Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Oby nie przyszłajolciaa171 wrote:u mnie tęz już lekko bolący brzuch typowo okresowo;/
Więc pewnie frańca przyjdzie za 2-3 dni
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nona szybko Wam poszło

My działamy dzisiaj,chociaż coś nadal próbuje mnie łapać..właściwie to mam tylko dziwną wydzielinę w klatce (ani to katar ani kaszel)..
Niezapominajka trza pilnować
a Ty ćwiczylaś ?;p ja idę jakiś pilates trzasnąć ;p
Niezapominajka2, Izaw, Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka tak to właśnie ze mną jest, coś sobie wymyślę a później się okaże, że ciężko z realizacją... Wczoraj przyjechali goście popołudniu, byli do północy wiec nie cwiczylam ;( jadę na pobranie krwi, później śniadanko a później basen
od wczoraj o nim marzyłam.
Czy ktoś niedługo testuje? Beata, Wytrzymasz do terminu @ czy dzisiaj?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanka tak to właśnie ze mną jest, coś sobie wymyślę a później się okaże, że ciężko z realizacją... Wczoraj przyjechali goście popołudniu, byli do północy wiec nie cwiczylam ;( jadę na pobranie krwi, później śniadanko a później basen
od wczoraj o nim marzyłam.
Czy ktoś niedługo testuje? Beata, Wytrzymasz do terminu @ czy dzisiaj?
Czy 10 dni to niedługo ? :p
Ja się zbieram na uczelnie ... nie chce mi się.
Nadrobię was pewnie dopiero wieczorem :p
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

-
U mnie dobre a za razem niedobreRobaczek123 wrote:Dzień dobry dziewczynki

Jak dzisiejsze samopoczucia?
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02e74ed48603.jpgRobaczek123 wrote:Czarnulka i jak?
Tak sie ciesze ze coś a z drugiej strony mam juz wizje ze za dwa-trzy dni kreska znow zacznie znikac zamiast ciemniec:( mam nadzieję ze cb sie nie powtorzy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 08:16
OlivkowaMama, Lady_Dior, przedszkolanka:), makalotia, Meggs, Juti, Beata81, Ania95, Ola454, Słoneczko12, Izaw, Ariette1983, Nona, moyeu lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
No ostatnio kreska byla duzo ciniejsza test byl pozytywny jakieś 3 dni później kreska wychodziala coraz jasniejsza az test w koncu wyszedl negatywny wiec dlatego troche sie bojemegiiiii wrote:to jest kochana taki baldzioch ze go widac bez przyglądania sie a to jest duzy plus:) mysle ze teraz juz bedzie tylko lepiej
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
AAAA czarnulka24 toż to piękna krecha
Gratuluję
No to teraz na bank się nie napijesz
Chyba mleczka hihi 
U mnie 7dpo i spadek o 1,5kreski -kurde tak nie lubię takich spadków.No ale oby był 1dniowy...
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
7 dni po to moze na implantacje.Oby . Zycze ci dwoch kresek .Lady_Dior wrote:AAAA czarnulka24 toż to piękna krecha
Gratuluję
No to teraz na bank się nie napijesz
Chyba mleczka hihi 
U mnie 7dpo i spadek o 1,5kreski -kurde tak nie lubię takich spadków.No ale oby był 1dniowy...
Ja jutro powtorze test i zaczynam sie kłóc clexane jak kreska bedzie ciemniejsza
No teraz muszę szukać wymówki powiem ze biore antybiotykWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 08:38
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
Spokojnie :* ja widzę piękna kreseczkeczarnulka24 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02e74ed48603.jpg
Tak sie ciesze ze coś a z drugiej strony mam juz wizje ze za dwa-trzy dni kreska znow zacznie znikac zamiast ciemniec:( mam nadzieję ze cb sie nie powtorzy ..
U mnie było podobnie. Wszystko będzie dobrze :*
Zostaje nam czekanie do dnia spodziewane @
Ja też się boję, ale musimy być dobrej myśli :*

-
Gratuluję kreseczek! Będą się ściemniać, na pewno.

U mnie w środę test owulacyjny pozytywny, w środę było przytulanie, miało być wczoraj, ale zasnęliśmy, więc było dzisiaj z rana. Wczoraj cały dzień ciągnęło mnie podbrzusze, większość po prawej stronie. Nigdy nie miałam takich objawów na owulację, czasami jakieś małe ukłucie. Może to zasługa castagnus?
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Z objawow ktore mialam to tak dwa dni po owulacji bol miesiaczkowy jakbym miala dostać @ dziwne to bylo. Do tego bóle jajnika . A dzisiejszej nocy bol jak na @i kłucia jajników. Kilka dni mialam takie cos ze mi ręka prawa cierpla w nocy tak mialam w ciąży z blizniakami .
Do tego delikatne zaparcia nihdy nir mam problemow z tym a tu jednak. Z dwa razy mnie zemdlilo po jedzeniu .
Ale rownie dobrze te objowy nie musza byc jako ciazowe .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
Gratulacje czarnulka
Mam nadzieję, że niedługo dołączę, bo planuję jutro test powtórzyć. Dzisiaj chyba 13 dpo, temperatura w górze. Też miałam jednodniowy spadek.
Chciałam czarnulka zobaczyć twój wykres, ale wyświetla mi tylko część i nie da się przesunąć na kompie.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵