Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na 12 idę na paznokcie. Pójdę z komputerem, bo przez telefon nie odbiorę wyników xD
Anhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
My ze starym razem jemy ananasa, bo on też lubi ale zostawia mi zawsze środek, hahahhaha
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Lady super! Gratulacje
U mnie trochę nisko próg bo 15.11. Biorę 2 tabletki dupka i lekarz kazał zwiększyć do 3. I badania mam dopiero powtórzyć przed samą wizytą która mam 31.10Lady_Dior lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 10:00
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
U mnie dziewczyny to 12dpo-w biochemicznej miałam 14dpo kreskę o wiele jaśniejszą-aż myślałam,że to evap.
czarnulka24 no mam niby ten fraxiparine ale myślę,że te 4 dni chyba mnie nie zbawią i poproszę lekarza o clexane w poniedziałek.
Właśnie nie wiem jaką do końca podjąć decyzję,bo mogłabym brać od jutra fraxiparine ale czy mogę ot tak sobie potem brać co innego-no nie mam pojęcia Acard biorę 75mg no i bromka-raczej powinnam go odstawić ale też mam jakieś opory.No ale lekarze zalecają odstawić od razu zazwyczaj...
Zielona falo zalej ten wątek Kolejny zresztą teżWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 10:50
speakyourmind93, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Uff dziewczyny nie wytrzymałam...Ta temperatura nie dała mi spokoju i wstrzymałam siusiu do 8.30 by test kupić i serce chce mi wyskoczyć z piersi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d0e886b2134.jpg
Gratulacje Lady_Dior!
Czarnulka a Ty się nie martw, teraz już musi być dobrzeLady_Dior, czarnulka24 lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Dalej boli mnie podbrzusze, no jakbym zakwasy miała. Oczywiście szczególnie po tej stronie, co nie powinno To już nie zaparcia. Kurczę, nie wiem co o tym myśleć. Nie chce się nakęcać. Myślę, że progesteron będzie niski, nic a nic cycków nie czuje w tym cyklu - a w poprzedniej ciąży już 9 dpo miałam cycki większe o rozmiar.. dlatego myślę, że nic z tego02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Lady Dior! Gratuluję!!!!! Trzymam kciuki!
Piekny październik, oby taki do końca:)
U nas wczoraj bez starań, zła jestem strasznie...Córka wylądowala u nas łóżku już o 23 z kaszlem, nie mogła zasnąć do północy, mąż w tym czasie padł, a ja sobie trochę popłakałam dla zdrowotności;) dałam upust emocjom, ale dzis jeszcze mi się utrzymuje parszywy humor:/
Mąż wyjeżdża dzisiaj na noc, także tez nici...Testy owu negatywne takie, ze hej...nie wiem kiedy ta owulacja. A dzis już 14dc...Lady_Dior lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
AktywnaPrzyszłaMama1991 wrote:Lady_Dior jakieś szczególne starania w tym szczęśliwym cyklu? Czy pełen spontan?
Tak jak od roku-używałam testów owulacyjnych,mierzyłam temperaturę.Myśle,że pomógł mi bromergon-bez niego nie zachodziłam w ciążę mimo że moja prolaktyna nie blokowała mi owulacji.Jednak opóźniała mi ją i komorka jajowa mogła być gorszej jakości.Tsk samo podwyższona prolaktyna utrudnia pracę ciałka żóltego. Moja endokrynolog absolutnie odradzała branie bromergonu.Niby to świństwo a ja mam prawdopodobnie podwyższony poziom ze stresu no i tej hiperprolaktynemii nie leczy się bromkiem.Ginekolog kiwał głową i stwierdził,że ta prolaktyna nie jest aż tak wysoka,więc se darujemy bromka.Sama na własną rękę zaczęłam brać i proszę-od razu 2kreski.Wątpię,że to przypadekNona lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Tak jak od roku-używałam testów owulacyjnych,mierzyłam temperaturę.Myśle,że pomógł mi bromergon-bez niego nie zachodziłam w ciążę mimo że moja prolaktyna nie blokowała mi owulacji.Jednak opóźniała mi ją i komorka jajowa mogła być gorszej jakości.Tsk samo podwyższona prolaktyna utrudnia pracę ciałka żóltego. Moja endokrynolog absolutnie odradzała branie bromergonu.Niby to świństwo a ja mam prawdopodobnie podwyższony poziom ze stresu no i tej hiperprolaktynemii nie leczy się bromkiem.Ginekolog kiwał głową i stwierdził,że ta prolaktyna nie jest aż tak wysoka,więc se darujemy bromka.Sama na własną rękę zaczęłam brać i proszę-od razu 2kreski.Wątpię,że to przypadek
Lady a jaka mialas ta prolaktynę ? -
Lady_Dior wrote:Tak jak od roku-używałam testów owulacyjnych,mierzyłam temperaturę.Myśle,że pomógł mi bromergon-bez niego nie zachodziłam w ciążę mimo że moja prolaktyna nie blokowała mi owulacji.Jednak opóźniała mi ją i komorka jajowa mogła być gorszej jakości.Tsk samo podwyższona prolaktyna utrudnia pracę ciałka żóltego. Moja endokrynolog absolutnie odradzała branie bromergonu.Niby to świństwo a ja mam prawdopodobnie podwyższony poziom ze stresu no i tej hiperprolaktynemii nie leczy się bromkiem.Ginekolog kiwał głową i stwierdził,że ta prolaktyna nie jest aż tak wysoka,więc se darujemy bromka.Sama na własną rękę zaczęłam brać i proszę-od razu 2kreski.Wątpię,że to przypadek24.10.18 r. bHCG: 329 mlU/ml,
26.10.18 r. bHCG: 829 mlU/ml
16.11.18 r. (7t0d) mamy ❤
-
Beti82 wrote:Lady a jaka mialas ta prolaktynę ?
Różnie-najczęściej parę jednostek powyżej normy sierpniu miałam 29 norma do 26
Bez bromka owulację miewam 18-20dc a teraz z bromkiem 15dc.
Co do objawów to mam tylko wrażliwe piersi.Jak poroniłam w styczniu,to przez pół roku nie czułam piersi-co mnie dziwiło bardzo,gdyż zawsze na parę dni przed @ były wrażliwe.Teraz znowu mnie pierś od razu od owu bolała (druga później) i też mi to dało do myślenia,bo tylko w ciąży piersi od owu były tkliwe.W pozostałych cyklach,parę dni przed @przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:To może być zagnieżdżenie, trzymam kciuki, żeby tak było!
Ja też nie mam śluzu odpowiedniego teraz. Chciałam testować 23, bo to byłoby dwa tygodnie po "pierwszej" owulacji. A Ty kiedy planujesz testować? Może spróbuj za dwa, trzy dni zrobić test. Jeśli to implantacja to jakiś bladzioszek się już może pojawić
Dla pewnosci zrobie test w poniedzialek, wtedy bedzie 15 dzien po mojej "pierwszej" owulacji Śmiesznie, że mamy taką samą sytuację i test prawie w tym samym czasie Jeśli nie wyjdzie, to nie będę siě zalamywac, bo wydaje mi sie, ze przedwczoraj pękł ten drugi pecherzyk, temperatura skoczyla, wiec moooze...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość