Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie, czyli rozpoczęcie lata z bobasem
Odpowiedz

Październikowe testowanie, czyli rozpoczęcie lata z bobasem

Oceń ten wątek:
  • Skrzydlata Autorytet
    Postów: 789 291

    Wysłany: 14 października 2019, 21:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla wszystkich z dwiema kreskami! 😁

    A bladzichom życzę powodzenia by kreski ciemniały 😉

    Anka13 lubi tę wiadomość

    21 cs - Kalina 25.09.2018 <3
    10cs - 5.07.2020 - II pozytyw :D <3
    Wreszcie ten świat ma barwy i smak :)
    klz9df9hky1u0cac.png
    f2w343r8ud6tzj4z.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3949 1685

    Wysłany: 14 października 2019, 21:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Najwcześniej bete to w srode mogę zrobić. Ale może jutro jeszcze kupię test. Choć ten ból brzucha zwiastuje tylko jedno...
    Bo jednak na forum przewinęło już się tych cieni niestety... Ale jeśli kupisz z innej firmy.... To chyba już wiarygodniejsze coś może być.... 😊

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2434 2661

    Wysłany: 14 października 2019, 21:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Bo jednak na forum przewinęło już się tych cieni niestety... Ale jeśli kupisz z innej firmy.... To chyba już wiarygodniejsze coś może być.... 😊
    To prawda. Temu podchodzę sceptycznie do tych bladzichow


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Anka13 Ekspertka
    Postów: 161 219

    Wysłany: 14 października 2019, 21:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Bo jednak na forum przewinęło już się tych cieni niestety... Ale jeśli kupisz z innej firmy.... To chyba już wiarygodniejsze coś może być.... 😊
    Mój cień dał betę 17.9 więc nie tracimy nadzieji ✊✊✊✊✊

    Justyna1719 lubi tę wiadomość

    wiek- 32 lata
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox 75

    2.01.2019 - poronienie samoistne ( 7tc)
    14.10.2019 - pozytywny test
    14.10.2019 - beta 17.9
    16.10.2019 - beta 64.6
    04.11.2019 jest <3
    starania od 2016
    https://www.suwaczki.com/tickers/c55ftv7360ga37sc.png

    https://www.suwaczki.com/tickers/c55f3e3kv2bipar4.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3949 1685

    Wysłany: 14 października 2019, 21:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    To prawda. Temu podchodzę sceptycznie do tych bladzichow
    Rozumiem Cię... Ja nigdy nie miałam bladziocha, ale na forum już nie raz się z nimi spotkałam.. I dużo z nich okazało się po prostu wada na teście... Ale życzę Ci żeby jednak to nie była wada 😊😘❤️

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 21:23

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3949 1685

    Wysłany: 14 października 2019, 21:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka13 wrote:
    Mój cień dał betę 17.9 więc nie tracimy nadzieji ✊✊✊✊✊
    Gratulacje 😊😘❤️❤️❤️❤️ rosnijcie zdrowo 😊 długo się staraliscie?

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2434 2661

    Wysłany: 14 października 2019, 21:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Rozumiem Cię... Ja nigdy nie miałam bladziocha, ale na forum już nie raz się z nimi spotkałam.. I dużo z nich okazało się po prostu wada na teście... Ale życzę Ci żeby jednak to nie była wada 😊😘❤️
    Dziękuję ❤️


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Camarilla Autorytet
    Postów: 341 189

    Wysłany: 14 października 2019, 22:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka13 wrote:
    Mój cień dał betę 17.9 więc nie tracimy nadzieji ✊✊✊✊✊

    Zycze każdej z Was takich cieni i pozytywnej bety 😊
    Gratuluję 🐷

    Kończę malpe i jednak wracam do Was w listopadzie. Urlop poukładal mi w glowie. Mam dość spełnienia oczekiwań innych i czekania na odpowiedni moment. Czas leci.

    Starania od 08.2018
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2434 2661

    Wysłany: 14 października 2019, 22:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camarilla wrote:
    Zycze każdej z Was takich cieni i pozytywnej bety 😊
    Gratuluję 🐷

    Kończę malpe i jednak wracam do Was w listopadzie. Urlop poukładal mi w glowie. Mam dość spełnienia oczekiwań innych i czekania na odpowiedni moment. Czas leci.
    Patrzę że tyle samo cykli starasz się co ja. Robiłaś badania jakieś?


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Anka13 Ekspertka
    Postów: 161 219

    Wysłany: 14 października 2019, 22:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Gratulacje 😊😘❤️❤️❤️❤️ rosnijcie zdrowo 😊 długo się staraliscie?
    Ponad 3 lata w tym 1 poronienie.

    wiek- 32 lata
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox 75

    2.01.2019 - poronienie samoistne ( 7tc)
    14.10.2019 - pozytywny test
    14.10.2019 - beta 17.9
    16.10.2019 - beta 64.6
    04.11.2019 jest <3
    starania od 2016
    https://www.suwaczki.com/tickers/c55ftv7360ga37sc.png

    https://www.suwaczki.com/tickers/c55f3e3kv2bipar4.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3949 1685

    Wysłany: 14 października 2019, 22:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka13 wrote:
    Ponad 3 lata w tym 1 poronienie.
    No to po takim czasie to jeszcze większą radość 😊 gratulacje jeszcze raz 😊

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2434 2661

    Wysłany: 14 października 2019, 22:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec złudzeń. Właśnie zaczęłam krwawić.
    Więc 12cykl czas zacząć... Powodzenia pozostalym staraczki a ja przenoszę się na listopad ❤️


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Madlene28 Autorytet
    Postów: 377 636

    Wysłany: 14 października 2019, 23:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, melduję, że już dostałam @. Można mi wpisać na listę;) wyjątkowo się z tego cieszę, bo po pierwsze nie jestem już z mężem, a po drugie moje cykle wreszcie wracają do normy po poronieniu.

    Świeżo zafasolkowanym szczerze gratuluję i życzę by rosły duże i okrąglutkie ^^, a pozostałym staraczkom życzę powodzenia I trzymam za Was kciuki.

    Jeszcze raz wszystkie mniej i bardziej wierzące proszę o modlitwę za moją mamę i powodzenie jej operacji. Termin jest mi w końcu znany i przypada na 28.10. Dziękuję;*

    Córeczka - 25.12.2017r.
    2 wczesne poronienia
    17.12.2019r - 2 kreseczki!
    23.12.2019r. - bhcg 792,1 mlU/ml
    27.12.2019r. - bhcg 3370,9 mlU/ml
    30.12.2019r. - bhcg 12631,9 mlU/ml - czekamy na ❤
    02.01.2020r- jest ❤!

    3jgx9jcgmfvfenqk.png
  • Upragniona niunia Ekspertka
    Postów: 198 93

    Wysłany: 15 października 2019, 10:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, gratulacje dla tych co mają 2 kreski. Ja dzisiaj prawdopodobnie 11 dpo zatestowalam i nic, tylko biel. Może jeszcze za wcześnie....

    Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
    12.2017 - cp
    Starania od 10.06.2017

    Czeka nas inseminacja

    8668398a86dbc3dfd67e7b25e3cfba7e.png
  • BB__Anna Ekspertka
    Postów: 242 203

    Wysłany: 15 października 2019, 12:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia, 09:37

    37 l.
    Synek 24.01.2014 <3
    Ciąża pozamaciczna w 2017 (metotreksat)
    Starania od 9.2018...
    Uregulowana niedoczynność tarczycy
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3949 1685

    Wysłany: 15 października 2019, 12:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Koniec złudzeń. Właśnie zaczęłam krwawić.
    Więc 12cykl czas zacząć... Powodzenia pozostalym staraczki a ja przenoszę się na listopad ❤️
    Powodzenia w nowym cyklu 😘😘😘✊✊

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 15 października 2019, 12:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy dużo tu starszej, pamiętających moją kolposkopię ale dziś odebrałam wynik. Mam HPV ale łagodnego typu. Narazie do obserwacji, bez leczenia, jest szansa, że zmiany same się cofną. W styczniu mam wizytę i na niej podejmiemy decyzję co dalej. Póki co mam zielone światło do starań, choć ja i tak odpuszczam po @, czyli za jakiś tydzień. Choć w sumie chyba już trochę odpuściłam, nie szaleje jak zwykle, jestem 10 dpo i jeszcze nawet testu nie kupilam ;)

    Justyna1719, Kitka_87, Nona lubią tę wiadomość

    ug378ribriq3l8bh.png

    Starania o drugie dziecko - 27cs/12cs po cb
  • Nera Autorytet
    Postów: 6117 2274

    Wysłany: 15 października 2019, 12:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ooo jak tu pięknie się zrobiło! 😊
    Gratuluję dwóch kreseczek!❤
    A za resztę dziewczyn ogromne kciukasy

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 12:47

    👩Ja 34lata
    Córki 2006, 2010 i 2013 r
    👼 2.05.2016r
    (6.02- Progesteron 7dpo 6,990 ng)
    (12.08- Progesteron 7dpo 19,9 ng )

    👱‍♂️Połówek 37lat
    Parenton 2tabl.dziennie
    6.02 - badanie nasienia
    Morfologia 2% , ogólnie 97,2 mln , żywe 79,7 mln , 4,4 leukocyty
    12.08 - Badanie nasienia
    Morfologia 5% , ogólnie 258,4 mln ,
    żywe 191,2 mln , 0,5 leukocyty
    Aglutynacja II stopień ,lepkość zła

    (lista na stronie 2388)
  • zakochanaaw Autorytet
    Postów: 440 325

    Wysłany: 15 października 2019, 12:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Nie wiem czy dużo tu starszej, pamiętających moją kolposkopię ale dziś odebrałam wynik. Mam HPV ale łagodnego typu. Narazie do obserwacji, bez leczenia, jest szansa, że zmiany same się cofną. W styczniu mam wizytę i na niej podejmiemy decyzję co dalej. Póki co mam zielone światło do starań, choć ja i tak odpuszczam po @, czyli za jakiś tydzień. Choć w sumie chyba już trochę odpuściłam, nie szaleje jak zwykle, jestem 10 dpo i jeszcze nawet testu nie kupilam ;)

    Ojej trzymam kciuki, żeby się cofnęły! Może właśnie trochę przerwy dobrze zrobi i może akurat będzie miała niespodzianka ;)

    Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
    Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne..
    On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
    3 cykle z clo X
    2 z letrozole X
    clo 2 tab + ovitrelle X
    letrozole + ovitrelle ?
    15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
    niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE <3
    42536d2124e7e1e173a77565c507a10c.png
  • Migotka Koleżanka
    Postów: 54 19

    Wysłany: 15 października 2019, 13:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) czy jest Ty jakąś staraczka ktora ostatni okres miała 23.09.2019?

    justynach lubi tę wiadomość

‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego