X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Ja zwyczajnie przestałam świrować, nie mierzę tempki, w tym miesiącu też nie biorę leków (przypadek-gin wyjechał i nie wypisał dla mnie recepty a wszystkie się skończyły), nie zwracam uwagi na żadne objawy (chyba że bardzo coś boli-to wiadomo nie da się nie zwracać uwagi), mężuś prowadzi kalendarz i notuje <3 więc ja mam teraz relaksik i od razu lepiej się czuję :) polecam
    u mnie będzie tak samo, po za tym nie znam się na tych temperaturach i śluzach, po prost nie chciało mi się tego robić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzwiona wrote:
    No dokladnie jak czytam wpisy dziewczyn, ktorym sie udalo , to schemat w wiekszosci przypadkow jest ten sam. Relaks przede wszystkim i olanie tych wszystkich śluzów i termometrów:)
    Aga Andzia liczę na to , ze Twoja taktyka w tym miesiacu potwierdzi to co tak wiele dziewczyn juz wypraktykowalo:) zielonosci życze! a potem ja odpuszcze te wszystkie zakrawające o paranoje ;) obserwowanki objawow !:))))

Fajnie by było, gdyby sie tak udało, ale nie nakręcam się.
    A to "obserwowanie objawów zakrawające o paranoje" - święte słowa, znam to z autopsji. Zawsze tak jest i zawsze to wykańcza i wyciska ze mnie ostatnie soki a w tym miesiącu bardzo odpoczęłam psychicznie i przede wszystkim nie czekam na robienie bety jak głupia licząc każdy dzień przez co zawsze te dni jeszcze bardziej się dłużyły...masakra jakaś...dlatego polecam chociaż jeden miesiąc wyluzować. Świetna sprawa :) i sex od razu lepszy 0crazysex.gif na nowo odkrywam penetracyjne zdolnosci mojego małżonka...ahhh :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    u mnie będzie tak samo, po za tym nie znam się na tych temperaturach i śluzach, po prost nie chciało mi się tego robić.

i prawidłowo...wyluzuj, a od razu poczujesz się lepiej.

P.S. Ostatnio czuje się jak jakaś hipiska propagująca totalny chillout :D hehe ale grunt że to pomaga :D

Aniqa, Drzwiona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie tak ma być ja odpuściłam i udało się :) po prostu mój Czarek powiedział że czuje się jak byk rozpłodowy a ja zachowuje się jak krowa rozpłodowa pod godzinę i na siłę uznał co ma być to będzie i już nie dajmy się zwariować no i pomogło czego i wam kochane życzę :)

Aniqa, Aga_Andzia, Drzwiona, Modelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zauważyłam właśnie jak i wy dziewczyny że wykresy i termometry ida w odstawke,
    oj jaki przykład dajecie na forum gdzie dominują wykresy i cykle, których nawet nie rozumię...
    uwielbiam was :)

Aga_Andzia, Drzwiona lubią tę wiadomość

• Drzwiona Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie dar przekonywania:)ten miesiac jeszcze pokatuje sie termometrem ale od wrzesnia ide na urlop i nie bedzie ani chwili z termometrem i sluzem ,ale
    WOLNY SEX przede wszystkim hahaha:D

Aniqa, Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość

25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid <3
    <3 mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
    <3 mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
    Św. Dominiku czuwaj nad nami...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę jaki dar przekonywania mają moje starsze koleżanki , możne nie starsze wiekiem ale stażem na forum.

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

• Drzwiona Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie tylko głupiec nie korzysta z doswiadczenia "starszych" na forum , bo wiekiem to jest na odwrot:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    No dokładnie tak ma być ja odpuściłam i udało się :) po prostu mój Czarek powiedział że czuje się jak byk rozpłodowy a ja zachowuje się jak krowa rozpłodowa pod godzinę i na siłę uznał co ma być to będzie i już nie dajmy się zwariować no i pomogło czego i wam kochane życzę :)

Fajnie by było gdyby i mi się tak udało :) ale nie chce się nakręcać bo zwariuje

Aniqa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no co ty, ja wierzę że sie nam uda, nie będziemy sie nakrecac tylko na luzie działać, i będą bliźniaki.
    ponoć jak się stosowało tabletki anty i prawdopodobieństwo wzrasta.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze ale nas tu duzo:) załozyłam bo własnie słyszałam ze załozycielką sie podobno udaje hehhe:P zobaczymy;) ja licze jeszcze na sierpien testuje 29! noi we wrzesniu moze;)

Aniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Drzwiona Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby sie nam wszystkim udalo jeszcfze przed pazdziernikiem ^^

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    O kurcze ale nas tu duzo:) załozyłam bo własnie słyszałam ze załozycielką sie podobno udaje hehhe:P zobaczymy;) ja licze jeszcze na sierpien testuje 29! noi we wrzesniu moze;)
    ej no cos ty, oby ci się udało ale i nam też :)

Drzwiona, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Drzwiona Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    ej no cos ty, oby ci się udało ale i nam też :)
    POPIERAM POPIERAM :D

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 39 a jesteś pewna tego polipa,bo ja właśnie jestem po histerioskopii,bo ponoc miałam ,a po zabiegu okazało się,że nie.

Andzia33
  • Anna39 Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polipa widziałam na usg na własne oczy,był mam wydruk,no ale właśnie wracam z usgi go nie ma,musiał zejść z @ .To dobra wiadomość,druga dobra wiadomość to taka,że owulacja idzie znów z prawego dobrego jajowodu już 2 raz pod rząd,jajeczko w 8 d.c ma 10 mm,szkoda że cykl bezowocny będzie,no ale będą następne.To co biore może pomaga,Clexan,zioła,B6,wiesiołek.Nadzieja umiera ostatnia.

Drzwiona, Andzia33 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Drzwiona Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To swietna wiadomosc, ze polip zszedł! Będzie dobrze!

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no super,wiec do roboty!!!

Andzia33
  • Anna39 Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ake zła wiadomość,że chłop za granicą w pracy,no ale przecież wróci we wrześniu na troche.

Andzia33 lubi tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Drzwiona Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do przyjazdu chłopa minie jak z bicza strzelił, dobrze ze ze zdrowiem ok :)

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ