PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati88 wrote:33dc mnie ból piersi budził tej nocy kiedy tylko obracałam się z boku na bok. Pozatym od 4 nie moge zasnąć więcej hihi. oby do jutrzejszego testu miłej niedzieli (u mnie tu leje)
Pati88 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyPati88 wrote:33dc mnie ból piersi budził tej nocy kiedy tylko obracałam się z boku na bok. Pozatym od 4 nie moge zasnąć więcej hihi. oby do jutrzejszego testu miłej niedzieli (u mnie tu leje)
Trzymam kciuki. Ale wynik jest chyba oczywisty.Pati88 lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Szkoda ze mierzysz te temperaturę tsk o różnych godzinach.
Jest jeszcze zbyt krótko po owu żeby mówić o czymkolwiek.
Niestety nie mam innej możliwości, ale staram się o jak najbardziej zbliżonych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 10:09
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Dziewczyny kochane pomocy.. zauważyłam dzisiaj śluz gęsty biały z takimi grudami jakby.. nie widziałam takiego u siebie było go duzo ale tylko raz później już przy kolejnym siku nie było, piersi duże bolą tylko tak nisko jak dotkne i czuje na dole piersi takie zgrubienie bolace brzuch typowo jak na okres boli i to mnie martwi.. co o tym myślicie?6 dni do testu
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
anyzratak wrote:Dziewczyny kochane pomocy.. zauważyłam dzisiaj śluz gęsty biały z takimi grudami jakby.. nie widziałam takiego u siebie było go duzo ale tylko raz później już przy kolejnym siku nie było, piersi duże bolą tylko tak nisko jak dotkne i czuje na dole piersi takie zgrubienie bolace brzuch typowo jak na okres boli i to mnie martwi.. co o tym myślicie?6 dni do testu
-
My dziewuchy to wszystko sobie wkręcimy Oby to była u Ciebie ciąża, ale tak jak Kasia mówi może być, ale nie musi... ale trzymam kciuki żeby Ci się udało
Ja w każdym cyklu widzę jakiś "niby nowy objaw " i już nakręcam się że to pewnie ciąża. A póki co nic z tego.
Za Pati trzymam mocno kciuki !!
Mi zostały 4 dni do @, Mąż mówi że mam nie robić testów i czekać ( ostatni robiłam w piątek hehe jakieś ok 8 dni po i był negatyw. Także weekend i nie robiłam. Objawów w sumie żadnych nie mam, chociaż tym razem wkręcałam sobie że zawsze od owu bolały mnie piersi, a teraz bolą dopiero od 2 dni i to wg mnie był objaw... a pewnie dupa wyjdzie :pPati88, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
anyzratak wrote:Dziewczyny kochane pomocy.. zauważyłam dzisiaj śluz gęsty biały z takimi grudami jakby.. nie widziałam takiego u siebie było go duzo ale tylko raz później już przy kolejnym siku nie było, piersi duże bolą tylko tak nisko jak dotkne i czuje na dole piersi takie zgrubienie bolace brzuch typowo jak na okres boli i to mnie martwi.. co o tym myślicie?6 dni do testu
A żeby nie brzmiało to tak pesymistycznie, a bardziej w naszym klimacie doszukiwania się objawów , to w ciąży zmienia się środowisko pochwy na takie bardziej sprzyjające infekcjom (zasadowe bodajże) i u niektórych to oznaka ciąży.
Paulinaaa, będziesz robiła w tajemnicy przed mężem, czy wytrzymasz?
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Własnie sama nie wiem, z jednej strony jak nie zrobię to będę miała dłużej nadzieje...bo w pon to już raczej powinno wyjść ( 3 dni wtedy do @ ). I sama nie wiem, czy chcę pozbawiać się nadziei hehe... ale testy juz kupione, te rozsławione żółte haha
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
nick nieaktualny
-
mi88 wrote:Też miałam po owu taki śluz z grudkami i zastanawiałam się, czy to nie infekcja - innych objawów brak. Wzięłam więc profilaktycznie probiotyk doustnie i dopochwowo oraz clotrimazol przez kilka dni. Może też tak zrób na wszelki wypadek?
A żeby nie brzmiało to tak pesymistycznie, a bardziej w naszym klimacie doszukiwania się objawów , to w ciąży zmienia się środowisko pochwy na takie bardziej sprzyjające infekcjom (zasadowe bodajże) i u niektórych to oznaka ciąży.
Paulinaaa, będziesz robiła w tajemnicy przed mężem, czy wytrzymasz?
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
justi:: wrote:A piersi tez tak bolą jak jasna cholerę,sutków wciąż nie mogę dotknąć.
Najgorzej z sutkami... od kilku dni chodzę w „sportowych” miękkich stanikach od gatty... nawet na noc zakładam bo przez to, ze przylegają a nie uciskają to jak specjalnie nie dotknę sutków to nie czuje w ogóle bólu... a oba sutki sa mega czerwone i stojące... googlowalam juz czy to nie jakies zapalenie bo wyglądają na chore :p za to nie czuje bólu innych okolic piersi:) po prostu czuje,
Ze zrobiły sie pełniejsze troche mnie to przeraża - to, ze mogą mocno urosnac
Nie wiecie o ile rozmiarów powiększają sie piersi podczas ciazy? Wiem,
Ze to zalezy od kobiety ale kilka z was ma juz dzieci to moze mogłyby sie podzielić swoim doświadczeniem?