PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:Ja zwyczajnie przestałam świrować, nie mierzę tempki, w tym miesiącu też nie biorę leków (przypadek-gin wyjechał i nie wypisał dla mnie recepty a wszystkie się skończyły), nie zwracam uwagi na żadne objawy (chyba że bardzo coś boli-to wiadomo nie da się nie zwracać uwagi), mężuś prowadzi kalendarz i notuje
więc ja mam teraz relaksik i od razu lepiej się czuję
polecam
-
nick nieaktualnyDrzwiona wrote:No dokladnie jak czytam wpisy dziewczyn, ktorym sie udalo , to schemat w wiekszosci przypadkow jest ten sam. Relaks przede wszystkim i olanie tych wszystkich śluzów i termometrów:)
Aga Andzia liczę na to , ze Twoja taktyka w tym miesiacu potwierdzi to co tak wiele dziewczyn juz wypraktykowalo:) zielonosci życze! a potem ja odpuszcze te wszystkie zakrawające o paranojeobserwowanki objawow !
)))
Fajnie by było, gdyby sie tak udało, ale nie nakręcam się.
A to "obserwowanie objawów zakrawające o paranoje" - święte słowa, znam to z autopsji. Zawsze tak jest i zawsze to wykańcza i wyciska ze mnie ostatnie soki a w tym miesiącu bardzo odpoczęłam psychicznie i przede wszystkim nie czekam na robienie bety jak głupia licząc każdy dzień przez co zawsze te dni jeszcze bardziej się dłużyły...masakra jakaś...dlatego polecam chociaż jeden miesiąc wyluzować. Świetna sprawai sex od razu lepszy
na nowo odkrywam penetracyjne zdolnosci mojego małżonka...ahhh
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:u mnie będzie tak samo, po za tym nie znam się na tych temperaturach i śluzach, po prost nie chciało mi się tego robić.
i prawidłowo...wyluzuj, a od razu poczujesz się lepiej.
P.S. Ostatnio czuje się jak jakaś hipiska propagująca totalny chillouthehe ale grunt że to pomaga
Aniqa, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dokładnie tak ma być ja odpuściłam i udało się
po prostu mój Czarek powiedział że czuje się jak byk rozpłodowy a ja zachowuje się jak krowa rozpłodowa pod godzinę i na siłę uznał co ma być to będzie i już nie dajmy się zwariować no i pomogło czego i wam kochane życzę
Aniqa, Aga_Andzia, Drzwiona, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny macie dar przekonywania:)ten miesiac jeszcze pokatuje sie termometrem ale od wrzesnia ide na urlop i nie bedzie ani chwili z termometrem i sluzem ,ale
WOLNY SEX przede wszystkim hahaha:D
Aniqa, Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
no pewnie tylko głupiec nie korzysta z doswiadczenia "starszych" na forum , bo wiekiem to jest na odwrot:)
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualnyMiriam wrote:No dokładnie tak ma być ja odpuściłam i udało się
po prostu mój Czarek powiedział że czuje się jak byk rozpłodowy a ja zachowuje się jak krowa rozpłodowa pod godzinę i na siłę uznał co ma być to będzie i już nie dajmy się zwariować no i pomogło czego i wam kochane życzę
Fajnie by było gdyby i mi się tak udałoale nie chce się nakręcać bo zwariuje
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:O kurcze ale nas tu duzo:) załozyłam bo własnie słyszałam ze załozycielką sie podobno udaje hehhe:P zobaczymy;) ja licze jeszcze na sierpien testuje 29! noi we wrzesniu moze;)
Drzwiona, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Polipa widziałam na usg na własne oczy,był mam wydruk,no ale właśnie wracam z usgi go nie ma,musiał zejść z @ .To dobra wiadomość,druga dobra wiadomość to taka,że owulacja idzie znów z prawego dobrego jajowodu już 2 raz pod rząd,jajeczko w 8 d.c ma 10 mm,szkoda że cykl bezowocny będzie,no ale będą następne.To co biore może pomaga,Clexan,zioła,B6,wiesiołek.Nadzieja umiera ostatnia.
Drzwiona, Andzia33 lubią tę wiadomość