Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nola wrote:Mam pytanie do zadssolkowanych moze dosc glupio zabrzmi ale
O jeden z wyznacznikow ciazy ktory w kwietniu mialam a teraz nie wiec jestem smutna bo pewnie nici z tego w tym cyklu Otoz czy mialyscie na poczatku ciazy sine fioletowe zabarwienie pochwy warg sromowych? Czy na pocieszenie któras jest we wczesnej ciazy a nie miala takiego objawu? Blagam opiszcie w
Kwietniu w 33 dc mialam takie dzis jest moj 29dc Po poludniu wyniki betyNola lubi tę wiadomość
-
Jaguś_7810 wrote:Ja odebrałam wynik niedawno beta u mnie 149,57 cieszę się, aczkolwiek będę jeszcze szczęśliwsza w środę jeżeli przyrost będzie prawidłowy :**
Jagus, bardzo bardzo sie ciesze!!! I mocno trzymam kciuki za Ciebie i maluszka, zebyscie oboje zdrowo sobie rosli! :*Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Katt, a może z trzech fasolek została jedna... Gdy jest duża beta, a następnie spadek i ponowny wzrost ale już nie na tym poziomie co wcześniej to może oznaczać obumarcie jednego/dwóch z zarodków. Pozostaje jednak ten najsilniejszy. To jest oczywiście tylko teoria.
Chciałabym wierzyć ze wszystko będzie dobrze i w czwartek jak pójdę to się okaże , że jest widoczny pęcherzyk , a tamten wynik był np. pomyłką.dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
27.10.2016 (+) beta 830,2
-
nick nieaktualny
-
melmarmis wrote:Katt a pytałaś w labo o ten pierwszy wynik? Może by go jeszcze sprawdzili, może po prostu był ludzki błąd przy wpisaniu wartości. Spadek z powodu obumarcia jednego zarodka dla mnie zdecydowanie za szybki.
Dla nich sprawa jest jasna - " coś musi byc nie tak z Pani ciążą" .dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
27.10.2016 (+) beta 830,2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny