PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:Ja zwyczajnie przestałam świrować, nie mierzę tempki, w tym miesiącu też nie biorę leków (przypadek-gin wyjechał i nie wypisał dla mnie recepty a wszystkie się skończyły), nie zwracam uwagi na żadne objawy (chyba że bardzo coś boli-to wiadomo nie da się nie zwracać uwagi), mężuś prowadzi kalendarz i notuje więc ja mam teraz relaksik i od razu lepiej się czuję polecam
-
nick nieaktualnyDrzwiona wrote:No dokladnie jak czytam wpisy dziewczyn, ktorym sie udalo , to schemat w wiekszosci przypadkow jest ten sam. Relaks przede wszystkim i olanie tych wszystkich śluzów i termometrów:)
Aga Andzia liczę na to , ze Twoja taktyka w tym miesiacu potwierdzi to co tak wiele dziewczyn juz wypraktykowalo:) zielonosci życze! a potem ja odpuszcze te wszystkie zakrawające o paranoje obserwowanki objawow !)))
Fajnie by było, gdyby sie tak udało, ale nie nakręcam się.
A to "obserwowanie objawów zakrawające o paranoje" - święte słowa, znam to z autopsji. Zawsze tak jest i zawsze to wykańcza i wyciska ze mnie ostatnie soki a w tym miesiącu bardzo odpoczęłam psychicznie i przede wszystkim nie czekam na robienie bety jak głupia licząc każdy dzień przez co zawsze te dni jeszcze bardziej się dłużyły...masakra jakaś...dlatego polecam chociaż jeden miesiąc wyluzować. Świetna sprawa i sex od razu lepszy na nowo odkrywam penetracyjne zdolnosci mojego małżonka...ahhh -
nick nieaktualnyAniqa wrote:u mnie będzie tak samo, po za tym nie znam się na tych temperaturach i śluzach, po prost nie chciało mi się tego robić.
i prawidłowo...wyluzuj, a od razu poczujesz się lepiej.
P.S. Ostatnio czuje się jak jakaś hipiska propagująca totalny chillout hehe ale grunt że to pomagaAniqa, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dokładnie tak ma być ja odpuściłam i udało się po prostu mój Czarek powiedział że czuje się jak byk rozpłodowy a ja zachowuje się jak krowa rozpłodowa pod godzinę i na siłę uznał co ma być to będzie i już nie dajmy się zwariować no i pomogło czego i wam kochane życzę
Aniqa, Aga_Andzia, Drzwiona, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny macie dar przekonywania:)ten miesiac jeszcze pokatuje sie termometrem ale od wrzesnia ide na urlop i nie bedzie ani chwili z termometrem i sluzem ,ale
WOLNY SEX przede wszystkim hahaha:D
Aniqa, Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
no pewnie tylko głupiec nie korzysta z doswiadczenia "starszych" na forum , bo wiekiem to jest na odwrot:)
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualnyMiriam wrote:No dokładnie tak ma być ja odpuściłam i udało się po prostu mój Czarek powiedział że czuje się jak byk rozpłodowy a ja zachowuje się jak krowa rozpłodowa pod godzinę i na siłę uznał co ma być to będzie i już nie dajmy się zwariować no i pomogło czego i wam kochane życzę
Fajnie by było gdyby i mi się tak udało ale nie chce się nakręcać bo zwariujeAniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:O kurcze ale nas tu duzo:) załozyłam bo własnie słyszałam ze załozycielką sie podobno udaje hehhe:P zobaczymy;) ja licze jeszcze na sierpien testuje 29! noi we wrzesniu moze;)
Drzwiona, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Polipa widziałam na usg na własne oczy,był mam wydruk,no ale właśnie wracam z usgi go nie ma,musiał zejść z @ .To dobra wiadomość,druga dobra wiadomość to taka,że owulacja idzie znów z prawego dobrego jajowodu już 2 raz pod rząd,jajeczko w 8 d.c ma 10 mm,szkoda że cykl bezowocny będzie,no ale będą następne.To co biore może pomaga,Clexan,zioła,B6,wiesiołek.Nadzieja umiera ostatnia.
Drzwiona, Andzia33 lubią tę wiadomość