Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa suknię kupiłam za 400 zł, mężu garniaczek za jakieś 300 zł. Wesele było na 80 osób :] 29 października minie już 3 lata :] Mieliśy i fotografa i kamerzystę, bo chciałam mieć pamiątkę na płycie. I dobrze że tak zrobiliśmy, bo w styczniu zmarł dziadek mojego meża i cała ich rodzinka ma teraz pamiątkę z dziadkiem (ostatnią) gdzie widać jak się ruszał, co mówił, jak się uśmiechał itp
My mieliśy jeszcze zmianę czasu wtedy masakra. Ślub był na 13 bo nei było innych godizn już. W sumie do 3 wszyscy wytrzymali (po zmianie czasu)
U nas płaciliśmy 120 zł za osobę zdaje się a za dzieci 80?? jakoś tak. DJ wyszedł nas malutko bo nas w chu... zrobili więc załaciliśmy tylko połowę. Najwięcej to chyba foto-wideo :]
Za ślub u nas zakosili 1000 zł
Aaaa i auto mieliśy do ślubu za free - szef męża nas zawiózł hammerem swoim w ramach "prezentu"Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 11:40
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje:) nie lubie niespodzianek jestem bardzo dociekliwa ale jak czytalam Twojego posta to az sie usmiechnelam bo to musialo byc bardzo fajne takie oswiadczyny w lozku. I tak mysle ze jakby Marcin przyszedl dzis i powiedzial zebysmy wzieli slub tak na spontanie tylko mamy i moje rodzenstwo bo M jest jedynakiem to bym sie zgodzila mniej stresu i tak fajne moja znajoma z roku tak wlasnie sie pobrali ale bez rodziny sami a ich swiadkami byli ludzie z chodnika to bylo pare lat temy teraz maja 7letniego synka i w zaszlym roku wzieli slub koscielny bo rodzina byla zla ze ich nie bylo
Czarnula87 lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Mój mi się oświadczył przy moim siostrzeńcu Najpierw zapytał czy za niego wyjde a mój siostrzeniec łee tak bez pierścionka bez kwiatków. Przy okazji jakoś wcześniej zamówiliśmy pizze, ten poszedł to pizze odebrać przyszedł z wielkim bukietem kwiatów, pierścionkiem i pizzą. Odłożył pizze uklęknął dał kwiaty i zapytał czy zostane jego żoną Pamiętam to jak dziś hehe
Daisy, Czarnula87, zonaboba, mała.mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mi się oświadczył w taki sposób, że rano mnie obudził, siadł na łózku pwoiedział że mnie kocha i chce żebyśmy dla naszego Bąbla który był w drodze zostali rodziną i czy zgodzę się za niego wyjsć :]
Pierścionek kupiliśmy już razem I potem jeszcze raz się zapytał czy zostanę jego żonąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 11:52
monia91, zonaboba, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Ja mieszkam w woj mazowieckim i ceny sa kosmiczne jak czytam ile wy dalyscie od talerzyka a u mnie 250 a w niektorych to nawet 270zl a nie pytalam jak jest z dziecmi nie ponyslalamTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
moj się oświadczył o pólnocy w sylwestra na gubałówce:D byłam w lekkim szoku:P
Czarnula87, Daisy, mała.mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie wyglądało to mniej więcej tak....
Ja zasypiałam już powoli on odwrocił się w moją stronę, przytulił się, zapytał czy go kocham odpowiedziałam że tak a on do mnie pobierzmy się w wakacje i zostańmy na zawsze razem... a ja tak patrzę na niego zastanawiam się o co mu chodzi a on przytula się bardziej i pyta zostaniesz moja kochaną żonką?
No i miałam pospane w tą nockęmonia91, Czarnula87, zonaboba, Daisy, mała.mi, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:moj się oświadczył o pólnocy w sylwestra na gubałówce:D byłam w lekkim szoku:P
Ja to nie bd miala jako takiej niespodzianki bo ja domyslam ze to bd 18 albo 19 z jednej strony nie lubie niespodzianek ale to powinja byc niespodzianka ale po to mam glowe zeby myslec i sie domyslam hehe jak bym nie przymierzala to bym nawet nie miala pojecia ze chce sie oswiadczyc wlasnie teraz bo to 4 rocznica to nawet nie myslalam o tymTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualny