Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
basiulka seks w kuchni też jest niezły i na nowym dywanie, a w wannie to cudo, bo przecież nie zawsze musi być dla prokreacji. Jak byłam młodsza to z koleżankami wracając wieczorem ze szkoły tańcowałyśmy na tych rurkach na przystankach autobusowych
basiulkaa_89, rybka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyOh jak ja nie mam dziś humoru od czasu pracy, a teraz jestem taka zła że aż warczę jutro i czwartek fatalne dni się szykują, w robocie sajgon i masa godzin tak bym chciała żeby w końcu się udało, a moja nadzieja dzisiaj zmalała jakoś
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla wrote:basiulka seks w kuchni też jest niezły i na nowym dywanie, a w wannie to cudo, bo przecież nie zawsze musi być dla prokreacji. Jak byłam młodsza to z koleżankami wracając wieczorem ze szkoły tańcowałyśmy na tych rurkach na przystankach autobusowych
Uwielbiam Sex w wannie mmmmm . . . pod prysznicem i w roznych innych miejscach na swiezym powietrzu kocham sie kochac
NIE WAZNE GDZIE,WAZNE Z KIMla, monia91, samira, usia89, rybka lubią tę wiadomość
-
U nas pod prysznicem nie wyjdzie bo jestem za mała i wszystkie próby kończyły się siniakami od poślizgnięć, więc więcej nie próbowaliśmy bo mogło się skończyć połamaniem bardzo ważnej części męskiego ciała.
monia91, samira, rybka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
la wrote:U nas pod prysznicem nie wyjdzie bo jestem za mała i wszystkie próby kończyły się siniakami od poślizgnięć, więc więcej nie próbowaliśmy bo mogło się skończyć połamaniem bardzo ważnej części męskiego ciała.
Hehe nieźle zawsze można ogólnie w łaziencebasiulkaa_89, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Marteczka moim zdaniem masz bardzo niski ten prg. To 3 cos ktore podawalas to b.zly wynik jesli to jest 7dpo. Wazne bys badala wlasnie w 7 dpo bo wtedy jest szczyt prg i ten wynik sie liczy. Czasem za pozno moze byc zaczac brac leki w 7,8 dpo. Dziwie sie lekarzowi ze nic Ci nie chce podac!
daje mi luteinę ale czy to starczy? chyba powinien mnie leczyć a nie tylko po owulacji dawać lutkę czy dupka...rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:daje mi luteinę ale czy to starczy? chyba powinien mnie leczyć a nie tylko po owulacji dawać lutkę czy dupka...
Nie wiem ile luteina podciąga progesteron, ale jak robiłam sobie przy drugiej becie to widełki na ciążę były 9-90