Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też lubię, sama wrzucam zdjęcia z jakichś ważniejszych okazji.
Chodzi mi o brak rozwagi u niektórych osób. Bo co jak co, ale chwalenie się w pierwszych tygodniach ciąży tym faktem całemu światu to nie jest najlepsza opcja.
zonaboba lubi tę wiadomość
-
ale za parę lat to nasze dzieci bd się dziwić co my oglądałyśmy bo teraz te dziwne bajki świnka peppa, wujek dobra rada idp jak oglądam z bratankiem to aż ręce opadają co za bajki wymyślają
Ewa99 lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
ja chcę wrzucić moje zdjęcia ale na pewno po 13 tyg nawet nie chce bardzo się chwalić czy w pracy czy na uczelni bo taki jakiś zabobon est że do 3 mies nie należy się z tym obnosić ja jestem zaboboniarą i wole nie kusić losu
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:ale za parę lat to nasze dzieci bd się dziwić co my oglądałyśmy bo teraz te dziwne bajki świnka peppa, wujek dobra rada idp jak oglądam z bratankiem to aż ręce opadają co za bajki wymyślają
Moją bajką z dzieciństwa był krecik, wilk i zając, miś kolargol i kubuś puchatek Czasami też dragon ball oglądałam z tatom -
Dżejzi wrote:Moja ciąża będzie cichutka
Moja też Z pierwszą też byliśmy ostrożni, nie chciałam nikomu mówić do 12 tyg. Niesttey z racji, że było podejrzenie pozamacicznej, to rodzice i rodzeństwo dowiedzieli się bardzo wcześnie...jak byłam w szpitalu. Pozamaciczna okazała się maciczną...w 12 tyg wyszedł brzuszek z racji bliźniaków, a że to były ciepłe miesiące to wszyscy widzieli...jakże smutno mi było jak osoby, których długo nie widziałam pytały mnie o dzieciaczki, których już nie było:( -
oglądało się wszystko a wieczorynka o 19 to obowiązek jeśli dobrze pamiętam to w niedziele były gumisie bo tą bajkę całą rodziną oglądaliśmy
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Apropo zdjec, ja nie wstawiam sweoich zdjec na ovu czy do pamietnika bo u mniue nikt nie wie, ze staramy sie o dziecko i nie chce zeby ktos mnie rozpoznal jak jyz bede w ciazy to pewnie bede tak szczesliwa, ze wsgtawie zdjecvia do pamietnika na belly ale udoistepnie go tylko przyjacialka a co do fb to pewnie tez cvos sie tam pojawi
Daisy, zonaboba lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:oglądało się wszystko a wieczorynka o 19 to obowiązek jeśli dobrze pamiętam to w niedziele były gumisie bo tą bajkę całą rodziną oglądaliśmy
Daisy, november123 lubią tę wiadomość
-
Kochane ale sie spiecie zrobilo. Ja napisalam tylko ze fajnie zobaczyc buzki niektorych
Co do fb to zadna z nas nie napisala ze zamierza klikac 'spodziewam sie dziecka'
Ja czekam na core, dojechalam wyjatkowo szybko bo w pol h
A zimno jak nie moge! Jedna wielka masakra brrr a ja na adidaskach i lekka bluza. Wczoraj zeby kominka nie odpalac to wieczorem grzejnik w kontakt i troche sie pogrzalismy -
nick nieaktualny
-
Amerie wrote:Moja też Z pierwszą też byliśmy ostrożni, nie chciałam nikomu mówić do 12 tyg. Niesttey z racji, że było podejrzenie pozamacicznej, to rodzice i rodzeństwo dowiedzieli się bardzo wcześnie...jak byłam w szpitalu. Pozamaciczna okazała się maciczną...w 12 tyg wyszedł brzuszek z racji bliźniaków, a że to były ciepłe miesiące to wszyscy widzieli...jakże smutno mi było jak osoby, których długo nie widziałam pytały mnie o dzieciaczki, których już nie było:(
Amerie tulę mocno sama przez takie piekło przeszłam ja w 24tc straciłam synka
Daisy widzę że nasze podejścia do wesela są podobne
ja już po 30-tce dobre kilkanaście lat jesteśmy razem, narzeczeństwo od kilku lat (śmieję się że już się przeterminowało i drugi pierścionek musi kupić) i tak odwlekamy z roku na rok ale teraz zrobiłam postępy bo już skompletowałam potrzebne zaświadczenia z chrztu i bierzmowania (ważne pól roku tylko jak by miało się coś zmienić po tym czasie, także presja czasu jest i trzeba się zmobilizować ) jeszcze tylko poradnia rodzinna i idziemy do księdza
Wesela nie planujemy bo nie mam już rodziców i tylko ślub w kościele i obiad w restauracji
Daisy lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm