Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
karolka22 wrote:emerald ja bym się tym nie sugerowała, bo hcg wytwarzane jest po implantacji zarodka.. jeśli implantacja była 10 dnia, to ciekawe że w 9 dpo poziom hcg jest nawe 30.. to jest ewidentnie przykład przy założeniu implantacji w 5-6 dpo..
Mi się jednak zgadzałoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 17:45
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Tule mocno każdą do której przyszła wredna małpa
Ale kochane.. głowa do góry, lipiec to też piękny miesiąc ! :*
Za resztę mocno, ale to bardzo mocno zaciskam kciuki02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:
Za resztę mocno, ale to bardzo mocno zaciskam kciuki
Kciuki się zawsze przydadzą szczególnie w środę pierwsze testowaniedobuska, sandri_1 lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
U mnie plamienie trudno nazwać to plamieniem bo to taka kawa z mlekiem. Lekki ból brzucha taki okresowy ale to 27dc czyli w czasie @. Jutro jade na druga bete.
dobuska, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Klameczka, w środę będę rano czekać na Twoje dwie kreski na pewno
Zaciskam kciuki i nogi, żeby małpa do mnie nie przyszła
dobuska, bardzo dobre podejście z czekaniem na test do terminu okresu.. ja też zawsze tak postanawiam, ale ciekawość i niecierpliwość ostatecznie wygrywają
Aga_502, daj koniecznie znać jak wynik !
Mnie bardzo dzisiaj kłują jajniki... także niestety, czuję już na karku oddech tej wrednej małpyKlameczka, dobuska lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
dobuska wrote:
A ja jak badam sobie szyjkę to zobaczyłam, że mam palec cały w białym kremowym, czasami rozciągliwym śluzie, który po wytarciu w biały papier ma kolor taki ni to żółty ni beżowy.
Też mam taki śluz, myślałam, że to od progesteronu, który biorę dowcipnie, ale teraz to już nie wiem.
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
Dobuska, mam taki sam śluz. Do złudzenia podobny do śluzu ciążowego. Mam bóle okresowe, plecy też bolą, ale to dobrze. W poprzednich ciążach też tak miałam.
Co raz edytuję wypowiedzi, bo tak nieskładnie piszę. Mam nadzieję, że to kalafior ciążowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 18:36
Najmłodsza_staraczka, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
VillemoVilo wrote:Dobuska, mam taki sam śluz. Do złudzenia podobny do śluzu ciążowego. Mam bóle okresowe, plecy też bolą, ale to dobrze. W poprzednich ciążach też tak miałam.
Co raz edytuję wypowiedzi, bo tak nieskładnie piszę. Mam nadzieję, że to kalafior ciążowy.
Villemo, przepraszam że głupio pewnie pytam, ale jaki to jest śluz ciążowy ? Ja mam taki kremowy, ale inny niż zazwyczaj.VillemoVilo lubi tę wiadomość
Australijka
-
Ja też melduję biały, rozciągliwy śluz !
Co prawda są to pojedyncze grudki, ale są..
A wczoraj miałam taki wodnisty, że aż ze mnie kapało przez chwilę jak stałam w łazience
I nabrzmiałe piersi, całe w żyłach .. ale coś mi mówi, że to może być sprawka dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 19:00
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Australijka wrote:Villemo, przepraszam że głupio pewnie pytam, ale jaki to jest śluz ciążowy ? Ja mam taki kremowy, ale inny niż zazwyczaj.
Australijka lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja też melduję biały, rozciągliwy śluz !
Co prawda są to pojedyncze grudki, ale są..
A wczoraj miałam taki wodnisty, że aż ze mnie kapało przez chwilę jak stałam w łazience
I nabrzmiałe piersi, całe w żyłach .. ale coś mi mówi, że to może być sprawka dupka
Kochana dupek nie powinien aż tak działać... Może masz bardzo wysoki progesteron... Albo nie daj... prolatynę...
Trzymam kciuki by to był progesteron i wgryziona fasolka ^^17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Kochana dupek nie powinien aż tak działać... Może masz bardzo wysoki progesteron... Albo nie daj... prolatynę...
Trzymam kciuki by to był progesteron i wgryziona fasolka ^^
Nie, z prolaktyną nie mam raczej problemów.. tzn. jak badałam jakieś 3mc temu, to była ładnie niziutka.. no i nigdy nie miałam takich dziwnych piersi ( takie śmieszne uczucie jak na nie nacisne, żyły bardzo widać i pod spodem mnie bolą jakby.. żebra ? ) .. jedyne co sutki bolały mnie ok. tydzień przed okresem.. dlatego zwalam to na dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 19:31
17.12 - Transfer 3.2.2