Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Jak tak czytam o weselach, to moje kosztowało majątek - prawie 90 osób, 40 tyś.
Nie było kamerzysty. Przy czym sala - 250 zł od talerza ;/
Zabawa była od 16:00 do 6:00, wydaje mi się, że wszyscy bawili sie świetnie ;p
Inna sprawa - wesele się zwróciło
Przynajmniej dobrze, że się zwróciło -
czekam na monitoring:) ajajajjjj zobaczymy co to wyjdzie:)
monia91, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny powiedzcie mi czy ja jestem normalna ehh czy mozna zle reagowac na witaminy ????
no bo patrzcie jak zaczlam sie starac to bralam folik pol roku i nic, wkoncu postanowilam sobie zrobic miesiac przerwy i zaszlam wtedy !!
bylo ok ale lekarz kazal mi brac witaminy, wiec zaczelam je brac, a na drugi dzien zaczely sie plamienia no i ciaza obumarla (puste jajo).
ok wiem mogl to byc przypadek.
potem po poronieniu nowy lekarz kazal mi brac wit na probe zeby sprawdzic czy dobrze reaguje (czy nie mam biegunek itd) zaczelam od materny i tak zostalo bo nic mi po niej nie bylo, bralam pol roku ale zanikl mi sluz plodny, potem okazalo sie ze mam torbiela bla bla bla. odstawilam w tym cyklu materne i taaaadaaam sluz plodny i testy ovu pozytywne...
znow przypadek ???basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
pecherzyk 14,4 mm endemetrium 9.2mm
Cos się dzieje:).Isia93, Daisy, renieczka lubią tę wiadomość
-
Sana wrote:Monia, moja gin chociaż jest z Gliwic to pracowała w szpitalu w Zabrzu, ale teraz ten szpital przenieśli i nie wiem czy ona tam nadal pracuje, muszę się dowiedzieć.
mana dobre wiadomości
Zastanawiałam się jeszcze nad Łodzią, ale nie uśmiecha mi się jeździć do Łodzi non stop. -
Ja teraz na czas leczenia zmienię pewnie lekarza, a potem wrócę do mojego starego, przyjmuje prywatnie i pracuje w szpitalu, a do tego po prostu go lubię.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
tylko martwi mnie ten niski progesteron po owulacji.... czy sama luteina wystarczy przy ewentualnym zaplodnieniu? boje się ze to głownie przez to nie udaje nam sie... ale lekarz nic mi więcej nie przepisuje...