PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kashanti już spojrzałam - rewelka Super że I cykl, bo starania podejrzewam że były dla Ciebie przyjemnością A jak trwają już dłużej to raz są przyjemnością, ale raz obowiązkiem ( mówię o sobie ).
Ja dzisiaj 8dni po, i negatyw ( wiem ze wczesnie ). Dlatego tak podpytałam o ten test u Ciebie - wiesz szukam nadziei haha
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
kashanti wrote:Melduje, ze test zaliczony
I w sumie to co ja teraz powinnam zrobic ? Lekarz rodzinny? Laboratorium? Poczekac jeszcze tydzień?
Troche sie denerwuje, bo wlasnie obwieściłam dobra nowinę mojemu M a on biedny w niedzielena 2 tygodnie wyjeżdża z domu.
Cudownie, gratuluję jaka wyraźna druga kreseczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 08:24
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Paulinaaa wrote:Kashanti już spojrzałam - rewelka Super że I cykl, bo starania podejrzewam że były dla Ciebie przyjemnością A jak trwają już dłużej to raz są przyjemnością, ale raz obowiązkiem ( mówię o sobie ).
Ja dzisiaj 8dni po, i negatyw ( wiem ze wczesnie ). Dlatego tak podpytałam o ten test u Ciebie - wiesz szukam nadziei haha
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Pumka - to 32dc
Dziewczyny, zrobiłam przed chwila kolejny test (udało mi sie wysiusiać troche )
Ale na drugim teście ta kreseczka jest bardzo delikatna... wiec polecam jednak robic we wczesnej ciazy testy z moczu po nocy...
mam nadzieje, ze ta kreska nie zniknie do końca przy kolejnym tescie:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 08:31
-
kashanti wrote:Pumka - to 32dc
Dziewczyny, zrobiłam przed chwila kolejny test (udało mi sie wysiusiać troche )
Ale na drugim teście ta kreseczka jest bardzo delikatna... wiec polecam jednak robic we wczesnej ciazy testy z moczu po nocy...
mam nadzieje, ze ta kreska nie zniknie do końca przy kolejnym tescie:p
Ważne, że jestm. Dawaj znać rano jak u Ciebie kolejny test, a po weekendzie najlepiej idź na beteEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
pumka1990 wrote:Ważne, że jestm. Dawaj znać rano jak u Ciebie kolejny test, a po weekendzie najlepiej idź na bete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 08:42
-
Ja tyle piję, że w nocy 4 razy wstaję Więc dla mnie nie ma "porannego" moczu
Kupię sobie jeszcze ze dwa testy, to sama radość i przyjemność patrzeć na te II kreseczki Czyli sama sobie dobrze robię
Jutro idę rano na betę - tak kontrolnie
Kashanti - piękne kreseczkiPLPaulina lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Paulinaaa wrote:Kashanti już spojrzałam - rewelka Super że I cykl, bo starania podejrzewam że były dla Ciebie przyjemnością A jak trwają już dłużej to raz są przyjemnością, ale raz obowiązkiem ( mówię o sobie ).
Ja dzisiaj 8dni po, i negatyw ( wiem ze wczesnie ). Dlatego tak podpytałam o ten test u Ciebie - wiesz szukam nadziei hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 08:48
-
anyzratak wrote:Rozumiem Cie doskonale, ja tez już troszke mam dość tych starań chce w końcu żeby był tego owoc, bo to jest dołujace jak kolejny miesiąc przychodzi @@@
No właśnie.. niektórzy mówią żeby nie robić tak że starania bo trzeba, presja itp. To gdyby tak nie robić, to my mamy ochotę średnio 1 raz w tygodniu... jak mamy spokój od pracy... no to przecież wiadomo że się nie wstrzelimy.. i ta aura starań chyba musi być. Mam nadzieję że te 8 dni po było za szybko i że się uda...
Ty jeszcze czekasz na ten cykl ?
Pati - wydaje mi się że badania najlepiej rano .
nick nieaktualnypatuniek86 wrote:Ja tyle piję, że w nocy 4 razy wstaję Więc dla mnie nie ma "porannego" moczu
Kupię sobie jeszcze ze dwa testy, to sama radość i przyjemność patrzeć na te II kreseczki Czyli sama sobie dobrze robię
Jutro idę rano na betę - tak kontrolnie
Kashanti - piękne kreseczki
Mam tak samo, i zawsze się zastanawiam kiedy zrobić test.
Kiedy jest ta moja najdłuższa przerwa. -
kashanti wrote:myśle, ze wykres troche pokłamal z moja owulacja bo mowi, ze jajeczkowalam 22dc ale mi sie wydaje, ze to było 20dc. Wiec dzis nie jest moj 10dzien po owulacji ale 12. Zrób test za 4 dni... powinno sie juz cos pokazać
Dzięki za danie nadziei :* Mam zamiar zrobić po weekendzie, bo na pewno nie chcę robić wtedy gdy Mąż bedzie w domu
Jak sobie robię tak o z ciekawości te testy owu ( od 18 dc bo dopiero wtedy pierwszy raz kupiłam ) to nawet wczoraj wyszła II kreska, już ciut jaśniejsza, ale jest, wiec może to oznaka że jakiegoś tam hormonu jest więcej haha coś słyszałam że te testy wychodzą w ciąży, ja już mam troszkę jaśniejszy, ale i tak dosyć mocny. więc wmawiam sobie Dramat, dramat - ta psychika :p
Gratulacje dla wszystkich dwukreseczkowych dziewczyn patuniek86 i kashanti, dla Was zwłaszcza bo te kreski to takie niespodzianki w Waszym przypadku fajnie
U mnie dzis spadek tempki wiec pewnie dzis albo jutro @ przyjdzie... Niby wszystko ladnie, wyniki dobre, wykres piękny, a jednak nic z tego... miałam isc do lekarza 2 listopada ale chyba dam sobie czas do końca roku. Tymczasem nastawiam sie na listopad
Powodzenia dla dziewczyn, ktore maja testowanie przed sobaMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Paulinaaa wrote:No właśnie.. niektórzy mówią żeby nie robić tak że starania bo trzeba, presja itp. To gdyby tak nie robić, to my mamy ochotę średnio 1 raz w tygodniu... jak mamy spokój od pracy... no to przecież wiadomo że się nie wstrzelimy.. i ta aura starań chyba musi być. Mam nadzieję że te 8 dni po było za szybko i że się uda...
Ty jeszcze czekasz na ten cykl ?
Pati - wydaje mi się że badania najlepiej rano .
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
nick nieaktualnymoniśka... wrote:Paulinaaa mi test owu wyszedl pozytywny przed zrobieniem ciazowego, wtedy wychodza jak cos typowo pozytywy ale tez nie ma reguly ze przed spodziewana @ wyjdzie test owu pozytywny to jest ciaza
Czyli to prawda, że owu wychodzą pozytywnie ?? myślałam, że to jakiś żart. -
Mi tam test owu nie wyszedł A zrobiłam totalnie dla żartu, z tego samego moczu, co pozytywne testy ciążowe Też czytałam ,że niektórym wychodzą pozytywne owu - u części potem ciąża się potwierdza, a u innych nie
Paulinaaa lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
witam ponownie, my 3 cs ale czytam o wysokiej prolaktynie- dziewczyny macie jakies objawy? ja mam wrazenie ze mam cykle bezowulacyjne, muszę sie do gina umowic tylko zawsze brak czasu niby tempka skacze ale efektu brak, testy tez robie
gratuluję II !!!