PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć, cześć. To ja
Chciałabym się dopisać na listę, ale nie wiem na kiedy Już się tłumaczę. Czy robić test zanim przestanę brać dupka, czy kiedy ewentualnie @-pol nie przyjdzie? Takie mam dylematy, ja i moje policystyczne jajniki. Jak myślicie kobitki?Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
I życzę udanego tygodnia
Dla przypomnienia przesyłam listę
Lista testujących PAŹ/LIS 2013
11 paź kada24, magdulka87
14 paź Andzia33, Jus1985
14 paź Róża
20 paź nat-ka
22 paź Lili (chyba, że spanikuję , basiulkaa_89
24 paź MalutkaEve, kierzynka
28 paź kalitria
30 paź Iwka
31 paź Kaarolaa , oliwia85
03 lis Ania1986
04 lis Celia
15 lis Ania_84
Andzia33, Lili lubią tę wiadomość
-
Iwka, Andzia33, Lili lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:Róża super gratulacje!
A my tez jeszcze nie ja w Polsce do środy jestem mam nadzieje ze Zdążę na owulacje hrhe
na szczescie moj mezus nie dostał wolnego w pracy i nie pojedzie do rodzicowMariaAntonina, Lili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:dzieki kochana
a jak Wy sie czujecie? połowka juz mineła fajnie masz, coraz blizej do konca i zobaczysz maluszka
Dziękuję, czujemy się bardzo dobrze. Pojawiają się problemy z szyjką, twardnieniem brzucha, a wiem że czekają mnie kolejne, ale staram się być spokojna, bo jestem pod opieką bardzo dobrych lekarzy i nie dopuszczam złych myśli. Mimo problemów, cieszę się każdym dniem
Tak, połowa ciąży już minęła, chociaż przyznam, że przez to leżenie czas mi się straaaasznie dłuży, a te 4 miesiące, które jeszcze są przede mną, niby to mało, a dla mnie są strasznie odległe. Ale przetrwam wszystko, dla mojego dzidziulkaMariaAntonina, kaarolaa, Iwka, Andzia33, Lili lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Wiecie co dziewczyny wkurzyłam się. Chciałam się zapisać do ginekologa na nfz a oni do mnie "że nie ma wolnych terminów do końca roku"!! Toż to skandal, pół pensji mi zabierają i nie mogą mnie przyjąć?? A chciałam tam iść po to, że te pierwsze badania są drogie ponad 300 zł i stwierdziłam, że to bezsens robić je prywatnie. I oczywiście wizyta z USG 300 zł. Najlepiej by mi pasował prywatny ginekolog, ale badania krwi i moczu na nfz. Czy coś takiego w ogóle jest możliwe? Przecież to nie fair żebym tyle płaciła za pobieranie krwi skoro co miesiąc tyle mi potrącają.