Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady no z tym zagnieżdzeniem to najbardziej optymistyczna wersja . Nie wiem w sumie jak do temperatury porannej ma się temperatura dzienna, ale pomimo tego porannego spadku to dzisiaj w pracy takie miałam uderzenia gorąca, że ostatecznie latalam w bluzce na szerokich naramkach. Dosłownie z tego gorąca nie mogłam wytrzymać.Nie widm jak wygląda to przy menopauzie ale mniemam, że podobnie . Aż ludzie na mnie dziwnie patrzyli- wszyscy poubierani w swetrach
Tak więc zapowiada się albo ciąża albo paskudna grypa
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
ABI90 wrote:Cześć dziewczyny, podczytywałam Was i gratuluje wszystkim którym się udało. Mnie naszła głupia myśl i zrobiłam test i to teraz wieczorem przed terminem @. Ale że mam ich 12 bo zamówiłam z allegro to podkusiło W telefonie gdzie zdjęcie jest mniejsze widzę cień, po włączeniu przed komputerem nie widzę z bliska, dopiero po odsunięciu od monitora, czy ja mam omamy? A może to jakaś wada tych tanich testów z all https://zapodaj.net/50778f589dcd3.jpg.html
Lady_Dior wrote:Dobry wieczór dziewczyny.Ja dziś cały czas zajęta,więc średnio miałam czas pisać.
Przedszkolanka super owulak-nic tylko męczyć męża
Najmłodsza_staraczka trzymam kciuki za jutrzejszy progesteron
jolciaa171 gratuluję dwóch kreseczek
Anhydra nie za szybko na taki duży spadek? Może to na zagnieżdżenie??
kalcia64 oby tempka już pozostała w górze
Abi90 a może zrób inne zdjęcie- to jest jakoś prześwietlone ale coś tam majaczy[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Anhydra no oby to było zagnieżdżenie-czego życzę bardzo mocno
Ja zrobiłam już trochę testów w swoim życiu i powiem Wam,że nigdy nie było fałszywych.Zawsze albo biel polarna albo pozytyw ciążowy.
Dziś mi tempka znowu wróciła na 37.00 i portkami już trzęsę-nigdy nie miałam 37 w 11dpo no ale to jeszcze nic nie oznacza.Może po bromku tempka jest inna ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 22:15
-
ABI90 wrote:Bardzo wcześnie w najlepszym wypadku8. Ja chcialam zobaczyć czy chociaż testowa wyjdzie bo nigdy takich tanich nie zamawialam a i niby czulosc 10
ABI sikaj jutro! testów masz zapas!
Jestem tym złym glosem rozsądku:) No ale ja bym do weekendu nie wytrzymala:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Powiem Wam ze dziś lekkiego stres złapałam przez to rtg bo niby test wczoraj wyszedł negatywny a wg mnie było 15dpo plus wczoraj i przedwczoraj był beżowy śluz mimo ze dupka brałam i w sumie noe biorę od wczoraj wieczorem i dziś cisza ani plamien jutro rano powinna przyjść @ mało realne żebym w ciąży była ale trochę zła jestem na siebie ze poszłam na to rtg:/
-
jolciaa171 wrote:Dziewczyny
To był nasz pierwszy cykl starań, wysikał chyba z 5 testów przed spodziewana @. Cykle m dość krótkie bo ok 24-26 dni max. Dziś 27 DC i zero plamienia oto gdzie nigdy nie spóźniała mi sie @. Właśnie zrobiłam test... Wyszedł cień cienia.. nigdy więcej testu przed @. -
ABI90 wrote:Cześć dziewczyny, podczytywałam Was i gratuluje wszystkim którym się udało. Mnie naszła głupia myśl i zrobiłam test i to teraz wieczorem przed terminem @. Ale że mam ich 12 bo zamówiłam z allegro to podkusiło W telefonie gdzie zdjęcie jest mniejsze widzę cień, po włączeniu przed komputerem nie widzę z bliska, dopiero po odsunięciu od monitora, czy ja mam omamy? A może to jakaś wada tych tanich testów z all https://zapodaj.net/50778f589dcd3.jpg.html
-
Dziewczyny ja dziś zrobiłam test...dziś mija 12 dni po zastrzyku Pregnyl...test o czułości 25...3.dni do okresu i wyszła druga kreska...temperatura ładnie się utrzymuje na tym samym poziomie...jutro powtórzę i zrobię betę...mam tylko nadzieję,że ten wynik już nie jest zafałszowany przez Pregnyl skoro w ulotce jest napisane do 10 dni po podaniu...mimo wszystko się boję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 22:36
Nona, Słoneczko12, Ola454, czarnulka24, Niezapominajka2, Lady_Dior, Izaw, speakyourmind93, Beata81, Ariette1983 lubią tę wiadomość
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
BeataW zaciskam mocno kciuki-oby beta wskazywała na ciążę
-
Lady_Dior wrote:BeataW zaciskam mocno kciuki-oby beta wskazywała na ciążę
Nona, Anhydra, Lady_Dior lubią tę wiadomość
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
nick nieaktualny
-
BeataW. wrote:Mimo wszystko jestem dobrej myśli:) dziękuję ♡♡♡♡
Beata daj jutro znać- trzymamy kciuki!
Poza tym chciałabym zauważyć, że rozpoczęła się październikowe Zielona Fala!
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
Abi jest kreska ale pod światło zdjecie to też inaczej..jutro rano siknij i daj znac
Anhydra ja tez od razu pomyslalam o zagnieżdżeniu
Lady jak nigdy takiej nie mialas a teraz jest to ja nie chce już widziec tu @ u Ciebie
Kozgo ile kobiet nie wie że jest w ciąźy a idzie.. niestety my,staraczki wszystko pod ciąże ukladamy,srresujemy sie. A żyć trzeba normalnie,dalej. Jak ma być to będzie i nie waźne co tam na początku zaliczysz. Jak ma.nie być to matka natura i tak swoje zrobi.
BeataW powtórz jutro i trzymam kciuki.Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Aaaa Beata, trzymam kciuki kochana oby to było to!
Kozgo, jeśli nawet to sam początek, nie stresuj się, pewnie miałaś olowiany ochraniacz na te części ciała? Zwykle daja przy rtg.
Dziewczyny test owu dziś w 14dc pozytyw o godz 16 I o 20 też. To kiedy może być owu?
Ostatnio sex byl w 12dc, będzie dziś w 14dc I powtórzyć jutro czy w piątek?
W oba dni nie da rady, mąż już na dosc maratonu...
Nonuś owulacja jest zwykle od 12 do 36 od piku LH. Biorąc pod uwagę, że nie mamy pewności czy testem wylapujemy początek piku, to najlepiej zacząć sexy tego dnia co pozytyw wieczorem oraz na drugi dzień...no i niektórzy jeszcze twierdzą, że w kolejny też warto
No ale żeby eMka nie zajechać to pojutrze można odpuscic- chłopaki pewną żywotność w końcu mają i sobie w śluzie płodnym poczekają (ale mi się zrymowało )Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 22:59
Nona lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK