Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySłoneczko12 wrote:U mnie @ zaczyna się rozkręcać, także już wiadomo, że nic z tego. Mąż ma dziś imieniny.. szkoda, że nie mogłam dać mu najpiękniejszego prezentu na świecie. Tak bywa, odpuszczam wszystko. Stąd w listopadzie też znikam. Powodzenia wszystkim!!
buuu ale szkoda -
nick nieaktualny
-
Agagusia wrote:Dziewczyny, u mnie niestety beta tylko 6,5:(
To wiec tyle jesli chodzi o te kreski i objawy:(Buu
Kurcze czyli jednak biochem
Na pewno frustrujące, ale z drugiej strony dowód na to,że coś się zadziało i duża szansa że z następnym cyklem szybciej zaskoczy.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
XxMoniaXx wrote:No to teraz dostalam stracha Agagusia. Ale przeciez 6.5 to ciaza jest przeciez . moze mi to ktoras wytłumaczyć skad wiadomo ze biochem?
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:No to teraz dostalam stracha Agagusia. Ale przeciez 6.5 to ciaza jest przeciez . moze mi to ktoras wytłumaczyć skad wiadomo ze biochem?
-
Myślę, ze możemy zmykać na listopad. Ja próbuje wytrwać do 1.11...
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Tak, przedwczoraj bylo 5,7. Ciekawe tylko skad te kreski na testach, chyba faktycznie czule sa te z rossmana paskowe, jest na nich napisane ze 4 dni przed okresem mozna robic.
Tlumacze sobie ze lepiej teraz niz np w 12 tygodniu miałoby sie cos z ta ciaza stac. I jakos tez mam przeczucie ze jednak Acard pomaga w zagnieżdżeniu, to byl moj pierwszy cykl z żakardem w drugiej fazie.
Przedszkolanka, Hania - ja tez mialam duzo śluzu po owu, to dobry znak. Trzymam za Was kciuki i za Twpja nastepna betę Xgirl. Lecę na listopad. To moja druga ciaza biochemiczna i chyba jakos mi łatwiej tym razem, poprzednio ryczałam pare dni. I za dwa cykle zaszłam w udana ciąże z moim synkiem, wiec musi byc dobrze:)_Hania lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja nie wiem czy testować jutro. @ powinna przyjść dziś, najpóźniej 1.11. Ale 1.11. jestem u teściów wiec tam testować nie będę. Chociaż czuje się okresowo ale temp nie spadła przyrzeklam sobie ze nie będę testować ale korciStarania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Agagusia wrote:Tak, przedwczoraj bylo 5,7. Ciekawe tylko skad te kreski na testach, chyba faktycznie czule sa te z rossmana paskowe, jest na nich napisane ze 4 dni przed okresem mozna robic.
Tlumacze sobie ze lepiej teraz niz np w 12 tygodniu miałoby sie cos z ta ciaza stac. I jakos tez mam przeczucie ze jednak Acard pomaga w zagnieżdżeniu, to byl moj pierwszy cykl z żakardem w drugiej fazie.
Przedszkolanka, Hania - ja tez mialam duzo śluzu po owu, to dobry znak. Trzymam za Was kciuki i za Twpja nastepna betę Xgirl. Lecę na listopad. To moja druga ciaza biochemiczna i chyba jakos mi łatwiej tym razem, poprzednio ryczałam pare dni. I za dwa cykle zaszłam w udana ciąże z moim synkiem, wiec musi byc dobrze:)
Ja też na acardzie miałam cb. 1 beta 7 druga 3, kolrjny cykl biel vizira i kolejny z acardem plus heparyną od owu ciąża.
Czemu masz zalecony acard?💙11.06.2019
💙 05.08.2021