Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Shelby. Witaj Zapraszam na wątek Listopadowy, tutaj już niewiele dziewczyn zostało
Kicirozek. Słyszałam, że toksoplazmozą łatwiej się zarazić od surowego mięsa niż od kota.
Z drugiej strony nie trzeba ich tam całować, wystarczy że się sprząta kuwetę. Mi lekarz powiedział, że już nawet podczas starań powinnam przestać sprzątać kuwetę i dmuchając na zimne tak zrobiłam.Kasiula09, Kicirożek lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kicirożek, ja od wieku lat pracuję ze zwierzętami i toxo nie miałam.
Przypomnij sobie kiedy ostatnio miałaś jakaś wirusowke, przeziębienie, obj grypopodobne?
I czy zdarzało Ci się jeść tatara, albo lekko wysmazone mięso, lub czy masz w zwyczaju próbować surowe mięso mielone podczas doprawiania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 22:15
-
santoocha wrote:Kicirożek, ja od wieku lat pracuję ze zwierzętami i toxo nie miałam.
Przypomnij sobie kiedy ostatnio miałaś jakaś wirusowke, przeziębienie, obj grypopodobne?
I czy zdarzało Ci się jeść tatara, albo lekko wysmazone mięso, lub czy masz w zwyczaju próbować surowe mięso mielone podczas doprawiania.Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
Hej wypuścili mnie dzisiaj na przepustę , jutro rano wracam na pewno na USG, moze mnie puszcza juz do domu na stałe , może mnie zatrzymają.
W piątek na usg nic nie było widać .
Dzisiaj na usg Pani dr. stwierdziła że coś w macicy jest , ale jest malutkie około 1,5 mm.
Nie wie jeszcze co to jest.
Troche się niepokoją o przyrost bety, bo dzisiaj było 534,3.
Wzrost ok. 58 % , więc troche niski.dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
27.10.2016 (+) beta 830,2
-
katt23 wrote:Hej wypuścili mnie dzisiaj na przepustę , jutro rano wracam na pewno na USG, moze mnie puszcza juz do domu na stałe , może mnie zatrzymają.
W piątek na usg nic nie było widać .
Dzisiaj na usg Pani dr. stwierdziła że coś w macicy jest , ale jest malutkie około 1,5 mm.
Nie wie jeszcze co to jest.
Troche się niepokoją o przyrost bety, bo dzisiaj było 534,3.
Wzrost ok. 58 % , więc troche niski.
Katt a ja wierze że u Ciebie jest wszystko w porządku, i pierwsza beta to był błąd. Mój gin mówi żeby nie patrzec aż tak na tą bete że musi przyrosnąć o te 66% bo jednej przyrośnie o 100% innej o 50% i jest wszystko dobrze najważniejsze że przyrost jest. A żeby wyszło cos na usg to najlepiej żeby beta miała 1500 jednostek więc ja myśle że u Ciebie jest wszystko dobrze i trzymam kciuki i czekam na wieści . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-