Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Robaczek123 super Niech beta ładnie przerasta i dzidzia rośnie zdrowo
Nona ja np.zawsze robię,testy owu dopiero po ujawnieniu się śluzu płodnego.Wcześniej nie ma sensu a jak widzę śluz płodny,to wiem,że owu zbliża się dużymi krokami Ja jednak znam swój organizm bardzo dobrze-obserwuję się od wielu miesięcy.Temp.też zaczynam mierzyć dopiero po pojawieniu się śluzu-wcześniej szkoda mi zarywać nockę,bo pracuję 90% na drugą zmianę
Powiem Wam dziewczyny,że jak zaczęłam się starać w zeszłym roku to starała się również moja kuzynka,przyjaciółka, 3koleżanki,szwagierka mojej siostry i jedna znajoma Bylo nas 8 ...3 z nich już urodziły,2 rodzą w grudniu i 1 w styczniu.Ja i 1kolezanka nadal walczymy...
Przedszkolanka brawo dla męża hahaha
U mnie 6dpo jeny jak to się ciągnie...Robaczek123, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Myślę że tu chodzi o to żeby właśnie nie kupować przypinek, tylko dostać ją bezinteresownie od jakiejś szczęśliwej mamy
Tak z ciekawości kupiłas segregator ciążowy nie będąc jeszcze w ciąży?15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Gratulacje Dziewczyny! w końcu coś ruszyło oby tak dalej !
Ja dziś zrobiłam progesteron i już zupełnie nie ogarniam.. 9,3 ng/ml 9 dni po pozytywnym teście owu.. owulacja z tego marna, ale na brak owulacji też nie wskazuje. Sama nie wiem bo przy braku owulacji to miałam poniżej 5 i tak też jest w normach , że faza lutealna od 4,7. Jednak gin owulacji nie widziała.. Nic z tego nie rozumiem... Mój organizm jakiś dziwny .Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
makalotia wrote:Gratulacje Dziewczyny! w końcu coś ruszyło oby tak dalej !
Ja dziś zrobiłam progesteron i już zupełnie nie ogarniam.. 9,3 ng/ml 9 dni po pozytywnym teście owu.. owulacja z tego marna, ale na brak owulacji też nie wskazuje. Sama nie wiem bo przy braku owulacji to miałam poniżej 5 i tak też jest w normach , że faza lutealna od 4,7. Jednak gin owulacji nie widziała.. Nic z tego nie rozumiem... Mój organizm jakiś dziwny .
A miałaś kiedyś problem z progesteronem? Może potrzebujesz wspomagacz jak luteine bądź duphaston po owu
iness00 bardzo mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 18:01
27 lat
9cs -
Izaw wrote:A miałaś kiedyś problem z progesteronem? Może potrzebujesz wspomagacz jak luteine bądź duphaston po owu
iness00 bardzo mi przykro
Ja nic o tym nie wiem. Ostatnio mój progesteron 8dpo wynosił 11 i jak powiedziałam o tym lekarce to stwierdziła , że to też zależy od norm. Przy normach mojego laboratorium stwierdziła, że mój progesteron jest bardzo ładny i nie trzeba nic dawać. Ginekolog niby bardzo dobra.
Teraz chodzi o to, że ona dzień po pozytywnym teście owu nie widziała nic związanego z owu, stad moje zdziwienie wynikiem -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:My z mężem przeziębienie lekkie, ech...
-
Siedzę u fryzjera i mam chwilę na nadrobienie Was
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jaka moze byc wymowka zeby nie pic alkoholu ? Mam na jutro zaproszenie od znajomej od razu zaznaczyla ze moze byśmy sie coś napily choroba odpada bo dzis widzialysmy sie wiec nie uwierzy.
Ja bym sie napila ale za dwa dni termin @inie wiem czy w razie czegi to nie zablisko @ zeby pic .. bo gdyby coś jednak pyklo to boje sie troche wiem ze niby dodnia spidziewanej @ nie ma zagrozenia jesli wypije sie np lampke ale i tak sie troche boje ..
A wie któraś co ewentualnie jest lagodniejsze lampka wina czy piwko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 18:37
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Okropnie się denerwuję infekcją dróg moczowych, dziś popołudniu odebrałam wyniki z posiewu i wyszły mi bakterie e.coli w ilości 1 mln. Od rana bolą mnie plecy po prawej stronie na wysokości nerki. Do lekarza pójdę niestety dopiero w poniedziałek, bo w mojej mieścinie nie było szans na dzisiejszą wizytęHashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Beata81 wrote:Okropnie się denerwuję infekcją dróg moczowych, dziś popołudniu odebrałam wyniki z posiewu i wyszły mi bakterie e.coli w ilości 1 mln. Od rana bolą mnie plecy po prawej stronie na wysokości nerki. Do lekarza pójdę niestety dopiero w poniedziałek, bo w mojej mieścinie nie było szans na dzisiejszą wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 18:57
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Oj dziewczyny coś dużo z Was tu przeziębionych no ale taka pora-przesilenie... Kurujcie się :*
Beata81 ja raz w życiu miałam zapalenie dróg moczowych (w ciąży właśnie ) że krwią sikałam i miałam e-coli.Silny antybiotyk i pomogło.Nie ma co tego lekceważyć-szybko do lekarza :* -
makalotia wrote:Ja nic o tym nie wiem. Ostatnio mój progesteron 8dpo wynosił 11 i jak powiedziałam o tym lekarce to stwierdziła , że to też zależy od norm. Przy normach mojego laboratorium stwierdziła, że mój progesteron jest bardzo ładny i nie trzeba nic dawać. Ginekolog niby bardzo dobra.
Teraz chodzi o to, że ona dzień po pozytywnym teście owu nie widziała nic związanego z owu, stad moje zdziwienie wynikiem
No tak, zależy też jakie normy, ale tak czy siak patrząc na to, wydaje się że owulacja jednak była już wtedy chciałam napisać, że to że wtedy ginekolog nic nie widziała nie oznacza jeszcze na 100% że faktycznie nie było owulacji. Dziewczyna z innego wątku tak miała w ostatnim cyklu, miała inseminację, na niepękniętym pęcherzyku, później miała jeszcze kontrolę i też dostała informację że nie peknął, tylko raczej torbiel z krwią, a tu nagle 2 tygodnie później pozytywny test później tam dziewczyny się doszukały że czasem pęka ale wygląda jakby nie. Także jeszcze nie wszystko stracone
Beata nie denerwuj się, do wizyty już niedługo, napewno szybko pomogą, będziesz też już raczej wiedzieć czy jest ciąża?
PS. My też oboje przeziębieni w tym miesiącu27 lat
9cs -
czarnulka24 a może powiedz,że robisz badania krwi np.próby wątrobowe?? Ja akurat nie mam z tym problemu,bo zażywam trochę leków i nie ma jak pić a nie powiem-wypiłabym lampkę porto
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny jaka moze byc wymowka zeby nie pic alkoholu ? Mam na jutro zaproszenie od znajomej od razu zaznaczyla ze moze byśmy sie coś napily choroba odpada bo dzis widzialysmy sie wiec nie uwierzy.
Ja bym sie napila ale za dwa dni termin @inie wiem czy w razie czegi to nie zablisko @ zeby pic .. bo gdyby coś jednak pyklo to boje sie troche wiem ze niby dodnia spidziewanej @ nie ma zagrozenia jesli wypije sie np lampke ale i tak sie troche boje ..
A wie któraś co ewentualnie jest lagodniejsze lampka wina czy piwko?
Ja zwykle mówię że mam akurat antybiotyk czy coś i dla mnie bezalkoholowo. No i nie można jeszcze wtedy zaszkodzić, ale wiadomo że jak się stara, to inaczej się na to patrzyNona, czarnulka24 lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Lady_Dior wrote:Oj dziewczyny coś dużo z Was tu przeziębionych no ale taka pora-przesilenie... Kurujcie się :*
Beata81 ja raz w życiu miałam zapalenie dróg moczowych (w ciąży właśnie ) że krwią sikałam i miałam e-coli.Silny antybiotyk i pomogło.Nie ma co tego lekceważyć-szybko do lekarza :*Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia