Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Tak, to mój rocznik
Wstępnie zaplanowałam testowanie na poniedziałek. To będą urodziny mojej mamy i 10 dni po
Oooo, tez jestem 95 ale sie zlozylo
bede testowac, jak juz pisalam, w pt i ew. sb - ze wzgledu na to, ze znajomi wpadaja i bez wyrzutow sumienia chcialabym wypic lampke wina
Jesli oba wyniki beda negatywne, to chcialabym wytzrymac i zatestowac dzien po spodziewanej @ jesli nie przyjdzie, czyli w pt 26.10. Chociaz znajac siebie, watpie ze wytrzymamAnia95 lubi tę wiadomość
5cs /po odstawieniu plastrow -
Ja miałam dzisiaj wizytę i w sumie mi pani zrobiła nadziei trochę powiedziała że ładnie wszystko wygląda więc może się udało (siknelam później i nie udało się) więc mam nadzieję że @ przyjdzie jutro w terminie i będę mogła zaraz zacząć stymulację i odliczanie do owu.
Makalotia i alex gratulacje, piękne bety27 lat
9cs -
Anhydra wrote:Makslotia gratulacje!
A widzisz- nie ma co sugerować się ciemniejącymi kreskami! Beta zawsze prawdę powie
Ja melduję biel w 10 dpo.
No dobra to przyznam. Wam się, że 10 dpo też robiłam test- wyszła biel. Nie wiem co mnie pokusiło na kolejny test dzień później. Chyba te gratisowe testy:D no i dzień później już był ten cień, który Wam pokazałam.Izaw, przedszkolanka:), Majaaa, speakyourmind93, Anhydra, Ariette1983, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kalcia kto wie czy coś sie nie kluje
Aga mam tak samo :p
Mika a kiedy testujesz?
Monia-ze środkiem ;p
Anhudra- za szybko!
IzaW jeszcze nic straconego
To już 14 dpo dzisiaj, więc na najczulszym teście byłoby już widać...27 lat
9cs -
przedszkolanka:) wrote:Ja za to owu w ogóle nie czuję..w poprzednim miesiącu mega czułam (moźe był za duży juź pęcherzyk?). Zobaczymy czy coś wyjdzie..
Przepowiednie Twojego lekarza dobrze się sprawdzają, więc będzieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
przedszkolanka:) wrote:Ja za to owu w ogóle nie czuję..w poprzednim miesiącu mega czułam (moźe był za duży juź pęcherzyk?). Zobaczymy czy coś wyjdzie..
To chyba nie ma reguły. Ja w tym cyklu umierałam cały dzień, a pęcherzyk mia max 23 mm przy pęknięciu .. za to w dwa poprzednie cykle zupełnie nic .. gdyby nie progesteron wątpilabym w ogóle czy owulacja bylaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
przedszkolanka:) wrote:No panikuje noo ;p ale ważne,że test pozytywny o! teraz na endo musze migdały wcinac ;p
-
My o 18 wychodzimy. Kolacja, na 20 kręgle, a na 21 kino. Chociaż mi szybko wieczór zleci, a rano badanie. Nie wiem czy nie jechać do innego laboratorium, w Gdyni zawsze wyniki były bardzo szybko. Ciekawe czy tutaj tez tak to dziala
Nona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
A my dzisiaj poprawimy przytulanko, ale aż nie chce mi się wierzyć, że owulacja miałaby być teraz, a nie tydzień temu. Żadnych znaków teraz nie ma, ale profilaktyka to profilaktyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 17:04
Ariette1983, Izaw lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kalcia kto wie czy coś sie nie kluje
Mika a kiedy testujesz?
Monia-ze środkiem ;p
Anhudra- za szybko!
IzaW jeszcze nic straconegoIzaw, przedszkolanka:), Beata81 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kalcia kto wie czy coś sie nie kluje
Mika a kiedy testujesz?
Monia-ze środkiem ;p
Anhudra- za szybko!
IzaW jeszcze nic straconego
pod koniec cyklu. cos mi tam sie przypominam ze takie klucia byly umnie w ciazy. I oprucz tego ciagnie mnie w pachwinach kiedy kaszle.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]