Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulka trzymam kciuki
Mnie powoli piersi w środku zaczynają puchnąć, nabrzmiewać, twardnieć i pewnie zaraz zaczną boleć.
Moja nadzieja jakoś prysła i wydaje mi się, że po prostu tak późno bo owulacja była później niż zawsze i wszystko się przesunie
Nie wiem co zrobię dalej z praca jeśli teraz się nie uda. Nie mam siły trwać w tym zawieszeniu bo to może potrwać lata. -
Jestem po pierwszych zajęciach fitnessu i polecam go wszystkim jeszcze niezaciążonym męczące, ale radość po wszystkim niesamowita + nie myśli się o staraniach, mnie to nie dotyczy, ale dla pań potrzebujących zajęcia czymś głowy jest idealny.
Głowy do góry dziewczyny, wszystkie kiedyś zaciążymy, a w tym czasie można porobić coś żeby na przykład nie było rozstępów, czyli wzmocnić mięśnie brzucha.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnypirelka wrote:basiulka trzymam kciuki
Mnie powoli piersi w środku zaczynają puchnąć, nabrzmiewać, twardnieć i pewnie zaraz zaczną boleć.
Moja nadzieja jakoś prysła i wydaje mi się, że po prostu tak późno bo owulacja była później niż zawsze i wszystko się przesunie
Nie wiem co zrobię dalej z praca jeśli teraz się nie uda. Nie mam siły trwać w tym zawieszeniu bo to może potrwać lata.
Kochana ja trwam w takim zawieszeniu juz kilka lat prace zmienialam meczyc sie nie bede teraz jestem w trakcie otwierania wlasnej dzialalnosci wiec zastanawiam sie jak to bedzie
Moj stwierdzil,ze jak mam byc w ciazy to bede !!! ze wzgledu na prace i cala reszte Moja mamusia zawsze mowila mi,ze prychodzi w najmniej odpowiednim momencie -
zonaboba wrote:ja też nie wstawiam zdjęć na fb mam max 5 i to że wrzucę zdjęcie USG czy swoje z brzuszkiem to nie jest sweet focia z dzióbkiem czy coś takiego i nie bd mnie obchodziło co myślą inni bo ja chce się pochwalić całemu światu jaka jestem szczęśliwa. to mam rozumieć że dziewczyny które wrzucają tu testu ciążowe z II kreskami też są potępiane przez Ciebie bo przecież nie rozumiesz dlaczego ktoś to robi bo czy FB czy OVU jeden kij każdy moim zdaniem ma prawo wyrażać swoje uczucia w postaci zdjęć gdzie chce to jest sprawa osoby która to robi.
dziwię się że naskoczyłaś na mnie jak bym była jakaś dziwna że wstawiam coś na FB nie chcesz nie wstawiaj ale prosze nie oceniaj mnie negatywnie. rozumiem to jest Twoje zdanie ale również moje uszanuj -
nick nieaktualnyla wrote:Jestem po pierwszych zajęciach fitnessu i polecam go wszystkim jeszcze niezaciążonym męczące, ale radość po wszystkim niesamowita + nie myśli się o staraniach, mnie to nie dotyczy, ale dla pań potrzebujących zajęcia czymś głowy jest idealny.
Głowy do góry dziewczyny, wszystkie kiedyś zaciążymy, a w tym czasie można porobić coś żeby na przykład nie było rozstępów, czyli wzmocnić mięśnie brzucha.
Kochana Jak okres przyjdzie to zaraz po ide sie zapisac wlasnie na fitness a potem na pool dance heheh -
Ooo basiulka, to po pool dance to męża po pokazie swoich umiejętności nie odgonisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 21:03
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyKochane ja mam z 200 zdjec na fb przynajmniej jak mi komp walnie bede miala skad posciagac hahhahaha bo juz nie raz tak mialam a na fb pocwale sie ale to pozniej,tak mysle 12tydzien.
Ale te co maja wiedziec np.Wy moje kochane bedawiedzialy od razu
Moja psiapsiola na 10000% od razu i na pierwszym miejscu moj ukochany :*Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasiulka co racja to racja, ale czasem ciężko tak wszystko zmienić i postawić na jedną kartę.
Co do fitnessu to faktycznie super zajęcie. Kiedyś chodziłam bardzo regularnie i czułam się fantastycznie, a teraz zamierzam, ale nie mogę się zmobilizować i znaleźć czasubasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basiu ja na pole dance tez bym sobie poszla juz wiele razy o tym myslalam no ale jakos tak nie po drodze
Co do samopoczucia to mnie pobolal troche lewy jajnik, glowa i to tyle na dzis chyba..zjem kolacje i pojde spaciu, bo juz ziewam od 17..
Ah sezon kominkowy uwazam za otwarty!basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny