Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do zadssolkowanych moze dosc glupio zabrzmi ale
O jeden z wyznacznikow ciazy ktory w kwietniu mialam a teraz nie wiec jestem smutna bo pewnie nici z tego w tym cyklu Otoz czy mialyscie na poczatku ciazy sine fioletowe zabarwienie pochwy warg sromowych? Czy na pocieszenie któras jest we wczesnej ciazy a nie miala takiego objawu? Blagam opiszcie w
Kwietniu w 33 dc mialam takie dzis jest moj 29dc Po poludniu wyniki bety -
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Sandri na to wychodzi że już październik się kończy i raczej wszystkie już smignelysmy na listopad z testowaniem
Jestem ja!
Na razie 2 kreski na tescie wychodza od czwartku, a dzis poszlam na bete.
Ale czuje objawy ciazy:
-wzmozone sikanie
-pragnienie
-ciagniecie w dole brzucha
stokrotka92, Effy, santoocha, kaka470, AJA_S, aaagaaa89 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Ja tez nie chcialam zapeszC ale moje testowanie na sam koniec pazdziernika sie lapie na dzis beta oddana testu z moczu nie robilam Madzialenka wiem ze sie dzis powtarzam ale to jedyny objaw coazy potierzony ktory mialam w kwietniu a teraz nie mam Czy masz zasiniale wargi sromowe? Po cichutku gratuluje bo skoro wychodza Ci dwie kreskie od czwartku to wszystko jest na najlepszej drodze Bede 3mam kciuki za Twoj bete dzis a ty 3maj prsze za moja:( ktory to dwoj dc?
-
Nola wrote:Ja tez nie chcialam zapeszC ale moje testowanie na sam koniec pazdziernika sie lapie na dzis beta oddana testu z moczu nie robilam Madzialenka wiem ze sie dzis powtarzam ale to jedyny objaw coazy potierzony ktory mialam w kwietniu a teraz nie mam Czy masz zasiniale wargi sromowe? Po cichutku gratuluje bo skoro wychodza Ci dwie kreskie od czwartku to wszystko jest na najlepszej drodze Bede 3mam kciuki za Twoj bete dzis a ty 3maj prsze za moja:( ktory to dwoj dc?
Moj 32dc. Co do twojego pytania to nie sprawdzalam nawet,a teraz jestem wpracy. Jak wroce to zajrze sobie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja odebrałam wynik niedawno beta u mnie 149,57 cieszę się, aczkolwiek będę jeszcze szczęśliwsza w środę jeżeli przyrost będzie prawidłowy :**
Effy, santoocha, kaka470, AJA_S, aaagaaa89, Madhuri, She86 lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie