Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczyli jest dla nas jeszcze szansa skoro objawy mamy takie jak zwykle czyli piersi większe tylko
Ja sie napalam bo były co drugi dzień starania przez 2 tygodnie takze musialam sie wstrzelic w owu, poprzednie cykle to bylo lewdo 3 razy w miesiącu teraz juz konkret...
jutro 10dpoNikodemka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:Pokazuj
Ja sie tylko zastanawiam czemu test o czulowsci 10 nie pokazuje mocnej krechy jesli beta wynosi 40 -
Dokładnie-beta we krwi 40 to w moczu jest zapewne mniej Trochę to musi potrwać
-
Beata ja biorę inofolic ale nie mam pojęcia jaki jest kwas..lekarza by spytać trzeba bylo albo mamy tu farmaceutke na grupie to jakby widziala..
Przykro mi z powodu @ ale listopad bedzie szczesliwy!
Bladziochy widze i xgirl mialam takiego przy becie 35 gratuluję! Teraz niech rosnie
Nona,Monia Wy jak tam? Nona cycki dobry znak,zawsze o nich pisalas ze dobrze wróza
A ja po maratonie zakupowym (8-13!),moednica,brzuch nawalały..cycki mrowily jak przy laktacji!! Teraz odpoczywam i zaraz do maszyny siadam. A tak mi sie spac chce ze łooo..
No i wiecie,ze mi a możdzek siada przy staraniach i od 3 dni sikam owulacyjne z ciekawosci i patrzcie: (ten ostatni ciemny to sprzed 2 h).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ce2327678b8.jpgosi, Lady_Dior, Izaw, Beti82 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Beata ja biorę inofolic ale nie mam pojęcia jaki jest kwas..lekarza by spytać trzeba bylo albo mamy tu farmaceutke na grupie to jakby widziala..
Przykro mi z powodu @ ale listopad bedzie szczesliwy!
Bladziochy widze i xgirl mialam takiego przy becie 35 gratuluję! Teraz niech rosnie
Nona,Monia Wy jak tam? Nona cycki dobry znak,zawsze o nich pisalas ze dobrze wróza
A ja po maratonie zakupowym (8-13!),moednica,brzuch nawalały..cycki mrowily jak przy laktacji!! Teraz odpoczywam i zaraz do maszyny siadam. A tak mi sie spac chce ze łooo..
No i wiecie,ze mi a możdzek siada przy staraniach i od 3 dni sikam owulacyjne z ciekawosci i patrzcie: (ten ostatni ciemny to sprzed 2 h).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ce2327678b8.jpg
Łooo, to jakiś znakWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 15:07
-
Przedszkolanka wiesz co to może znaczyć nie Mi we wczesnej ciąży owulaki pozytywne wychodziły Trzymam kciuki jupi
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Xgirl, a nie mowilam! I nawet wynik przewidziałam:) tez przy bladziochu w pierwszej ciazy mialam 46:)
A teraz mówisz ze juz tej kreski nie ma? Dziwne.
A ja zauwazylam taki Dźwiny śluz żółto-beżowy rozciągliwy w dodatku. Mam nadzieje ze przejdzie i to nic zwiastującego okres. Jade po duphaston jednak. Najwyzej jutro odstawię jak porządnego bladziocha choćby nie bedzie.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Aj tam wcale nie głupiejesz Sprawdzasz tylko jak się sprawy mają Jeśli jutro owulak wyjdzie bardziej pozytywny,to wiesz Nie trzymaj nas w napięciu
Tysia16003 przykro mi Zielona fala czeka,by zalać listopadprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko no wychodza coraz ciemniejsze ale pozytywny jeszcze chyba nie jest. No chyba ze ja zle patrze:)
U mnie bez zmian nie chce sie nakrecac owu , postanowilam wutrwac do srody:)
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość