Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chce już czwartek i @. Do dupy to czekanie, kiedy się wie, że nic z tego.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
W ogóle zobaczcie jak progesteron waha się w ciągu doby!
Masakra
Trzeba się naprawdę dobrze "wstrzelić" żeby zobaczyć ładny wynik z labu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63f90ef55dea.gif
Fig. 12. Progesterone secretion pattern. Blood samples taken every 20 minutes over 24 hours from a normal woman were analyzed for progesterone. Her consecutive serum progesterone levels are graphed with secretory events (pulses) marked with an asterisk. By careful examination, it can be seen that her progesterone levels vary from 8 to 18 ng/mL over 24 hours. About a third of the time, progesterone levels were less than 10 ng/mL, which has been suggested by some authors as a crucial level for the diagnosis of luteal phase deficiency. This graph shows that single blood samples can be deceptive, depending on where they were obtained during the progesterone secretory profile.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 10:55
przedszkolanka:), Anhydra, moyeu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Tysia a ilu dniowe masz cykle? 10 dpo to dobry dzień na testowanie
Nona lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:6dpo.nic.kiedy te objawy będą?
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Dzisiaj po pracy robię ostatnie podejście do testu, zaspałam rano. Poza tym nie mam w pracy czasu na toaletę i picie, także będzie wiarygodny.
Po cichutku liczę na to, że może jednak coś się kryło za tym cieniem z piątku. Trzymajcie kciuki! -
kamila2804 wrote:Ja dzisiaj będę testować, jak @ nie przyjdzie... Od wczoraj cholernie boli mnie brzuch Cykle mam różne od 27 do 32 dni. Dzisiaj wypada tak po środku 30 dc
kamila2804 lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:W ogóle zobaczcie jak progesteron waha się w ciągu doby!
Masakra
Trzeba się naprawdę dobrze "wstrzelić" żeby zobaczyć ładny wynik z labu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63f90ef55dea.gif
Fig. 12. Progesterone secretion pattern. Blood samples taken every 20 minutes over 24 hours from a normal woman were analyzed for progesterone. Her consecutive serum progesterone levels are graphed with secretory events (pulses) marked with an asterisk. By careful examination, it can be seen that her progesterone levels vary from 8 to 18 ng/mL over 24 hours. About a third of the time, progesterone levels were less than 10 ng/mL, which has been suggested by some authors as a crucial level for the diagnosis of luteal phase deficiency. This graph shows that single blood samples can be deceptive, depending on where they were obtained during the progesterone secretory profile. -
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Chce już czwartek i @. Do dupy to czekanie, kiedy się wie, że nic z tego.
Lami, Kamila trzymam kciuki:)
Creativdoll jest kreska jest ciąża:) trzymam kciuki, żeby kreska ciemniałaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 11:30
Creativdoll lubi tę wiadomość
-
Creativdoll wrote:Dziewczyny pytanie mam takie... Trzy dni do miesiączki, nie wytrzymałam i zrobiłam test. Wyszła druga kreska ale taka delikatna bardzo. Temperatura cały czas nie spada, ale czuję się tak jak przed @. Jest szansa czy test trefny ?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Ale mnie nastraszylyscie.. Ja ostatni okres mialam taka watrobke.. Po raz pierwszy. Juz sobie wkrecam choroby.
Ja sie tylko boje ze po tym cc mam jakies zrosty
Ale w grudniu na usg mi gin mowila ze wszystko ok wiec nie wiem
Wszystko okaze sie w czw. A jutro wyniki badań..
ja też się zrostów obawiam, miałam 2 cc u mnie w marcu na usg ginekolog widział jakiś płyn w jamie brzusznej i mnie nastraszył, później kontrolowałam u innego lekarza i było ok -
nick nieaktualnyCreativdoll wrote:Dziewczyny pytanie mam takie... Trzy dni do miesiączki, nie wytrzymałam i zrobiłam test. Wyszła druga kreska ale taka delikatna bardzo. Temperatura cały czas nie spada, ale czuję się tak jak przed @. Jest szansa czy test trefny ?
Dokładnie najlepiej iść na betę A jak nie masz możliwości to powtórz test za dwa dni.
Ja właśnie też tak czuje się jak by miał przyjść okres... Ale dopiero po pracy mogę testować U nas to dopiero początki starań, więc jeszcze staram się być spokojna