Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja mama zmarla 14 lipca tego roku
Jest mi bardzo ciezko ale ja inaczej to przezywam . . . Bardziej w sobie . . .
Teraz zle sie czuje i wiem ze gdybym mogla to bym zadzwonila do mamusi,zostala mi niestety tylko modlitwa lub cmentarz na ktory nie lubie chodzic . . .
Moja mamusia zaraz po smierci mi sie snila i powiedziala mi w tym snie,ze jeszcze w tym roku zajde w ciaze . . . Ona wiedziala jak jest mi z tym ciezko . . .
Tato to nie to samo co mama . . . Ehhh dobra koniec gadki bo sie rozklejesamira, kot_bury, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySana wrote:Hej dziewczyny
Dołączę się do Was, można?
Basiu ciekawy "przepis", aczkolwiek u mnie też by się nie sprawdził - nie mam cykli jak w zegarku, raz mam 28 dniowy cykl, raz 30 dniowy, raz 32 dniowy
Kochana ja mam miedzy 24 a 32 Cykl masz dobry regularny Takze nie martw sie ja tez myslalm ze mam nie regularny,lekarz pow.mi ze jest to dobry cykl
Witamy -
Basiu przykro mi bardzo
O widzisz, zawsze się tu można czegoś nowego dowiedzieć. To się cieszę, że mój cykl jest jednak regularny
Isię znam z innych wątków, Ciebie Basiu jeszcze nie.
Nie dam rady nadrobić tylu stron zaległości, napiszesz mi pokrótce jak to jest u Ciebie? Starasz się o pierwsze dziecko teraz?
Też jestem z moim D. 8 lat, od pół roku jesteśmy zaręczeni
Masz rację, to najwyższy czas na dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:54
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
basiulkaa_89 wrote:Moja mama zmarla 14 lipca tego roku
Jest mi bardzo ciezko ale ja inaczej to przezywam . . . Bardziej w sobie . . .
Teraz zle sie czuje i wiem ze gdybym mogla to bym zadzwonila do mamusi,zostala mi niestety tylko modlitwa lub cmentarz na ktory nie lubie chodzic . . .
Moja mamusia zaraz po smierci mi sie snila i powiedziala mi w tym snie,ze jeszcze w tym roku zajde w ciaze . . . Ona wiedziala jak jest mi z tym ciezko . . .
Tato to nie to samo co mama . . . Ehhh dobra koniec gadki bo sie rozkleje
Kochana nawet nie wyobrazam sobie co musisz czuc bardzo mi przykro;( moze wyplacz sie, moze bedzie Ci troche lzej ;*samira, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyMoja Mama byla silna kobieta !!!
I ja tez taka bede !!! Nie poddam sie ,dla niej
Chce zeby byla ze mnie dumna !!!
Wiem,ze na mnie patrzy z gory,wiem to
Nie zostawi nas,bez opieki
Ona nad Nami czuwa i pomaga w wybraniu odpowiedniej dla Nas drogi
Kitaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basiulka bardzo madre slowa ;*
Zycze Ci zebys nigdy tej sily nie tracila a zeby jej przybywalo
Trzeba patrzec w przyszlosc z pozytywnym nastawieniembasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
Basiulka bardzo mi przykro z powodu mamy.
Co do przepisu, to lekarz jakiś starszej daty chyba, bo były robione badania i u zdrowej pary częstotliwość wytrysków nie wpływa na płodność, w niektórych przypadkach nawet poprawia jakość nasienia (ilościowo).basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Basiulka bardzo mi przykro z powodu mamy.
Co do przepisu, to lekarz jakiś starszej daty chyba, bo były robione badania i u zdrowej pary częstotliwość wytrysków nie wpływa na płodność, w niektórych przypadkach nawet poprawia jakość nasienia (ilościowo).
Czyli wg tego co piszesz to, ze seks najlerpiej co 2 dni to mit? Dobrze zrozumialam?
Isia dokładnie. Co do wstrzemięźliwości przed badaniem poleca się ją ze względu na ułatwienie badania (facet szybciej dochodzi po 5 dniach abstynencji) i większego nagromadzenia tych plemników, które są jakieś nie ten teges. Tak mi lekarz tłumaczył, plus czytałam gdzieś amerykańskie badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:31
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.