Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaguś_7810 wrote:Ja odebrałam wynik niedawno beta u mnie 149,57 cieszę się, aczkolwiek będę jeszcze szczęśliwsza w środę jeżeli przyrost będzie prawidłowy :**
W twoim przypadku CLO byl skuteczny
A jak moge zapytac, nie mialas wczesniej owulki? czy zdecydowalas sie na CLO mimo owulki. Dziekuje :* -
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Gratuluje Jogus
W twoim przypadku CLO byl skuteczny
A jak moge zapytac, nie mialas wczesniej owulki? czy zdecydowalas sie na CLO mimo owulki. Dziekuje :*
Miałam owu, ale bardzo rzadko ... z CLO miałam co miesiąc
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:
A w jakim czasie ta beta Ci tak spadła teoretycznie, w ile dni ? Jakoś szybko, za szybko.
Boże żeby to był błąd.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a więc , jutro na cito mam robić bete i zaraz po odebraniu mam dzwonić do niej.
Nie ma w macicy sladu pęcherzyka na tą chwile , ale wszystko inne wygląda jakby ciaża była ( w sensie macica itdp ) . Mogł być błąd w wynikach.
Ona sama nie wie na tą chwile.
Zasugerowała poza maciczną ,ale nigdzie ani sladu po niej.
Mam być u niej w czwartek, chyba ze coś się bedzie działo to od razu do szpitala.
Jestem przerażona.
Ona mówi ze na 90% ciązy nie ma ,ale nie wie co się dzieje.dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
27.10.2016 (+) beta 830,2
-
Jeju Katt i ty tez? Powiedz mi na pewno masz tych samych jednostkach bete i to samo laboratorium? Ja sie nie znam ale troche mi sie to nie podoba, powiem Ci na swoim przykladzie w czwartek bete mialam 55 a dzis 26 wiec spadlo o okolo polowe a u Ciebie to troche duzy ten spadek wiec moze gdzies jest blad a jak mialas robiona ta pierwsza to zgadzal Ci sie tydzien ciazy ?