Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Czarnulka u nas odliczanie..a u Ciebie?
Agagusia cos Ty,ja 1szego
Makalotia fajna beta a jak sie czujesz?
Alex mam nadzieję,że jutro wszystko juz bedzie ok. Trzymam kciuki!!
A wiec trzymam kciuki.kiedy testujesz?
U nas ok na razie jestem sobie w ciazy brak objawow czasem cyce zabola i jestem bardziej zmeczona to tyle .ale tez dopiero to 6tc mam nadzieję ze wszystko jest ok .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 11:40
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Krew oddana, lekarka ma dzwonic do max 16 godziny. Ale widze to dosc czarno.. patrze na test z rana i nic nie widze A rano jeszcze bylo… Jak to mozliwe, ze kreska byla i zniknela?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 11:44
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie spadek tempki z 36,93 na 36,77. Czekam na @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 11:48
-
mikaa88 wrote:Ktory dzien cyklu masz?? Tak naprawde to jeszcze moze odbic temperatura za bardzo sie nie sugeruj a jesli nie wierzysz to zobacz soebie statystyki wykresy i tam sa rozne te wykresy powodzenia.
Trzymam kciuki za betę! Musi być dobrze
Na swoim dzisiejszym teście też coś niby widziałam na początku, a teraz już biel..mikaa88 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Sloneczko, tylko ja nie widzialam NIBY tylko widzialam. Nawet foto zrobilam i dziewczyny potwierdzily delikatna kreske. Teraz wpadlam do domu po becie, patrze na test a tam nic… Niby test po ilus tam gdozinach nie jest wiarygodny ale sama juz nie wiem.
-
xgirl wrote:Sloneczko, tylko ja nie widzialam NIBY tylko widzialam. Nawet foto zrobilam i dziewczyny potwierdzily delikatna kreske. Teraz wpadlam do domu po becie, patrze na test a tam nic… Niby test po ilus tam gdozinach nie jest wiarygodny ale sama juz nie wiem.24.10.18 r. bHCG: 329 mlU/ml,
26.10.18 r. bHCG: 829 mlU/ml
16.11.18 r. (7t0d) mamy ❤
-
Tak to czekanie najgorsze Trzymam kciuki, zeby beta ladnie przyrosla Ja przeczytalam na instrukcji mojego testu, ze po 5 minutach wynik jest niewazny, wiec by wyszlo, ze te dwie kreski byly wazne. Eh.. co ja w ogole gadam. Lekarze daja nam male szanse na naturalne poczecie, chcemy podejsc do in vitro wiec o czym ja tu w ogole marze
-
Nie mówię, że niby, tylko że coś było i zniknęło po jakiejś godzinie i teraz jest biało. Wierzę w to, że Wam się udało!Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Chyba poczekam do poniedziałku, nie chce się nakręcać. Dzisiaj był mój pierwszy test od bodajże trzech cykli. Tyle czekałam to i te trzy dni wytrzymam. Dobrze, że mam co robić to czymś głowę zajmęCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Ja ba moim teście z rana ze słabym cieniem tez juz nic nie widze, ale Twoj xgirl byl mocniejszy. Cos czuje ze Wam sie udalo:)
Tysia za Twoja betę tez trzymam kciuki, a nie ide poki na teście nie bedziecwyraznej kreski. Choc z drugiej strony wole biel niz okres i poczucie ze nadzieje byly a nawet zatestowac nie zdążyłam.
U mnie brak plamienia mnie trzyma, objawy jakies tam tez sa, wiec moze jutro cis wyraźniejszego sue pokaże... Oby tylko to nie byla ciaza, co niby byla ale szystko sie zmyła:(
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Co to za zalew znikajacych kresek dzis
Ja ogolnie dziewczyny nie jestem panikara. To moja pierwsza beta w zyciu dzis. Jak zobaczylam kreske to poszlam do lekarza mojego i tyle. Dopiero jak wrocilam to nagle jej nie bylo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 13:05
-
Robiłam betę 2 razy w życiu i wiadomo były ujemne. Jednak za pierwszym razem podejrzewam, że zrobiłam ją za późno. Tzn. spóźniał mi się okres, miałam jakieś tam objawy, ale testy wychodziły negatywne. Betę zrobiłam po ok. 7 dniach od terminu @, a ta przyszła kolejnego dnia. Byłam też wtedy u lekarza, ale gin nic nie stwierdziła. Podejrzewam, że to była cb, ale dowodów nie mam. Drugi raz, też mi się spóźniała @, ale objawów nie było. Zrobiłam betę, wyszła ponad 2. Poszłam do gin i dostałam luteine na wywołanie. Teraz czuję się bardziej jak za pierwszym razem, ale jeszcze dwa dni do terminu @, także wszystko się okaże. Betę jak coś zrobię dopiero we wtorek, bo będę miała wolne. Ale wierze, że tym razem się udało
Xgirl, o której możesz się spodziewać wyniku?Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
fiorella82 wrote:U mnie @ od rana się rozgościła
Umówiłam się na badanie drożności. Miałyście? Może ktoś miał w KRK. Zastanawiam się, bo mi babka przez telefon powiedziała że powinnam mieć aktualne (ok 3 mies) posiewy na bakterie i cytologie. Ja mam takie badania z maja. We wrześniu po basenie miałam lekkie zapalenie pęcherza (przeszło po kilku furaginach i witaminie C) i teraz mam rozkmine, czy faktycznie czegoś nie złapałam.
Nie wiecie czy i jakie mogą być powikłania, jeśliby jakaś bakteria była, a ja bym miała mimo to badanie drożności przeprowadzone?
Hej, najpierw powinno się wyleczyć cokolwiek tam się dzieje, bo przy badaniu można przenieść bakterię wyżej i może spowodować poważne zapalenie.27 lat
9cs