PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Róża tak trochę z innej beczki pytanie: Róża to Twoje imie? Jeśli tak to czy nie miałaś z tego powodu w życiu żadnych kwasów? Tak pytam bo zawsze podobało mi się to imie i gdybym miała córeczkę to mam to imie w spisie wybranych tylko tak zawsze inni sie dziwili
-
Jus1985 wrote:? Ja mam czas? Wczoraj powinnam mieć @ a tu ani widu ani słychu. Nie wiem dlaczego wszystkie mi piszą że jeszcze za wcześnie z testowaniem2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
Cześć dziewczyny jak tam wieczorek mija? ja jutro lece do polski na pare dni do środy akurat to bedzie moj 13 dzien cyklu a owulacje mam zawsze w 14 dniu więc akurat chyba mam NadZieje ze podróż jakos nie przyspiesza owulacji raczej okres opóźnia co?
-
jeśli chodzi o torbiel to może być pomylona z ciążą bo moja ciotka miała tak że jak była w ciąży, to lekarz zapytał ją czy to ciąża bliźniacza, ale dopatrzyli się tej torbieli dopiero jak już urodziła... więc dosyć późno
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Nie mam tak na imię Ale też mi się wydaje, że to piekne imię Wiesz ja zaszalałabym jeszcze bardziej bo nazwałabym swoją córkę Dobrusia, a na to dopiero wszyscy się krzywia ech ludzie nie na wszystko są gotowi, a nie chcę żeby miała póxniej problemy z tego powodu.
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Róża tak trochę z innej beczki pytanie: Róża to Twoje imie? Jeśli tak to czy nie miałaś z tego powodu w życiu żadnych kwasów? Tak pytam bo zawsze podobało mi się to imie i gdybym miała córeczkę to mam to imie w spisie wybranych tylko tak zawsze inni sie dziwili
Dziewczyny ja nie mam dobrego zdania o tym imieniu.
Bo przez taką KOBIETĘ rozbiło się małżenstwo moich rodziców i ona zatruła mi 6 lat życia uprzykżając je na każdym kroku[łącznie z policją sądem itd]
Sporo przez nią wycierpiałam,dlatego dla mnie to najgorsze imię na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Andzia33 -
Andzia33 wrote:Dziewczyny ja nie mam dobrego zdania o tym imieniu.
Bo przez taką KOBIETĘ rozbiło się małżenstwo moich rodziców i ona zatruła mi 6 lat życia uprzykżając je na każdym kroku[łącznie z policją sądem itd]
Sporo przez nią wycierpiałam,dlatego dla mnie to najgorsze imię na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
No to skreślam z listy jakbym kiedyś zapomniała to mi przypomnij AndziuAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny