Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 10:00
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kozgo badania jak rozumiem wszystkie porobione? hm,poczekaj na hsg i zobaczymy co będzie..
Anhydra wow, wykładowca! Ciut ciut po fachu jesteśmy z tym że ja pedagog i wychowawca przedszkolny i wczesnoszkolny (aczkolwiek jak wiecie nie pracuję już w zawodzie akurat ).
Mika a Ty masz coś niedrożne czy nie wiadomo? -
nick nieaktualnykozgo wrote:Co za łobuz niech się budzi ? A próbowaliście udrożnić jajowod?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 21:43
-
Mika właśnie tak pomyślałam o stymulacji, bo też słyszałam, że można w ten sposób wybudzić zaspany jajnik. No coś w końcu musi zaskoczyć, ja nie widzę innej opcji.
A badania mężów? Co trzeba zrobić, żeby ich zbadać? Tylko nasienie czy też krew? Tak w skrócie ile to kosztuje i czy potrzebne jest skierowanie, do jakiego lekarza trzeba w pierwszej kolejności iść, żeby to ogarnąć od właśnie męskiej strony? Ja mojego na bank w odpowiednim czasie sprawdzę.
Średnio raz na 2 dni Was odwiedzam, ciężko się z tym pożegnać Czytam, kibicuję, trzymam kciuki!!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
mikaa88 wrote:Mialam tylko hsg nie chcialam laparoskopii bo juz jedna mialam i blizna zostala ale nie ma wyjscia beda dwie widocznw blizny kolo pepka dlatego lekarz jeszcze stymulacje zaproponowal zeby pobudzic lewa strone ale pracuje prawa na wiekszych obtotach
Rozumiem wiesz jak to jest z bliznami mój mąż śmieje się ze moja blizna po cc to uśmiech pępek to nos a cycki to oczy
Mój mąż robił krew hormony i nasienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 22:09
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Maja a ile razy dziennie robisz? niektóre mają krótko wyrzut. Ja miałam raz tylko,teraz dwa dni a inne np.rano a wieczorem już negatyw.
W okresie najbardziej prawdopodobnym robię dwa razy dziennie. Może niepotrzebnie panikuję... może owulka normalnie była, a może będzie. Najgorsze, ze przez te negatywne testy było mało serduszek...
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Mika a może za mala dawka ? Czytalam,że i podwójne dziewczyny maja.
Niezapominajka wpadaj wpadaj
Mój miał robione tylko nasienie. Odpłatnie sami robiliśmy. No i objada sie ze mną pestkami dyni(cynk) i brazylijskimi(selen). Wtedy bral kwas foliowy i fertimen.
Kozgo no w sumie ma racje haha
Anhydra ja z tego co pamiętam to po śniadaniu bralam.
Majaa dlatego pisałam-najlepiej co 2 dni by nie przegapic. A może jutro/wtorek zobaczysz pozytyw,mi ten zbladl i nagle bum. -
Anhydra ja brałam akurat też po śniadaniu i nic kompletnie mi nie było.Mój organizm znosi wszystko Jak czytałam o bromku,to mnie strach obleciał a nie czułam żadnych skutków ubocznych -tak samo z CLO.Pęcherzyk po nim miałam tylko 1 i dorósł do 30mm
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Mika a może za mala dawka ? Czytalam,że i podwójne dziewczyny maja.
Niezapominajka wpadaj wpadaj
Mój miał robione tylko nasienie. Odpłatnie sami robiliśmy. No i objada sie ze mną pestkami dyni(cynk) i brazylijskimi(selen). Wtedy bral kwas foliowy i fertimen.
Kozgo no w sumie ma racje haha
Anhydra ja z tego co pamiętam to po śniadaniu bralam.
Majaa dlatego pisałam-najlepiej co 2 dni by nie przegapic. A może jutro/wtorek zobaczysz pozytyw,mi ten zbladl i nagle bum.
Dziewczyny czy progesteron podwyzsza tempke ? Mam dzisiaj 37 ale to pewnie dlatego ze progesteron bioreWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 06:38
-
mikaa88 to zależy co bierzesz.Luteina tak a dupek niekoniecznie.Znam dziewczyny,którym niby wpływał na wykres-mi nie.
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Hej dziewczyny. Wracam do Was po paru dniach, dzisiaj 10dpo https://zapodaj.net/9e649100b47c0.jpg.html nie wiem czy cos widzicie, ja widze - teraz powtorzę w srode po 10 dniach brania duphastonu a pozniej dopiero beta, oczywiscie jesli w srode wyjdzie mocniej... Takze u mnie tak
-
mikaa88 wrote:Oj nie wiem co by bylo bo owulacje mam 11 dc wiec to by bardzo przesunelo watpiekesli chofzi o pobudzenie lewego usnal na amen
Dziewczyny czy progesteron podwyzsza tempke ? Mam dzisiaj 37 ale to pewnie dlatego ze progesteron biore
Ja bralam dupa i miałam piękny wykres,tempki po 37. teraz raptem 36.6 max (podstawowa 36.2) i juz sie boje że za mało