PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja miałam dziś piękny sen.Wróciłam ze szpitala z świeżo urodzonym dzieckiem i wszyscy ,,go,, oglądali.nie wiem jaka płec bo był ubrany,nie pamiętam koloru,ale był trochę podobny do córki[ona była ładniejsza]ale miał tak strasznie długie i gęste włosy.I tak wyglądał pieknie i już go kofam.Tylko niech wreszcie przyjdzie!
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
A ja niestety do jutra muszę czekać na wyniku bety. W sumie to nawet o tym dużo nie myślę bo wydaje mi się, że nic z tego. Chciała bym się pozytywnie zaskoczyć jutro rano przed pracą jak odbiorę wynik.
Andzia33, Iwka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ecencia powodzenia życzę! będzie dobrze2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
Dopiero wróciłam, badanie miałam przed 12. Czy bolało? pozwólcie że zatrzymam to dla siebie. Czy jest dobrze? Nie za bardzo ;( Jutro odbieram wypis i wyniki, ale pod czas badania usłyszałam. Macica o nieprawidłowej budowie, jajowody bardzo mocno poskręcane oba zapchane, lewy puścił podczas badania. Lekarz mówi ze dobrze ale jak mu powiedziałam że jak jajeczkuję tylko z prawego to mina mu zrzedła.. Trochę płakać mi się chce ale trzymam się jakoś...
Dziękuję za pamięć Jesteście kochane ecencia trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 19:13
MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Dopiero wróciłam, badanie miałam przed 12. Czy bolało? pozwólcie że zatrzymam to dla siebie. Czy jest dobrze? Nie za bardzo ;( Jutro odbieram wypis i wyniki, ale pod czas badania usłyszałam. Macica o nieprawidłowej budowie, jajowody bardzo mocno poskręcane oba zapchane, lewy puścił podczas badania. Lekarz mówi ze dobrze ale jak mu powiedziałam że jak jajeczkuję tylko z prawego to mina mu zrzedła.. Trochę płakać mi się chce ale trzymam się jakoś...
Dziękuję za pamięć Jesteście kochane ecencia trzymam kciuki -
Ania1986 wrote:Kochana a dlaczego tylko z prawego jajeczkujesz? Bedzie dobrze, bo przeciez musi byc!:*
-
nick nieaktualnyDo gory głowa Iwka, bedzie dobrze,pamietam jak mnie wspierałaś,co mi dużo pomogło co prawda boję się 2ciąży, żeby jej nie stracić, ale muszę wierzyć, ty też musisz.mnie na owulacje boli zawsze prawa strona i też myślałam, że tylko prawy mi działa ale skoro udało mi się zajść w ciążę tzn.że nie ma czym się martwić. Tobie też się uda.
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
justysia90 wrote:Do gory głowa Iwka, bedzie dobrze,pamietam jak mnie wspierałaś,co mi dużo pomogło co prawda boję się 2ciąży, żeby jej nie stracić, ale muszę wierzyć, ty też musisz.mnie na owulacje boli zawsze prawa strona i też myślałam, że tylko prawy mi działa ale skoro udało mi się zajść w ciążę tzn.że nie ma czym się martwić. Tobie też się uda.
Tak właśnie pomyślałam prawy się udrożni laparoskopowo, lewy jajnik ruszymy clio, a macica nie prawidłowa? zoperuje się lub jakąś wynajmę ooo taki przepis Iwki!!! Nie poddam się będę walczyć do ostatniej kropliTopola, Lili, kaarolaa, Ania_84, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Dopiero wróciłam, badanie miałam przed 12. Czy bolało? pozwólcie że zatrzymam to dla siebie. Czy jest dobrze? Nie za bardzo ;( Jutro odbieram wypis i wyniki, ale pod czas badania usłyszałam. Macica o nieprawidłowej budowie, jajowody bardzo mocno poskręcane oba zapchane, lewy puścił podczas badania. Lekarz mówi ze dobrze ale jak mu powiedziałam że jak jajeczkuję tylko z prawego to mina mu zrzedła.. Trochę płakać mi się chce ale trzymam się jakoś...
Dziękuję za pamięć Jesteście kochane ecencia trzymam kciuki
Iwcia, trzymam kciuki za Ciebie :* dzielna jesteś :* -
Iwcia! Ty nasza dzielna iskierko nadziei wszelakiej! Jestem z Ciebie dumna!
Oczywiście, że będzie dobrze. Jajowód się przepcha a jakby co, to przecież nie od dziś wiadomo, że jajeczka takie są sprytne że przeskakują sobie jakoś do tego drożnego jajowodu czasami, jeśli jest taka potrzeba. Pojęcia nie mam jak to robią, ale taki jest fakt
Macicę się naprawi, albo jakoś ustawi do pionu.
A tutaj jeszcze mam coś co mnie zawsze stawia na nogi, podnosi na duchu i szykuje do walki!
http://www.youtube.com/watch?v=XHQdpnYFl7k
Ecencia, trzymamy kciuki!celia, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka, macica może nie ma na tyle dużej wady, żeby nie mogła ciąży donosić. Dwurożna np. też jest patologią, a zdrowe, piękne dzieci się z takich macic rodzą. A jajowodzik się przepcha i pewnie śmignie ci ciąża zanim się obejrzysz! Pocieszające jest to, ze znasz przyczynę swoich problemów i wiesz, w którym kierunku działać, żeby nie tracić czasu. Kciukam za ciebie mocno, mocno dzielna dziewczyno!!! :*
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:
za Ciebie kochana mocno trzymam kciuki i skoro obie w ciazy byłysmy, to mozna i bedzie dobrzeAndzia33 lubi tę wiadomość