X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkręciłam się w oglądanie muminków :P Jak ja kocham te bajki, smerfy, muminki :D

zonaboba, Ewa99, Daisy, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha i zaczęłam 103 stronę czyli będą trojaczki :D

Ewa99, Czarnula87, Daisy, november123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubię, sama wrzucam zdjęcia z jakichś ważniejszych okazji.
    Chodzi mi o brak rozwagi u niektórych osób. Bo co jak co, ale chwalenie się w pierwszych tygodniach ciąży tym faktem całemu światu to nie jest najlepsza opcja.

zonaboba lubi tę wiadomość

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale za parę lat to nasze dzieci bd się dziwić co my oglądałyśmy bo teraz te dziwne bajki świnka peppa, wujek dobra rada idp jak oglądam z bratankiem to aż ręce opadają co za bajki wymyślają :)

Ewa99 lubi tę wiadomość

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ciąża będzie cichutka :D :P

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chcę wrzucić moje zdjęcia ale na pewno po 13 tyg :) nawet nie chce bardzo się chwalić czy w pracy czy na uczelni bo taki jakiś zabobon est że do 3 mies nie należy się z tym obnosić ja jestem zaboboniarą i wole nie kusić losu :)

Ewa99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zonaboba wrote:
    ale za parę lat to nasze dzieci bd się dziwić co my oglądałyśmy bo teraz te dziwne bajki świnka peppa, wujek dobra rada idp jak oglądam z bratankiem to aż ręce opadają co za bajki wymyślają :)
    Ja pamiętam czasy jak jeszcze był, szewczyk dratewka, profesor gombka czy jak mu tam, bolek i lolek, reksio. Moja siostra te bajki wyśmiała a brat chce ogladać tyko i wyłącznie kieszonkowego dziadka ;/
    Moją bajką z dzieciństwa był krecik, wilk i zając, miś kolargol i kubuś puchatek :D Czasami też dragon ball oglądałam z tatom :P

• Amerie Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżejzi wrote:
    Moja ciąża będzie cichutka :D :P

Moja też:) Z pierwszą też byliśmy ostrożni, nie chciałam nikomu mówić do 12 tyg. Niesttey z racji, że było podejrzenie pozamacicznej, to rodzice i rodzeństwo dowiedzieli się bardzo wcześnie...jak byłam w szpitalu. Pozamaciczna okazała się maciczną...w 12 tyg wyszedł brzuszek z racji bliźniaków, a że to były ciepłe miesiące to wszyscy widzieli...jakże smutno mi było jak osoby, których długo nie widziałam pytały mnie o dzieciaczki, których już nie było:(

relgh371rrya3inl.png
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądało się wszystko :) a wieczorynka o 19 to obowiązek jeśli dobrze pamiętam to w niedziele były gumisie bo tą bajkę całą rodziną oglądaliśmy :)

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo zdjec, ja nie wstawiam sweoich zdjec na ovu czy do pamietnika bo u mniue nikt nie wie, ze staramy sie o dziecko i nie chce zeby ktos mnie rozpoznal :-) jak jyz bede w ciazy to pewnie bede tak szczesliwa, ze wsgtawie zdjecvia do pamietnika na belly ale udoistepnie go tylko przyjacialka :-) a co do fb to pewnie tez cvos sie tam pojawi :-)

Daisy, zonaboba lubią tę wiadomość

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie tak mi przykro :( Ale głowa do góry :) niedługo znowu zajdziesz w ciążę i każdemu będziesz mogła się pochwalić ślicznym maluszkiem :)

Amerie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zonaboba wrote:
    oglądało się wszystko :) a wieczorynka o 19 to obowiązek jeśli dobrze pamiętam to w niedziele były gumisie bo tą bajkę całą rodziną oglądaliśmy :)
    zapomniałam o gumisiach i soku z gumisiowych jagód :D Ja jak wieczorynki nie obejrzałam to pół nocy ryczałam, że mnie mama nie zawołała jak się bawiłam na polu :P

Daisy, november123 lubią tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jha jakos nigdy nie lubilam takich bajek za to uwielbialam i uwiuelbiuam nadal basniue :-)

monia91 lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś te bajki miały jakiś moral, a te teraz.. to jakaś tragedia :/

20140607580117.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ale sie spiecie zrobilo. Ja napisalam tylko ze fajnie zobaczyc buzki niektorych :)
    Co do fb to zadna z nas nie napisala ze zamierza klikac 'spodziewam sie dziecka' :)

Ja czekam na core, dojechalam wyjatkowo szybko bo w pol h :D

A zimno jak nie moge! Jedna wielka masakra brrr a ja na adidaskach i lekka bluza. Wczoraj zeby kominka nie odpalac to wieczorem grzejnik w kontakt i troche sie pogrzalismy :D

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w blokach niby już grzeją, ale grzeją tak jakby chcieli a nie mogli :/ A jak się odkręci to nabija na ten czujnik :/ Więc na razie pod kocykiem się grzejemy dopóki nie zaczną normalnie grzac :)

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy blok w którym każde mieszkanie ma swój własny piecyk, więc grzejemy kiedy tylko się nam podoba. Na noce troszkę włączamy,b o młody już mi chodzi i nosem ciąga a jednak gwizda w nocy :/ ale w ciągu dnia jest ok, bez pieca :]

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dzień da się wytrzymac, ale czasami jak mam rano wyjśc spod cieplutkiej kołderki to taki szok odrazu :D

20140607580117.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mloda to rano lubi na bosaka pochodzic sobie i schodzi na dol, umyje sie, pobawi ze zwierzakami itp. Wtedy wraca do gory i przychodzi do nas ogrzac te swoje zimne szpyrki. Jak ja to uwielbiam :D

Isia93 lubi tę wiadomość

• november123 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie wrote:
    Moja też:) Z pierwszą też byliśmy ostrożni, nie chciałam nikomu mówić do 12 tyg. Niesttey z racji, że było podejrzenie pozamacicznej, to rodzice i rodzeństwo dowiedzieli się bardzo wcześnie...jak byłam w szpitalu. Pozamaciczna okazała się maciczną...w 12 tyg wyszedł brzuszek z racji bliźniaków, a że to były ciepłe miesiące to wszyscy widzieli...jakże smutno mi było jak osoby, których długo nie widziałam pytały mnie o dzieciaczki, których już nie było:(

Amerie tulę mocno :( sama przez takie piekło przeszłam :( ja w 24tc straciłam synka :(

Daisy widzę że nasze podejścia do wesela są podobne :)
    ja już po 30-tce dobre kilkanaście lat jesteśmy razem, narzeczeństwo od kilku lat (śmieję się że już się przeterminowało i drugi pierścionek musi kupić) i tak odwlekamy z roku na rok :) ale teraz zrobiłam postępy bo już skompletowałam potrzebne zaświadczenia z chrztu i bierzmowania :D (ważne pól roku tylko jak by miało się coś zmienić po tym czasie, także presja czasu jest i trzeba się zmobilizować :D) jeszcze tylko poradnia rodzinna i idziemy do księdza
    Wesela nie planujemy bo nie mam już rodziców i tylko ślub w kościele i obiad w restauracji :)

Daisy lubi tę wiadomość

Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś :( 24tc - 20.05.2014
    Kruszynki 12.2014 :( 05.2015
    Zuzia <3 22.03.2016 3260g i 57cm :)
    l22npx9is3xkpd8a.png

‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ