Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2190 731

    Wysłany: 24 października 2017, 08:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia super :) ja też widzę gratulację :*

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Tincia Przyjaciółka
    Postów: 124 48

    Wysłany: 24 października 2017, 08:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jedyne co mnie zmartwiło to spadek temp. dzisiaj, ale gardło mnie pobolewa i mąż mnie obudził wcześniej może dlatego coś nie tak :( kiedy najlepiej powtórzyć test?

    2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • KAL Autorytet
    Postów: 1131 672

    Wysłany: 24 października 2017, 08:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka wrote:
    Super! KAL odezwij się do mnie na priv :)
    wysłałąm zaproszenie :)

    Akceptacja!
  • KAL Autorytet
    Postów: 1131 672

    Wysłany: 24 października 2017, 08:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Dziewczyny jedyne co mnie zmartwiło to spadek temp. dzisiaj, ale gardło mnie pobolewa i mąż mnie obudził wcześniej może dlatego coś nie tak :( kiedy najlepiej powtórzyć test?
    powtóz za dwa dni w tedy już powinna być krecha widoczna z zamkniętymi oczami :P

    Akceptacja!
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 24 października 2017, 08:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pumka1990 wrote:
    Ineczka, a ja siedzę jak na szpilkach do czwartku, aby zobaczyć co u Ciebie :D
    Póki co cisza @ brak temp ponad 37 piersi mnie bolą i ciagle jestem głodna :)

    pumka1990, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • KAL Autorytet
    Postów: 1131 672

    Wysłany: 24 października 2017, 08:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka mam przeczucie i to mocne, ze u Ciebie będzie zielony ogonek :)

    pumka1990 lubi tę wiadomość

    Akceptacja!
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 24 października 2017, 08:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś spadła temperatura, dość zauważalnie..
    Na @ ? nie sądzę. Jestem na luteinie.. Kurde. O co temu organizmowi chodzi. :O

  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 24 października 2017, 08:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL wrote:
    Ineczka mam przeczucie i to mocne, ze u Ciebie będzie zielony ogonek :)
    Testy kupione schowane zobaczymy :) Najdłuższa moja faza lut. miała 15dni, dlatego jeszcze czekam :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 24 października 2017, 08:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PLPaulina wrote:
    Mi dziś spadła temperatura, dość zauważalnie..
    Na @ ? nie sądzę. Jestem na luteinie.. Kurde. O co temu organizmowi chodzi. :O
    U mnie tez temp skakała :) jeszcze może iść w górę :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 24 października 2017, 08:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    U mnie tez temp skakała :) jeszcze może iść w górę :)

    To mnie trochę uspokoiłaś.. :) uff

    Bo mnie to trochę zmartwiło... Choc może to dobry znak ??!! :D
    W poprzednich cyklach nie miałam takich skoków.

  • Magda - mbc Autorytet
    Postów: 6766 5137

    Wysłany: 24 października 2017, 08:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka wrote:
    Super! KAL odezwij się do mnie na priv :)

    Sanka, ja też Ci mogę dopomóc :)

    💙 11.06.2019
    p19u3e3kr3893ce9.png
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 24 października 2017, 08:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PLPaulina wrote:
    To mnie trochę uspokoiłaś.. :) uff

    Bo mnie to trochę zmartwiło... Choc może to dobry znak ??!! :D
    W poprzednich cyklach nie miałam takich skoków.
    Ja tez po owu raczej miałam w miarę zbliżone temp a teraz góra,dół, góra, dół dopiero kilk dni temu przestała skakać :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • karolcia87 Autorytet
    Postów: 826 647

    Wysłany: 24 października 2017, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pumka1990 wrote:
    Cudownie <3 gratulacje :* <3
    A który to dc?
    Przypomnij ile miałaś wcześniej ? :)
    Dzisiaj wypada 30 dc. W sobotę miałam 47 a z poniedziałku 106

    aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • anyzratak Autorytet
    Postów: 324 112

    Wysłany: 24 października 2017, 08:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia Karolcia87 gratuluje :) ten październik widzę szczęśliwy miesiąc, aaa jeszcze się nie skończył :) obyśmy wszystkie zafasolkowały!

    w57ve6hhjly3ikxq.png

    f2wlsg18eqe4k6w0.png

    01.01.2021 nasz aniołek 8tc
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 24 października 2017, 09:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia, Karolcia87 - gratuluję dziewczyny <3

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2190 731

    Wysłany: 24 października 2017, 09:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja Wam zazdroszczę :) ale pozytywnie :) też już bym chciała :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • anyzratak Autorytet
    Postów: 324 112

    Wysłany: 24 października 2017, 09:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Tez chce:)

    w57ve6hhjly3ikxq.png

    f2wlsg18eqe4k6w0.png

    01.01.2021 nasz aniołek 8tc
  • Paulinaaa Autorytet
    Postów: 1814 737

    Wysłany: 24 października 2017, 09:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję dziewczyny !!!! Ale to musi być piękny moment - zobaczyć taki teścik
    Czekamy jeszcze na wiadomosci od Pati.. ;)

    MałaMi90 lubi tę wiadomość

    f2w3yx8d4t3m5xdt.png

    wrzesień 2018 - córcia <3 6cs

    Teraz udało się w 10 cs <3 Czekamy ! <3 Oby było wszystko dobrze do samego końca, 17.03 - Beta hcg 450 <3
  • Pati88 Autorytet
    Postów: 882 315

    Wysłany: 24 października 2017, 09:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to u mnie wiadomości brak. Pierwszy raz diagnostyka zadzwoniła że zapraszają ponownie na wynik bo im się hemoliza krwi zrobiła i wyników nie ma. Generalnie tryskam entuzjazmem. Jak jutro zrobie test i nie wyjdzie to zarządam zwrotu pieniędzy... a miało być tak pięknie. Do szczęścia brakuje mi tylko @. A jak się dziś podcierałam to różowe było. Więc zobaczymy co to ze mną będzie. buziaki:)

    07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2190 731

    Wysłany: 24 października 2017, 09:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymam kciuki ! ;)

    Pati88 lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
‹‹ 95 96 97 98 99 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego