PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tincia wrote:Ja tez trzymam kciuki Mojego męża akurat nie będzie...
KochamSłońce lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
patuniek86 wrote:https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/pazdziernikowe-testowanie-2017,14179,1.html?sd=1
Jakby co - kashanti stworzyła temat na części dla zielonych Jak się okazało, dzielą nas dwa dni w prognozowanym terminie porodu, a ja byłabym w temacie czerwcowym, a k. lipcowym. Takim podziałom mówimy stanowcze "NIE!
Dziewczyny, zżyłyśmy się (mam nadzieję ), ciagnijmy temat dalej Zapraszamy wszystkie -
Dzień dobry kto tam dzisiaj testuje przyznawać się Miłego dnia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
ja miałam testować ale postanowiłam że zaczekam bo wczoraj był negatyw. Dzisiaj termin @. Zamiast tego tona śluzu wodnistego i wymieniam tylko wkładki. Piersi kłują i są obrzmiale. Żałuje ze nie badam w tym cyklu tempki bo bym juz coś więcej widziała. Czekam co przyniesie dzień
patuniek86, Kasiulka90, anyzratak, Paulinaaa, Kitkat lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ineczka wrote:Dzień dobry kto tam dzisiaj testuje przyznawać się Miłego dnia
Dzień dobry! Ja testowałam (bo kusił w szafce leżący test), mimo tego, że wczoraj nic nie wyszło. U mnie 43 dc., owulacja potwierdzona na usg musiała być ok 10.10, więc dziś byłby 11 dc. Jak się dobudziłam po testowaniu, to sobie uświadomiłam, że mnie boli krzyż, co pewnie zwiastuje @.
Niby się nie nastawiałam w tym cyklu (zwłaszcza, że endometrium po owulacji było tylko 6,6 mm), ale jakoś w ostatnim tygodniu zaczęła tlić się nadzieja.
Powiem Wam jeszcze, że kryję się z tym moim rozczarowaniem przed M., bo obiecywaliśmy sobie, że na początku będzie spokojnie i bez paniki. Tymczasem mnie panika dopada, do tego rozczarowanie i w ogóle mam wrażenie, że całe życie przyćmiła mi akcja "ciąża". Mam trudną pracę, mam ważne egzaminy zawodowe przed sobą, a ja zamiast się skupiać na tym, co robię, podczytuję forum. Już sobie obiecałam, że jak uda mi się zdać najbliższy egzamin, to zaczynam planować jakieś wyjazdy, może coś z wystrojem wnętrza zmienię - muszę jakoś nie myśleć aż tyle. Z drugiej strony jestem na etapie robienia badań, następny cykl ma być monitorowany, więc siłą rzeczy będę tym żyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 09:33
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Witam wszystkie staraczki i szczęśliwie zafasolkowane w ten piękny dzień. Powodzenia wszystkim testujacym..i pytanie do przyszłych mamusiek ten wasz czestomocz objawia się tak ze wam się chce siku często ale idziecie i mało tego jest czy dużo bo ja mam ciągle uczucie pelnego pęcherza idę i trzy krople polecą pęcherz mam zdrowy na pewno i odnośnie śluzu kiedy zauwazylyscie go więcej?
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Pati88 wrote:ja miałam testować ale postanowiłam że zaczekam bo wczoraj był negatyw. Dzisiaj termin @. Zamiast tego tona śluzu wodnistego i wymieniam tylko wkładki. Piersi kłują i są obrzmiale. Żałuje ze nie badam w tym cyklu tempki bo bym juz coś więcej widziała. Czekam co przyniesie dzień
Pati88 lubi tę wiadomość
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
patuniek86 wrote:Pati 88 - Ty dołączysz do zielonych w tym cyklu - zobaczysz
Pati88 lubi tę wiadomość
-
anyzratak wrote:Witam wszystkie staraczki i szczęśliwie zafasolkowane w ten piękny dzień. Powodzenia wszystkim testujacym..i pytanie do przyszłych mamusiek ten wasz czestomocz objawia się tak ze wam się chce siku często ale idziecie i mało tego jest czy dużo bo ja mam ciągle uczucie pelnego pęcherza idę i trzy krople polecą pęcherz mam zdrowy na pewno i odnośnie śluzu kiedy zauwazylyscie go więcej?
-
anyzratak wrote:Witam wszystkie staraczki i szczęśliwie zafasolkowane w ten piękny dzień. Powodzenia wszystkim testujacym..i pytanie do przyszłych mamusiek ten wasz czestomocz objawia się tak ze wam się chce siku często ale idziecie i mało tego jest czy dużo bo ja mam ciągle uczucie pelnego pęcherza idę i trzy krople polecą pęcherz mam zdrowy na pewno i odnośnie śluzu kiedy zauwazylyscie go więcej?
Ja sikam na potęgę. Chce mi się bardzo pić (cukier w normie) i bardzo często i dużo siusiam Mam momenty, że co 10 minut mam pełny pęcherz
To jest jednak związane ze wzmożonym piciem - nawet żyły na rękach mam widoczne, a zawsze były takie zapadniętePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Nie "poskakam", bo jajnik za bardzo daje czadu Ale siedząc z godnością się chichram pod nosem
patuniek86 lubi tę wiadomość
31 lat, 4 cs, syn prawie 4 latka