuje to żeby komuś przekazać właśnie, jakoś tak to było wyjaśnioneMagda - mbc lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Beata81 wrote:U mnie najbardziej denerwuje mnie teściowa, której nie mówiliśmy, że staramy się o rodzeństwo dla córci, nie wie też, że w marcu straciłam maleństwo i co chwilę mi dogryza, że jestem bardzo wygodna, bo mam jedno dziecko, a wszyscy dookoła mają dwójkę, że nie kocham swojego dziecka, bo nie chcę dać jej rodzeństwa. Nie mam już ochoty się z nią widywać, ani rozmawiać, bo za każdym razem jak mi dogaduje, wychodzę ze łzami w oczach.
Nona u mnie w cyklu, w którym robiłam testy owu wypadła w 15 dc, pierwszy test zrobiłam 12 dc - negatyw aż miło, w 13 dc prawie pozytyw, 14 dc pozytyw, później miałam mocno wrażenie, że owu była rano 15 dc i wtedy wieczorem wyszedł juz mega negatyw.
Przedszkolanka to nieźle go nauczyłaś! Bo mój to po prostu na biezaco pyta, czy coś z tego może wyjść, czy jest może za wcześnie albo już za późno ale nawet gdybym chciała mu wszystko wytłumaczyć, wątpię, że on chciałby się nauczyć nie ma jeszcze takiego parcia na dziecko, narazie spokojnie czeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 17:11
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:O Boże! Teściowe są najgorsze, ja mojej niecierpię! A najgorsze jest to, że pokazała swoją prawdziwą twarz dzień przed ślubem, przez co dołożyła mi nerwów, jakbym jeszcze miała mało wtedy, wrrrrr!!!! Szczerze współczuję Beata!
-
Meggs wrote:Aż boję się spytać co teściówka odwaliła :p
Post pod postem ! Przepraszam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 17:32
Lami lubi tę wiadomość
-
Izaw wrote:Oni dołączają przypinki do wszystkich (bądź większości) zamówień, albo właśnie dla osoby kupującej, a jak nie planuje to żeby komuś przekazać właśnie, jakoś tak to było wyjaśnione