PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej Dziewczynki! piękny dzisiaj dzionek mamy
Karolka co robiłaś dobrego na obiadek???
Iwka spokojnie będzie dobrze, za klika dni zapomnisz o wszystkim
Maria Antonina super że Twój maluszek rośnie jak na drożdżach heheMariaAntonina, Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Maria Ant ….Taaaak rozłożę nogi i będę myślała o Was - mam zboczone mysli.
A potem w dupke całowała
A co do żółtych papierów to poproszę dla mego szefa…jak sobie przypomniał że mnie od jutra mnie nie ma to od razu ciach zapierdzielił mi tonę roboty i nie wiem czy dzisiaj mi się uda z roboty wyjść.
Andzia idę jutro na 7:30 rano i tego samego dnia do domku – powiedzieli ze 1 dzień po badaniu dostanę L4 ale ja poproszę o dwa co by w piątek już tu nie przychodzić co do wyników nie wiem kiedy.
Kaarolaa no ja myślę że będą dwie kreseczki bo jak nie to przejadę się do Ciebie na te mazury i będzie
Ania_84, Nusia dziękuję
Pismak dawaj znać co lekarz powiedział. A smarujesz czymś te rany?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 13:15
Ania_84, MariaAntonina, Pismak, Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Dam dam nie smaruję bo mi nie kazali.20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kobiety przeziebienie mnie zabrało. qrwa(sory) za epitet.. chyba ide na L4 choc na 2 dni , bo inaczje sie całkiem rozłoze, a dzidzia najważniejsza....
Iwka, Nusia, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Słuchajcie okazało się że szwy wcale nie były rozpuszczalne ale ginek mi je usunął psiocząc na niekompetencje pielęgniarek które powiedziały mi że się rozpuszczą muszę teraz psikać rany takim preparatem a ta gulka sama powinna zniknąć. Mamy się wstrzymać ze staraniami 4 mce. przepisał mi też tabletki anty ale biję się z myślami czy je zacząć brać
Ginek zrobił mi usg i wszystko jest w porządku
Andzia33 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Karolina jeszcze raz gratuluję i witaj u nas!
Pismak czasami po anty zachodzi sie szybciej,ale na mnie działały jeszcze pół roku po skończeniu brania i moja ginka uważa ,że to jest taki szok dla organizmu,że musi potem sam dojsc do siebie.Najlepiej zapytaj gina.
Iwka to super,że tak szybkoPismak lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Heloł!
Iwka! Trzymam kciuki za jutro. Będzie dobrze, myśl o nas (niezależnie od kąta rozłożenia nóg) i będziemy z Tobą cały czas No i koniecznie daj znać jak tylko będziesz mogła już po.
MariaAnt, wskakuj pod kołderkę z herbatką jakąś pyszną, żebyś się na dobre nie rozchorowała. Ululajcie się razem z dzidzią i odpocznijcie porządnie.
A wszystkim nowo zafasolkowanym serdeczne HIP HIP, HURAAAAAA!azi, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Iwka trzymam kciuki!
Karolina gratuluję, czyli mamy podobny czas zafasolkowania:-)
byłam u ginekolog, dostałam luteine i acard oraz przykazanie-odpoczywamy:-) wizytę mam 28 października.. Wiec jeszcze trochę poczekam żeby zobaczyć kropeczke.
W pracy udało się pomanewrowac urlopem i obejdzie się bez L4. Uff teraz zaczynam odliczanie do usg. 20 dni czas start;-)
buziakiAndzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwka już jutro nasz dzień ale to zleciało. Trzymam za Ciebie kciuki. Ja jakoś na wiele nie liczę z tej bety bo nie czuję się tak jak wtedy kiedy byłam przez chwilę w ciąży. Piersi tylko lekko bolą pod pachami (a wtedy były bolesne i tkliwe jak u nastolatki) do tego senność i kłucie w jajnikach ale zwalam to wszystko na luteinę i staram nie robić sobie nadziei. Jutro rano biegnę na betę i do popołudnia będę siedziła jak na szpilkach.
kaarolaa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny