PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL to mój drugi cykl starań, w pierwszym była ciąża biochemiczna i byłam w takim szoku, że się udało za pierwszym razem, że uwierzyć nie mogłam a teraz drugi i znowu pyk. Śmieje się, że mój mąż się w Lewandowskiego bawi no ale takiego szczęścia to ja sobie wyobrazić nie potrafię, że tak rachu ciachu i pykło
czekam na wyniki bety dzisiejszej i jestem cała w nerwach bo nie wiem o której się na stronie pojawią bo tym razem nie robiłam w labo tylko w przychodzi gdzie pakiet medyczny mam i dłużej się czeka.. -
odświeżam jak psychopatka stronę diagnostyki i nadal wyników nie ma. oszaleję07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
justi:: wrote:Kochamslonce a z jakiej strony brałaś suwaczka? Ja wzięłam z suwaczek.com i mi działa,wczoraj miałam jeden dzień a dziś drugi dzień także działa.
-
GRATULACJE DZIEWCZYNY!JA dziś 12dpo.@planowo pojutrze. właśnie zrobiłam test i bardzo słaba kreska..
bardzo słaba.czekam do jutra,choć czuje ,że się udało bo takie miałam objawy. buziaki ❤Helenka_mała, karolcia87, KochamSłońce, Kasiulka90, MałaMi90, Existenz, PLPaulina, anyzratak, Angie38 lubią tę wiadomość
31 lat, 4 cs, syn prawie 4 latka
-
nancy86 wrote:GRATULACJE DZIEWCZYNY!JA dziś 12dpo.@planowo pojutrze. właśnie zrobiłam test i bardzo słaba kreska..
bardzo słaba.czekam do jutra,choć czuje ,że się udało bo takie miałam objawy. buziaki ❤
Gratuluję
Jakie miałaś objawy?Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
KochamSłońce wrote:Idź się połóż, jak możesz, czas szybciej zleci...
niestety jestem jeszcze w pracy:) ale za chwilę wychodzęKochamSłońce lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nancy86 wrote:GRATULACJE DZIEWCZYNY!JA dziś 12dpo.@planowo pojutrze. właśnie zrobiłam test i bardzo słaba kreska..
bardzo słaba.czekam do jutra,choć czuje ,że się udało bo takie miałam objawy. buziaki ❤2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33