Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:miałam 20 minut temu skurcz w macicy dość silny, a 19:40 jak wstałam to mi zarwal mega prawy jajnik. Jak tylko troche popracuje (stojąc czy na podłodze) to miednica mega daje znać razem z krzyżami. Gdyby tylko nie ta niska tempka ,oby jutro skoczyła...
-
Aga no to ładnie Ci podskoczyła!
Ja nie wiem,ale w ciąży z Polą miałam książkowy wykres, sięgała 37 stopni (byłam na duphastonie ale fakt,że mierzyłam o 8:30-9 a teraz przed 6), ale dwa dni teraz miałam 36.3 a podstawowa to ok.36-36.2 -
XxMoniaXx wrote:Cos czuje ze sobrze sie to skonczy u Ciebie
A Ty jak ? Coś pika,boli?XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Ja temp nie mierze bo uwazam ze to bezsens i w 50% sie sprawdzaja a w 50 nie. Ja z Julka mialam mega plaski wykres temp . nigdy nie dochodzilo ku 37 . przy oeu mislam msx 36.6 a ciazowa 36.5-36.6. Wiec ja temp nie ufam i mimo ze czasem mnie korci prowadzic wykres temp to przypominam sobie co bylo wiec i tak nic by mi to nie dalo a daremnie nakrecilo:)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:a nic nie mów.. staram się nie nakręcać ale powiedz mi jak tego nie robić? Z Polą pamiętam jak skurcza miałam przy implantacji w sklepie i myślałam że z głodu (ale to taki w boku) a później mnie mdliło i w nocy miałam skurcze jelit. Teraz też niby od wczoraj mam podobne objawy,ale akurat jadłam cięższe rzeczy niż na ogól i mmyślę że to od tego.
A Ty jak ? Coś pika,boli?
-
XxMoniaXx wrote:Ja temp nie mierze bo uwazam ze to bezsens i w 50% sie sprawdzaja a w 50 nie. Ja z Julka mialam mega plaski wykres temp . nigdy nie dochodzilo ku 37 . przy oeu mislam msx 36.6 a ciazowa 36.5-36.6. Wiec ja temp nie ufam i mimo ze czasem mnie korci prowadzic wykres temp to przypominam sobie co bylo wiec i tak nic by mi to nie dalo a daremnie nakrecilo:)
-
XxMoniaXx wrote:Mnie nic nie kluje, nie pika nie boli, cycki bez odczuc:) gin stwierdzila ze za daleko jestem fo okresu zeby miec objawy ale wiem ze przy Julce mialam zero objawow do ok 7 tyg wiec luzz:)
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:właśnie przyjaciółka mi dzisiaj mówiła,że jej tez temperatura się nie sprawdziła. Zreszta Anna.Anna(?) chyba nie ma nawet owu wyznaczonej tu a skonczyła zielono
tak, u mnie tak było, możecie sobie zerknąć na mój wykresBasia: -
No jak to skoku nie bylo??? Jsk byl zaraz po tym spadku, czyli chyba 26. Przeciez to nie ma wyglądać tak ze nisko i nagle wszystkie wyższe od poprzednich, tym bardziej ze przed owu jest zwykle spadek i tu to widac bardzo wyraźnie. Zależnie od danego modelu ma byc np trzy wyższe tempki od 6 poprzednich, z tym ze te trzy wyższe moga byc poprzedzielane max dwoma niższymi. W tym wykresie tak jest.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ni ja testowałam i nie wiem co napisac. Bylo biało jak u vizira, jednak po prawie godzinie zerknęłam raz jeszcze i cień cienia byl, ale naprawde slabiuuutki. Siknelam raz jeszcze, bo nic nie piłam i niby cos tam jest, ale zastanawiam sie czy to nue cos ślą fatamorgana:) brzuch bólu, piersi tez, tempka 37.01, 10-11 dpo.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka trzymam kciuki aby wykres ładnie poszybował!
Myślę, że ze sprawdzalnoscią temp to kwestia mocno indywidualna. U mnie z kolei bardzo dobrze się to przekłada zarówno w ciąży jak też cyklach bezowulacyjnych.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Agagusia wrote:Ni ja testowałam i nie wiem co napisac. Bylo biało jak u vizira, jednak po prawie godzinie zerknęłam raz jeszcze i cień cienia byl, ale naprawde slabiuuutki. Siknelam raz jeszcze, bo nic nie piłam i niby cos tam jest, ale zastanawiam sie czy to nue cos ślą fatamorgana:) brzuch bólu, piersi tez, tempka 37.01, 10-11 dpo.
ja do czasu spozniająvej sie @ miałam cały czas biel wizira!
W dniu spodziewanej @ cien cienia widoczny tylko pod światło, za 2 dni piekna druga kreska.
Nie ma co testować za wcześnieNona, OlivkowaMama lubią tę wiadomość