Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też lubię, sama wrzucam zdjęcia z jakichś ważniejszych okazji.
Chodzi mi o brak rozwagi u niektórych osób. Bo co jak co, ale chwalenie się w pierwszych tygodniach ciąży tym faktem całemu światu to nie jest najlepsza opcja.
zonaboba lubi tę wiadomość
-
ale za parę lat to nasze dzieci bd się dziwić co my oglądałyśmy bo teraz te dziwne bajki świnka peppa, wujek dobra rada idp jak oglądam z bratankiem to aż ręce opadają co za bajki wymyślają
Ewa99 lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
ja chcę wrzucić moje zdjęcia ale na pewno po 13 tyg
nawet nie chce bardzo się chwalić czy w pracy czy na uczelni bo taki jakiś zabobon est że do 3 mies nie należy się z tym obnosić ja jestem zaboboniarą i wole nie kusić losu
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:ale za parę lat to nasze dzieci bd się dziwić co my oglądałyśmy bo teraz te dziwne bajki świnka peppa, wujek dobra rada idp jak oglądam z bratankiem to aż ręce opadają co za bajki wymyślają
Moją bajką z dzieciństwa był krecik, wilk i zając, miś kolargol i kubuś puchatekCzasami też dragon ball oglądałam z tatom
-
Dżejzi wrote:Moja ciąża będzie cichutka
Moja teżZ pierwszą też byliśmy ostrożni, nie chciałam nikomu mówić do 12 tyg. Niesttey z racji, że było podejrzenie pozamacicznej, to rodzice i rodzeństwo dowiedzieli się bardzo wcześnie...jak byłam w szpitalu. Pozamaciczna okazała się maciczną...w 12 tyg wyszedł brzuszek z racji bliźniaków, a że to były ciepłe miesiące to wszyscy widzieli...jakże smutno mi było jak osoby, których długo nie widziałam pytały mnie o dzieciaczki, których już nie było:(
-
oglądało się wszystko
a wieczorynka o 19 to obowiązek jeśli dobrze pamiętam to w niedziele były gumisie bo tą bajkę całą rodziną oglądaliśmy
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Apropo zdjec, ja nie wstawiam sweoich zdjec na ovu czy do pamietnika bo u mniue nikt nie wie, ze staramy sie o dziecko i nie chce zeby ktos mnie rozpoznal
jak jyz bede w ciazy to pewnie bede tak szczesliwa, ze wsgtawie zdjecvia do pamietnika na belly ale udoistepnie go tylko przyjacialka
a co do fb to pewnie tez cvos sie tam pojawi
Daisy, zonaboba lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:oglądało się wszystko
a wieczorynka o 19 to obowiązek jeśli dobrze pamiętam to w niedziele były gumisie bo tą bajkę całą rodziną oglądaliśmy
Ja jak wieczorynki nie obejrzałam to pół nocy ryczałam, że mnie mama nie zawołała jak się bawiłam na polu
Daisy, november123 lubią tę wiadomość
-
Kochane ale sie spiecie zrobilo. Ja napisalam tylko ze fajnie zobaczyc buzki niektorych
Co do fb to zadna z nas nie napisala ze zamierza klikac 'spodziewam sie dziecka'
Ja czekam na core, dojechalam wyjatkowo szybko bo w pol h
A zimno jak nie moge! Jedna wielka masakra brrr a ja na adidaskach i lekka bluza. Wczoraj zeby kominka nie odpalac to wieczorem grzejnik w kontakt i troche sie pogrzalismy -
nick nieaktualny
-
Amerie wrote:Moja też
Z pierwszą też byliśmy ostrożni, nie chciałam nikomu mówić do 12 tyg. Niesttey z racji, że było podejrzenie pozamacicznej, to rodzice i rodzeństwo dowiedzieli się bardzo wcześnie...jak byłam w szpitalu. Pozamaciczna okazała się maciczną...w 12 tyg wyszedł brzuszek z racji bliźniaków, a że to były ciepłe miesiące to wszyscy widzieli...jakże smutno mi było jak osoby, których długo nie widziałam pytały mnie o dzieciaczki, których już nie było:(
Amerie tulę mocnosama przez takie piekło przeszłam
ja w 24tc straciłam synka
Daisy widzę że nasze podejścia do wesela są podobne
ja już po 30-tce dobre kilkanaście lat jesteśmy razem, narzeczeństwo od kilku lat (śmieję się że już się przeterminowało i drugi pierścionek musi kupić) i tak odwlekamy z roku na rokale teraz zrobiłam postępy bo już skompletowałam potrzebne zaświadczenia z chrztu i bierzmowania
(ważne pól roku tylko jak by miało się coś zmienić po tym czasie, także presja czasu jest i trzeba się zmobilizować
) jeszcze tylko poradnia rodzinna i idziemy do księdza
Wesela nie planujemy bo nie mam już rodziców i tylko ślub w kościele i obiad w restauracji
Daisy lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.201405.2015
Zuzia22.03.2016 3260g i 57cm