Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe a ja mam suknie do sprzedania z welonem i jakoś nie mam kiedy jej wystawic juz od 6 lat
my mielismy na 30 osób o 16 msza potem na 17:30 normalnie obiad potem ciasta tort przekąski 2 groące posiłki dj był i fotograf impreza skonczyła sie o 4 nad ranem -
Ja mam 18 zarecsyny dopiero w moi znajomi sie smieja ze juz mam wszystko zaplamowane sala wstepnie zaklepana o reszcie bd rozmawiac z mamami bo jestem bardzo z mama zzyta i chce zeby czynnie uczestniczyla w przygotowaniach bo jak juz wspominalam ma 60 lat i nie chcialabym zeby jej zabraklo na moim slubie. Mama mowi ze to jest nasz dzien i nie chce nam sie wpiep... ale dla mie to bd wspaniale jak bd nawet stala obok i nawet nic nie mowilaTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNam wyszło ostatecznie ok. 30 tys., najwięcej za salę - a mieliśmy za 170 zł od osoby. Sukienkę utrafiłam z rabatem, bo kupiłam prawie rok wcześniej (zakochałam się w takiej jednej, a w moich zauroczeniach jestem stała ) - 1900 zł zamiast 2500, mąż kupił sobie tani garnitur za 350 zł (bardzo marudziłam, bo z lektury ślubnych forów wyszło, że będzie nic nie wart... okazał się świetny, przewiewny, i jakby na niego szyty), za ślub w mojej rodzinnej parafii płaci się 400 zł, za kwiaty (wypasiony bukiet dla mnie, bukiety na stoły, dekoracje w kościele i 2 wielkie kosze ze storczykami dla mam) zapłaciłam 1000 zł. Urok małych miasteczek Nie radzę rezygnować z fotografa - dla nas to był punkt obowiązkowy. Kamerzystę skreśliliśmy bez żalu (oboje bardzo nie lubimy siebie oglądać, a w mojej miejscowości królują filmy jak sprzed 20 lat - ciocia Krysia z kotletem i pijany wujek Józek śpiący w sałatce). Moja przyjaciółka poprosiła o robienie zdjęć kolegę, który podobno planuje wkręcić się do branży ślubnej - wyszły tragicznie, lepiej wyglądają zdjęcia, które robił jej szwagier, w ogóle nie interesujący się fotografią. Na początku była zadowolona, że tyle oszczędzi (kolega zaoferował je za darmo), ale po ich odebraniu przepłakała mi na ramieniu pół wieczoru.
Aaa u mnie temperatura w górę, co prawda tylko o 0,15, ale teraz siedzę i przeglądam wykresy ciążowe, żeby sprawdzić, czy u kogoś też tak było...Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tego co slysze to Wy juz wszystkie mezatki jestescie zazdroszcze wam ja nawet jeszcze nie mam pierscienia mocy jak to mowi Marcin hehe ale juz wybralismy jak dla mnie jest piekny. Czeka do 18-19 bo w sobote mam urodziny a w niedsiele nasza 4 rocznica i wiem ze to bd w ktorys dzien bo pierscionek odebrany byl w dzien chlopaka domyslilam sie bo jak bylam w laziece to szybkl cos chowal do szafy ale az sama sobie sie dziwie ze nawet tam nie zaglodam ale wiem ze to by bylo glupota z mojej str tem dzien nadejdzie nie ma co ponikowac hehe
Jak tak rozmawiam z Wami to az mi sie humor poprawil i nie mysle o tym tescieDaisy lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
zonaboba mój pierścionek jeździł ze mną w samochodzie przez 2 tygodnie! Też nie zajrzałam i nawet nie wybierałam.
No i dobrze, ze nie myślisz
My bańki kupowaliśmy na allegro za 1zł za 1szt Więc duży koszt to nie był .
kot_bury minimalny skok, ale skok -
Nona wrote:POPIERAM, ja za 149 w sieciówce.
żadnych baniek, kamerzysty, zespołu...
ale wiecie, co kto lubi kochane
Mam nadzieje ze nie masz mnie za jakas glupia dziewuche ktora robi slub a z zalem chce wydac na klinike. Mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to co napisalam ale zawsze chcialam niec piekna suknie i mojego ukochanego Marcinka a reszta goscie cala ta wyrzera jest mi nie potrzebna byle by stanac w kosciele przed ksiedzem reszta to dodatek bardzo drogi dodatek. Ale chce zaprosic najblizsze kolerzanki i pare mlodych osob z Marcina rodziny i moje rodzenstwo i chcialabym zeby sie dobrze bawili bo reszta to sa starsze osobyb to wiem ze bd siedziec za stolani i wlasnie tu jest problem robienis wesel jak polowa siedzi i sie nie bawi to na jedno by wyszlo robienie przyjecia. U was tez tak jest ? Bo gdzie my nie jestesmy to bawia sie tylko mlodzi a oczepiny ro juz poraszka malo kto sie garnieTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
Ja wybieralam bo musialam przynierzyc bo Marcin sie bal ze bd za duzy i dobrze ze mnie wziol bo myslal ze ja mam 11- 10 a mam jednak rozmiar 9 i tu bylo jego wielkie zdziwienie
monia91 lubi tę wiadomość
-
zonaboba wrote:Mam nadzieje ze nie masz mnie za jakas glupia dziewuche ktora robi slub a z zalem chce wydac na klinike. Mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to co napisalam ale zawsze chcialam niec piekna suknie i mojego ukochanego Marcinka a reszta goscie cala ta wyrzera jest mi nie potrzebna byle by stanac w kosciele przed ksiedzem reszta to dodatek bardzo drogi dodatek. Ale chce zaprosic najblizsze kolerzanki i pare mlodych osob z Marcina rodziny i moje rodzenstwo i chcialabym zeby sie dobrze bawili bo reszta to sa starsze osobyb to wiem ze bd siedziec za stolani i wlasnie tu jest problem robienis wesel jak polowa siedzi i sie nie bawi to na jedno by wyszlo robienie przyjecia. U was tez tak jest ? Bo gdzie my nie jestesmy to bawia sie tylko mlodzi a oczepiny ro juz poraszka malo kto sie garnie
Ja też chciałam mieć takie wesele jakie miałam, jest to jedyna szansa, później się już to nie powtórzy i co potem będziesz żałowała, ze ślub nie był taki jak chciałaś ? Goście coś też dać dadzą. Co do zabawy to moja rodzina i starsi i młodsi akurat się bawili,a rodzina mojego nie bardzo -
Monia91 najwazniejsze ze Tu bylas zadowolona i bylo tak jak sobie zaplanowalas kochana
Widze ze tez masz 23 lata ja pamietam jak zaczynalam sie staracbi wszyscy byli zdziwieni ze chce w tak mlodym wieku miec dziecko nawet jak zakladalam profil to balam sie ze sobie dziewczyny pomysla i nie bd mnie rowno z innymi traktowac ale to byly tylko moje nieporesebne obawy bo widze ze nikt tu nikomu nie zaglada w metryke i nie oceniaDaisy, monia91 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane, ale naskrobalyscie!!!
Temat slubny nie jest mi obcy bo..sama jestem przed Niektore z Was o tym wiedza :p
Data slubu nieznana hehe, mielismy brac w tym roku, no ale nie starczalo nam czasu na bieganie i zalatwianie Wiec postanowilismy wziac w 2015, no ale jak widac leci pazdziernik, a my wciaz nic. Bardzo chcemy wziac slub, nie jest to kwestia kasy (tylko blagam zle mnie nie zrozumcie!), poprostu jakos zawsze jest cos do roboty, jestesmy zajeci wydawaniem na inne rzeczy :p i poki co wciaz planujemy . Jak juz dojdzie do tej magicznej chwili to bedzie pewnie perfekcyjnie po tylu latach przygotowań :p Homonto na palcu nosze od 17 lutego 2013r. Kiedys tam zapytal sie moj P. jakie mi sie podobaja pierscionki No to spedzilam pare dni na necie poszukalam Podeslalam mu kilka, w tym jeden, ktory podobal mi sie najbardziej i tez mu to powiedzialam, no i po pol roku jakos dostalam. To bylo w Karpaczu na feriach zimowych, w restauracji, po jezdzie na nartach, po obiedzie Zero romantyzmu, oboje zziebnieci jak te lale, ja popijalam herbate i myslalam ze mi uszy odpadna ;
Co do sukni, to ja chcialabym miec uszyta, potem moge oddac do salonu jakiegos, ale nie chcialabym by ktos mial ją na sobie przede mną, ot dziwactwo takie moje . Co wiecej, zdjecie sukni, ktora mi sie bardzo podoba, nosze w portfelu od czasow liceum! Taak, tez jestem stala w uczuciach . Czas leci, portfele wymieniam, ale fotka jest wciaz ze mna Lacznie jak zliczalismy osoby to wyszlo ok 90 osób w tym chyba z 15 dzieci, wiadomo, ze ktos pewnie odpadnie, no trudno. Noclegi tez do tego na pewno, pewnie tam gdzie impreza, w domu nie bede nikogo chciala goscic. Chcialabym zrobic wesele dla przyjaciol i rodziny razem - ostatnio jest to dosc modne wsrod naszych znajomych. Najbardziej bym chciala w Sopocie w Sheratonie miec wesele Ale moj od razu popukal sie w głowe
Moja tempka oczywiscie dzis odbila, tak jak wczoraj prorokowalam. Gwoli pamieci o testach w 10 dpo oczywiscie siknelam rano no i bialo, bialo! Wiem, wiem, wczesnie Trudno, jakos samo sikanie na testy mnie tak nie wkurza niz widok @!!!
Milego dnia! :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 11:28
kot_bury, zonaboba, monia91, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:Ale was mecze wiem przepraszam ale az mi lepiej sie robi dzis mam wolne i siedze sama i dlatego pisze zeby nie myslec o porazkach
Daisy lubi tę wiadomość
-
o matko laski... moje wesele 7 czerwca na 130 osób wyszło ponad 60 tys!! nie wiem czy to bliska odleglosc warszawy i stad te ceny:D?
Nie było jakoś mega wystawnie... suknie kupiłam w Warszawie w madonnie za 2650zl:) przeceniony model zeszłoroczny. Przepiękna poprostu.Falbaniasta cudowna:).
Poza tym chyba jajniczki zaczynają działac bo bolą jak cholera do tego sluz wodnisty mleczny i czuje jakbym sie posiusiala:p dzis monit a potem pod kocyk z mezem:Pmonia91, Daisy lubią tę wiadomość
-
zonaboba nic się nie stalo, pisz pisz Ja prawie całe dnie siedzę sama. Dokładnie, byłam bardzo zadowolona, zresztą nadal jestem i mimo, ze nie lubie się oglądać to chętnie ogladam i zdjęcia i film Dziś mają przyjśc albumy które robiłam dla matek, i chrzestnych.
Daisy niecierpliwa TyDaisy lubi tę wiadomość