Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata81 wrote:W pon. z samego rana pójdę do lekarza, w zależności od tego, co pokaże test w niedzielę, albo do rodzinnego, albo do gina. Teraz jestem przerażona, że mogło się udać a tu taka zaraza...
Infekcje są bardzo częste w ciąży więc nie martw się na zapas, na pewno coś zaradząBeata81 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Beata81 wrote:W pon. z samego rana pójdę do lekarza, w zależności od tego, co pokaże test w niedzielę, albo do rodzinnego, albo do gina. Teraz jestem przerażona, że mogło się udać a tu taka zaraza...
kochana nic się nie martw-najważniejsze,że wiesz i będziesz działać Kobiety w ciąży też często łapią tą infekcję-kto wie,może to jeden z objawów Mnie wtedy złapało 7dpoBeata81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No powiem Wam,że nie wiem jak to obliczyl ;p który dc itp:D
Niezapominajka teściowe to temat rzeka..
Nona ja walcze,gardlo troche boli ale dużo wit.c i d,neosine i zobaczymy rano. Ale jutro mam zamiar działać i tak.
Robaczek to teraz beta niech rosnie
Czarnulka ja nigdy nie pije wiec u mnie problemu nie ma ;p albo zrób rano test,jak masz 2 dni do @ to cień może już by był.
Nona, czarnulka24, Izaw lubią tę wiadomość
-
Ja czegos nie kumam.pojawil aie bol kregoslupa i podbrzusza i pojawil sie sluz rozciagliwy. A 2 testy owulacyjne zrobione dzis o 13.30 i drugi o 19 wykazuja negatywny.
Ile przed owu testy wychodza pozytywnie ? 11 dc dzis mam. -
czarnulka24 wrote:Beata tez mialam ta e.coli lekarz mowil ze to wredna bakteria musialam wybrac dwa antybiotyki ddoustne i dopochwowe , niestety mimo brania probiotykow po antybiotyku zrobil mi sie grzybekHashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
XxMoniaXx wrote:Ja czegos nie kumam.pojawil aie bol kregoslupa i podbrzusza i pojawil sie sluz rozciagliwy. A 2 testy owulacyjne zrobione dzis o 13.30 i drugi o 19 wykazuja negatywny.
Ile przed owu testy wychodza pozytywnie ? 11 dc dzis mam.
U mnie po pozytywnym tescie- owu jest na drugi dzień.Czasem (jeśli test owu był pozytywny wieczorem) to owulacja jest 2dni po teście. -
XxMoniaXx wrote:Ja czegos nie kumam.pojawil aie bol kregoslupa i podbrzusza i pojawil sie sluz rozciagliwy. A 2 testy owulacyjne zrobione dzis o 13.30 i drugi o 19 wykazuja negatywny.
Ile przed owu testy wychodza pozytywnie ? 11 dc dzis mam.
Czyli ja bym musiała jutro mieć pozytyw a jak już wiem-nie będzie (za mało śluzu, jajnika w ogóle nie czuje jak poprzednio) więc pewnie przewidywania lekarza się sprawdzą,że środa/czwartek dopiero..
edit: boli podbrzusze ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 19:59
-
Beata81 wrote:U mnie też po każdym antybiotyku grzybek Ogólnie jestem podatna na grzybicę, bo biorę leki sterydowe, ale przed staraniami zrobiłam sobie kurację Candivac- polecam. Od ponad roku nie miałam po tym grzybka, a wcześniej po każdej @ leciałam do gina po antybiotyk.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lady_Dior wrote:U mnie po pozytywnym tescie- owu jest na drugi dzień.Czasem (jeśli test owu był pozytywny wieczorem) to owulacja jest 2dni po teście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 20:04
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
przedszkolanka:) wrote:u mnie śluz jest o wiele szybciej (np.rozciągliwy,ale kremowy,albo już wodnisty). Dzień przed owu mam sporo śluzu i pozytywny test, w kolejnym dniu mnie zalewa i owu ale test już negatyw
Czyli ja bym musiała jutro mieć pozytyw a jak już wiem-nie będzie (za mało śluzu, jajnika w ogóle nie czuje jak poprzednio) więc pewnie przewidywania lekarza się sprawdzą,że środa/czwartek dopiero..
edit: boli podbrzusze ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
przedszkolanka:) wrote:No powiem Wam,że nie wiem jak to obliczyl ;p który dc itp:D
Niezapominajka teściowe to temat rzeka..
Nona ja walcze,gardlo troche boli ale dużo wit.c i d,neosine i zobaczymy rano. Ale jutro mam zamiar działać i tak.
Robaczek to teraz beta niech rosnie
Czarnulka ja nigdy nie pije wiec u mnie problemu nie ma ;p albo zrób rano test,jak masz 2 dni do @ to cień może już by był.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Nona wrote:Antybiotyk to dobra wymówka. Ja zwykle jadę autem i po problemie, muszę prowadzić.
Lepiej piwo, 5% a nie 12%.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Przedszkolanka ja w tym cyklu nie zaobserwoawalam ani troche rozciagliwgo sluzu jedynie w okolicach owu przez jeden dzien byl wodnisty bo wkladka byla wiilgotna
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:czarnulka24 a może powiedz,że robisz badania krwi np.próby wątrobowe?? Ja akurat nie mam z tym problemu,bo zażywam trochę leków i nie ma jak pić a nie powiem-wypiłabym lampkę porto27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Izaw wrote:Ja zwykle mówię że mam akurat antybiotyk czy coś i dla mnie bezalkoholowo. No i nie można jeszcze wtedy zaszkodzić, ale wiadomo że jak się stara, to inaczej się na to patrzy27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
przedszkolanka:) wrote:ciekawe jak u mnie będzie, póki co jest wszystko podobnie jak przed cb.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity