PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
wcześniej pisałam o objawach,ale nie wiem czemu się nie wyświetliło.od owu pobolewal mnie brzuch,kluly jajniki.2 dni temu silny ból miesiaczkowy.podobnie miałam 4 lata temu przy pierwszej ciąży.piersi o dziwo wcale nie bolą,nie są nabrzmiale a zawsze takie były w drugiej fazie.czekam do środy bo kreska naprawdę blada...Oby.buziaki.
anyzratak lubi tę wiadomość
31 lat, 4 cs, syn prawie 4 latka
-
Karolcia jenyy to co to za laboratorium,u mnie to już po 2godz było w systemie
A tak ogólnie to budzę się 4,5rano i nie chce mi się juz spać i mam motorek w pupie do godziny tak 16 a potem to tylko leżeć i posypiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 20:00
-
Mnie sutki jeszcze troche bolą a okres dobiega ku koncowi jak ja bym chciala te 2 kreski rok temu udalo sie w 4 cyklu moze i teraz tak bedxie tylko zebu sie rozwinelo a nie jak rok temu:( stanelo w 5 tyg9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Martusia jak to mówią na każdego przychodzi czas,i uwierz to w najmniej niespodziewanym momencie,
Ja przykładowo,tyle cykli,tyle schizowania po każdej owulce a tu do głowy mi nie przyszło,wszystko wskazywało ze guzik a jednak,zaskoczenie,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 20:05
-
nick nieaktualny
-
anusiak5 wrote:dziewczyny jak bety?
u mnie to samo nic nie ma wyników online.Zawsze były max o 17 na stronie a tu dupa blada. odświeżam i nic. Pewnie sie w diagnostyce nie wyrobili i jutro wrzucą. Masakra ja już chcę wiedzieć bo mnie męczy ta niewiedza..07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
PLPaulina wrote:Ciężko mi wytrwać do niedzieli. .. ech bym chciała juz żeby wszystko było jasne.
-
Tincia wrote:Mi ciężko wytrwać do jutra
MałaMi90 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyKochamSłońce wrote:Spróbuj sobie znaleźć jakieś zajęcie Czytaj, oglądaj filmy, ja lubię sobie planować zakupy (niekoniecznie je potem robić ) na allegro czy na aliexpress, to zajmuje duzo czasu i wtedy się tak nie mysli
Najgorzej mam w pracy. A niestety tam takie rozrywki jsk np filmy na mnie nie czekają.
Przy nudnej biurowej pracy to więcej się myśli. . -
PLPaulina wrote:Najgorzej mam w pracy. A niestety tam takie rozrywki jsk np filmy na mnie nie czekają.
Przy nudnej biurowej pracy to więcej się myśli. . -
Cześć dziewczyny! Bardzo was przepraszam że tak dałam ciała z tabelką niestety powrót do pracy okazał się dużo cięższy niż przypuszczałam i trochę zaniedbałam forum. Może któraś z was chciałaby mi pomóc prowadzić tabelkę?
Mam prośbę żebyście poniżej napisały mi komu wpisać negatyw a komu niestety @, nie uda mi się nadrobić wszystkiego.
U mnie z kolei 27dc, nie mam pojęcia kiedy było owu (o ile w ogóle było) ani kiedy mam testować. Nie prowadziłam żadnych obserwacji. Poczekam może jeszcze z tydzień i dopiero potem zatestuję jeśli @ nie przyjdzie