PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
patuniek86 wrote:Pati 88 - Ty dołączysz do zielonych w tym cyklu - zobaczysz
boje sie tak myśleć serio...07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ale muszę powiedzieć, że masakryczny jest ten ból jajnika/jajników (bo czasami i lewy się odzywa)
Czytałam, że kłucie jest normalne, bo jajniki przestawiają się na brak działania, więc mogą kłuć. I niestety - chodzenie, noszenie ciężarów może wzmocnić ten ból Więc ledwo doczłapałam się do domu i leżę. Córka pomaga mi gotować, mój m siedzi na uczelni, wróci około 20Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dziewczyny dziś 8dpo i będąc w toalecie zauważyłam śluz zabarwiony na brązowo... Pytanie czy to zagnieżdżenie czy zbliżająca się @... Oby nie to drugie Dziś mój 26 dc zazwyczaj cykle mam 32 dni i dłużej.2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
Kasiulka90 wrote:Nie widzę też wyniku 1000. Dziewczyny się dosyć mocno udzielały na forum, a teraz cisza
Ja pisałam, ze u mnie wyszedł negatyw 11 dpo, potem spadek tempki, dzis niby znow wzrost, ale obecnie plamienie wiec jak sadze nadchodzi @. zdolowalam sie strasznie chociaz to pierwszy cykl, kiedy trafiliśmy w owulacje, poprzednie miesiące zawsze sporo za wczesnie... moze uda sie w listopadzie spróbuje moze z "magicznym" żelem conceive
-
patuniek86 wrote:Beta 33,86!!! 100% w 2 dni Ale się cieszę
brawo!!! super że tak pięknie przyrasta:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
a ja nadal nie mam @. Moj mąż chichra się że to ciąża. Ja jednak jestem ostrożna. nie mam przy sobie testu a jestem u mamy w małej mieścinie. Poczekam i zrobie w poniedziałek rano:) 3mam kciuki zeby nic nie przylazło:) zawsze było jak w zegarku:)
patuniek86 lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
1000 wrote:Ja pisałam, ze u mnie wyszedł negatyw 11 dpo, potem spadek tempki, dzis niby znow wzrost, ale obecnie plamienie wiec jak sadze nadchodzi @. zdolowalam sie strasznie chociaz to pierwszy cykl, kiedy trafiliśmy w owulacje, poprzednie miesiące zawsze sporo za wczesnie... moze uda sie w listopadzie spróbuje moze z "magicznym" żelem conceive
-
Pati88 wrote:a ja nadal nie mam @. Moj mąż chichra się że to ciąża. Ja jednak jestem ostrożna. nie mam przy sobie testu a jestem u mamy w małej mieścinie. Poczekam i zrobie w poniedziałek rano:) 3mam kciuki zeby nic nie przylazło:) zawsze było jak w zegarku:)
Pati88 lubi tę wiadomość
-
Pati88 wrote:a ja nadal nie mam @. Moj mąż chichra się że to ciąża. Ja jednak jestem ostrożna. nie mam przy sobie testu a jestem u mamy w małej mieścinie. Poczekam i zrobie w poniedziałek rano:) 3mam kciuki zeby nic nie przylazło:) zawsze było jak w zegarku:)
Ja czuje ze nie przylezie któraś z 19.10 musi miec szczęście powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 15:54
Pati88 lubi tę wiadomość
-
Tincia wrote:Dziewczyny dziś 8dpo i będąc w toalecie zauważyłam śluz zabarwiony na brązowo... Pytanie czy to zagnieżdżenie czy zbliżająca się @... Oby nie to drugie Dziś mój 26 dc zazwyczaj cykle mam 32 dni i dłużej.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Miałam podobnie kilka dni temu najpierw taki różowy ciągnący a potem brązowy coś takiego jak kawa z mlekiem sorki dziewczyny za opisy dzisiaj 11dpo i od dwóch dni nic takiego nie widzę temp skacze dzisiaj się podniosła trzymam kciuki
Dokładnie kolor taki jak kawa z mlekiem, ile dni to trwało u Ciebie? Jak długie masz cykle?2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
Kasiulka i reszta dziewczyn 3majacych kciuji tak bym chciała żeby to była prawda. Dziś ciagle chce mi sie siku. Mam wrażenie ze zawiany pęcherz mam. Głupieje i oszaleje do tego testu. Ciągle w głowie mam że to poprostu przesunięcie i @ i tak nadejdzie. Oki nie truje już Wam tu na forum. Buziaczki!! i kciuki za wszystkie dziewczyny oczekujące na te upragnione II kreseczki;*
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Pati - truj, truj W końcu my tutaj nie wiemy o czym mówisz, nad czym się zastanawiasz, jakie masz myśli, jak niepewnie się teraz czujesz Pati! My Cię doskonale rozumiemy, wiec komu innemu lepiej się wyżalić, opowiedzieć, co się dzieje z cyckami czy śluzem?
Kasiulka90, Pati88, kashanti lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Kasiulka90 wrote:Kasiulka1082 gdzie zniknęłaś? Jak Twój test? Widzę, że byłaś wpisana na dzisiaj.
Test robiłam 25d.c. i nic. Dzisiaj mam termin @, jeszcze nic nie ma, ale ostatnio przychodziła późnym wieczorem właśnie, zresztą Przez luteinę może mi się przesunąć. Nastawiam się na kolejny cykl i czynię do niego przygotowania.
Dwa dni temu byłam na usg. Mam potwierdzenie, że ovu była, ciałko żółte w prawym jajniku, endometrium 15 mm, torbieli nie ma. Lekarz kazał spokojnie czekać, niczego nie wykluczył ale ja zbyt wielkiej nadziei nie mam. Dzisiaj pobolewa brzuch, ale mam wrażenie że to z nerwów, Przez to czekanie na @13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
gratuluję nowym zsciazonym
wracam z nową nadzieją
jestem po badaniach tarczyce i estradiol będę miała dopiero we wtorek
na dzień dzisiejszy odchylenia mam w prolaktynie chociaż badalam 3 października i miałam wynik 18.4 w widelkach 5.18 do 26.53
a dzisiaj mam 532.10 uIU/ml w przedziale 102 do 496 więc troszkę za dużo i dziwi mnie to ostatnio miałam już dobrze . dochodzi do tego D-Dimery czyli krzepliwosc która powinna być H< 0.5 a ja mam prawie 2x tyle bo 0.992
mam nadzieję że akard który biorę szybko pomoże a w poniedziałek kupię jeszcze bromergon