Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady hahaha
Dziewczyny ja wiem,źe to nic nie znaczy,ale ciemnieje buhahah robię eksperyment bo ciaaazowego sie boje ;p
I robie dopiero w czwartek jak @ nie bedzie.
Monia masz jakies przeczucia?
Nona trzymam kciuki! No ciekawa jestem co wyjdzie -
U mnie beta pięknie przyrosła: w 27 dc: 329,20 mlU/ml, a po dwóch dniach: 829,10 mlU/ml. Teoretycznie jestem w 4tc, a tamtym miesiącu o tej porzej (w 29dc) dostałam już @, może dlatego dziś pojawiło się te lekkie plamienie, narazie jest spokój, tylko brzuch boli jak na @. A może przez to, że wnosiłam do domu 2 zgrzewki wody... w każdym razie jak znowu się pojawią to jadę wieczorem na IP.
przedszkolanka:), Słoneczko12, Nona lubią tę wiadomość
24.10.18 r. bHCG: 329 mlU/ml,
26.10.18 r. bHCG: 829 mlU/ml
16.11.18 r. (7t0d) mamy ❤
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:A wiec trzymam kciuki.kiedy testujesz?
U nas ok na razie jestem sobie w ciazy brak objawow czasem cyce zabola i jestem bardziej zmeczona to tyle .ale tez dopiero to 6tc mam nadzieję ze wszystko jest ok . -
przedszkolanka:) wrote:Lady hahaha
Dziewczyny ja wiem,źe to nic nie znaczy,ale ciemnieje buhahah robię eksperyment bo ciaaazowego sie boje ;p
I robie dopiero w czwartek jak @ nie bedzie.
Monia masz jakies przeczucia?
Nona trzymam kciuki! No ciekawa jestem co wyjdzie
z taką temperaturą jak Twoja i z ciemniejącymi testami owu (u mnie niezawodnie przewidywały pozytywny test ciążowy) to nie ma co czekać do czwartkuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Basia: -
Nie wiem Przedszkolanko jakie mam przeczucia. Wczoraj bylo to cialko zolte jeszcze na usg (9/10 dpo), jeszcze nie zaniklo.. to mam nadzieje ze tam zostanie ale nie wiem. Boje sie myslec pozytywnie bo rozczarowanie boli, bardzo..
Gin mnie troche podbudowala " a moze juz jest pani we wczesnej ciazy.. " wiec nie wiem. Musze przyjac to co da mi los.. Co mi pisane to bedzie i niczego nie zmienie, musze byc cierpliwa. -
Wydaje ni sie ze trzebaby miec mega szczescie do wczesnej inplantacji zeby beta w 7dpo wyszla. Implantacją moze nastawiać nawet 8-10 dnia po owu, beta teoretycznie po 2 dniach zaczyna sie produkować. Wiec 10-12 dpo to moim zdaniem minimum.
Co do pytania o moj duphaston, to nie boje sie brac. Wiem jak na niego reaguje, obie udane ciąże na nim do ok połowy bylam, a w tej biochemicznej wlasnie nie bralam. Teraz gin nakazał po pozytywnym teście od razu brac, potem isc na betę i dac znac. Mam nadzieje na jutrzejsza porządna juz kreskę, a jesli nie to rannej tabletki nie wezme i czekam na okres Ok niedzieli-poniedzialku. Na betę ew najwczesniej w niedziele rano moge jechac.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Przedszkolanka, a o ktorej robisz te testy owu? Rano czy popo? Nie pijesz wczesniej przez 2 godziny, czy normalnie? Wczoraj tez zrobilam owulca i wyszedl jako-taki raczej duzo jaśniejszy od drugiej kreski, ale juz wyraźny. Kusi mnie zeby zaraz siknac i sprawdzic czy jest ciemniejszy...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Wydaje ni sie ze trzebaby miec mega szczescie do wczesnej inplantacji zeby beta w 7dpo wyszla. Implantacją moze nastawiać nawet 8-10 dnia po owu, beta teoretycznie po 2 dniach zaczyna sie produkować. Wiec 10-12 dpo to moim zdaniem minimum.
zgadzam się, 7dpo to za wcześnie, zresztą z testów owu (ani nawet skoku temperatury) też nie wynika dokładnie kiedy ta owulacja była, najwcześniej to 10dpo, wiem że przy transferze robi się szybciej, ale to inna para kaloszyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Basia: -
Agagusia wrote:Wydaje ni sie ze trzebaby miec mega szczescie do wczesnej inplantacji zeby beta w 7dpo wyszla. Implantacją moze nastawiać nawet 8-10 dnia po owu, beta teoretycznie po 2 dniach zaczyna sie produkować. Wiec 10-12 dpo to moim zdaniem minimum.
Co do pytania o moj duphaston, to nie boje sie brac. Wiem jak na niego reaguje, obie udane ciąże na nim do ok połowy bylam, a w tej biochemicznej wlasnie nie bralam. Teraz gin nakazał po pozytywnym teście od razu brac, potem isc na betę i dac znac. Mam nadzieje na jutrzejsza porządna juz kreskę, a jesli nie to rannej tabletki nie wezme i czekam na okres Ok niedzieli-poniedzialku. Na betę ew najwczesniej w niedziele rano moge jechac. -
Agagusia wrote:Przedszkolanka, a o ktorej robisz te testy owu? Rano czy popo? Nie pijesz wczesniej przez 2 godziny, czy normalnie? Wczoraj tez zrobilam owulca i wyszedl jako-taki raczej duzo jaśniejszy od drugiej kreski, ale juz wyraźny. Kusi mnie zeby zaraz siknac i sprawdzic czy jest ciemniejszy...
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Miałam tak wczoraj i w ciazy
Oby to był dobry znak dla nasWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 18:08
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Słoneczko12 wrote:Oby to był dobry znak dla nas
Wiecie,nawet jak mam przeczucie (z Pola mialam podobnie i nakrecam sie dodatkowo) to się boję.. mam duphastob w domu no ale cykor jestem i juz.
A mierzysz tempke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 18:44