Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Temat ślubów to i ja opowiem. O tym, że mój Rafał chce się oświadczyć podejrzewałam już na dwa miesiące przed wszystkim. Podrzucił mi parę katalogów z pierścionkami i kazał pokazać, które mi się podobają i jaki rozmiar pierścionka noszę. Akurat w tym czasie był wysłany na 9 miesięcy do szkółki straży granicznej i widzieliśmy się tylko co drugi weekend. Tego dnia miał znowu wyjeżdżać, zaprosił mnie do siebie i razem upiekliśmy bułeczki pita z kurczakiem, papryką i sosem tzatzyki. Zjedliśmy, a po wszystkim było małe przytulanko. Kiedy leżeliśmy razem po wszystkim nadzy w łóżku, poszedł na chwilę do toalety i wrócił z pierścionkiem. Powiedział mi, że mnie kocha, że nie wyobraża sobie życia beze mnie i chce mieć ze mną dzieci, ja się zgodziłam, a potem była w łóżku runda numer dwa po wszystkim odprowadziłam go na pociąg i znowu zostałam bez niego na dwa tygodnie.
Co do ślubu zorganizowaliśmy go w trzy miesiące, wydaliśmy na niego około 16tys. było 80 osób i nie żałuję ani złotówki wydanej na tę imprezę. Miałam suknię z salonu za równiutkie 1000zł z halką gratis. Mieliśmy dj'a, a fotografem był mój brat cioteczny z narzeczoną. Zajmują się tym profesjonalnie i dali nam swoje usługi w prezencie, co było bardzo miłe. Impreza trwała do 7 rano od 17. Zero disco polo, głupich zabaw, czy niepotrzebnych podziękowań, których nie lubimy. Wszyscy do tej pory wspominają nasze wesele i mówią, że było najlepszym na jakim byli.
Nawet w tym momencie bym zrobiła wesele, choć bez niego stać by nas było na in vitro, ale odkąd pogodziłam się z sytuacją stwierdzam, że mam dopiero 21 lat, minimum 20 lat do menopauzy, więc w końcu będę miała dziecko. Jak nie dziś to za rok albo dwa.
Swoją drogą brzuch mnie już zaczyna boleć jak na @, więc lada dzień i przyjdzie, choć szyjka jest tak wysoko, że ledwo dotykam jej opuszkiem palca.Dżejzi, Daisy, Czarnula87, zonaboba, zwei_kresken lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka ciąża mało prawdopodobna, test robiłam i jest negatywny. Wczoraj po w trakcie kąpieli tak mnie brzuch rozbolał, że myślałam, że będę wyć.
Dżejzi wtedy mieliśmy okres, że kochaliśmy się kiedy mogliśmy i gdzie mogliśmy, więc często wychodziło po 3, 4 razy na dobę, czyli przez niecałe trzy dni robiliśmy tygodniową normę.
Może araz wstawię jakąś fotkę z pleneru, bez męża.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:04
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dżejzi wrote:Ja chciałam wstawić wam fotki ze ślubu ale mężulek się nie zgodził
Ja mialam kiedys tu na awatarze swoje foto to moj powiedzial ze mam skasowac bo jeszcze jakies kolezanki mnie wypatrzą i bedzie chryja ze sie tyle staramy i nie musza one wiedziec jak czesto i jaki mam sluz o ktorej godzinie -
nasze zarećzyny miały miejsce w restauracji pod jemiołami w Bielsku białej w naszą drugą rocznice bycia razem oboje studiowaliśmy w BB hehehe
a pierścionek dostałam taki jaki sobie wymarzyłam malutki i delikatny
nio rodzinke ma na wylocie ze szczyrku w tym miejscu gdzie jest rozjazd na wyciagi i na iały krzyż a po środku sklep -
nick nieaktualny
-
To ja z pleneru (zdjęcie od fotografa)
https://lh6.googleusercontent.com/-nWkffv47JBg/UjYX-ljoxPI/AAAAAAAAA80/5km8kQeyisI/w1000-h667-no/dobrymoment_net%2B515.jpg
A to tuż po ślubie robione przez znajomego.
https://lh6.googleusercontent.com/-Z7f2YU3-AX4/UbjUu_OV53I/AAAAAAAAASE/R5QJHvMGc1M/w960-h720-no/20130511_171451.jpg z profilu, ale nie muszę nic zamazywaćDaisy, Czarnula87, monia91 lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
zonaboba wrote:Mowisz ze zycie na spontanie