Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wstawiam zdjęć męża ze względu na jego pracę. Swoje zdjęcia wstawiam, bo nawet jak ktoś skojarzy mnie z tym forum, to spoko, nie robię tajemnicy z tego, że nam nie wychodzi i nie możemy mieć dzieci. To nie tajemnica, ani nic wstydliwego.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
ja z brzuszkiem na pewno bd się chwaliła na portalach społecznościowych tyle czekam na dzidzię że po ulicach bd chodziła dumna jak paw hehe
Daisy lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
Noo.. Dżejzi masz racje.. eh mogloby sie w koncu udac
Laseczki ja uciekam, zawijam bo u mamy jestem to musze zaraz wyruiszyc do szkoly po core 40km i do domku U nas zimno, ale troche slonka widac, przynajmniej w Gdańsku nad samym morzem, bo u mnie to pewnie jest oczywiscie inna pogoda
Bede zagladac potem! Buziaczki!monia91 lubi tę wiadomość
-
Ja na FB nie planuję wstawiać zdjęć z brzuszkiem, nie widzę sensu, a nie daj borze coś się stanie potem pisać o tym i się tłumaczyć. U mojego męża na facebooku była taka sytuacja, dziewczyna straciła ciążę w 30 tygodniu i potem było nie miło.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Anastazjaaa wrote:a ja ogólnie nie wstawiam zdjęć na portach społecznościowych, nie mam zielonego pojęcia po co miałabym to robić
mam FB ale po to aby trzymać pisemny kontakt ze znajomymi
rety jak u nas zimno!!! chyba odkręcę piec brrrr
dziwię się że naskoczyłaś na mnie jak bym była jakaś dziwna że wstawiam coś na FB nie chcesz nie wstawiaj ale prosze nie oceniaj mnie negatywnie. rozumiem to jest Twoje zdanie ale również moje uszanujTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
zonaboba wrote:Ja mam 18 zarecsyny dopiero
Mój mi się oświadczył przy rodzicach jednych i drugich przynosząc ciasto z galaretką, w której ukryty był pierścionek Moje zdziwienie było ogromne. Po roku był ślub i skromne wesele na 40 osóbzonaboba, Daisy lubią tę wiadomość
-
przepraszam chyba przesadziłam czytając ten wpis poczułam się urażona ale chyba niepotrzebnie chyba nikt nie miał nic złego na myśli tak mi się wydaje...
Daisy lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualnyla wrote:Ja na FB nie planuję wstawiać zdjęć z brzuszkiem, nie widzę sensu, a nie daj borze coś się stanie potem pisać o tym i się tłumaczyć. U mojego męża na facebooku była taka sytuacja, dziewczyna straciła ciążę w 30 tygodniu i potem było nie miło.
Ja jak się w końcu uda tez jakoś nie zamierzam. Zawsze zostanie ten strach, a co jeśli się coś wydarzy...
Mnie tylko rozwalają te wszystkie laski, które wrzucają na fejsa wydarzenie : spodziewam się dziecka itp, a potem w komentarzach doczytujesz, że to 5 tydzień
Sory, ale wtf! Nawet jeszcze u lekarza pewnie nie były, bo nawet serduszka nie można zobaczyć.
Niech szczęśliwie donoszą te dzieci, ale trochę rozwagi, niedługo zaczną wrzucać zdjęcia z "procesu produkcji" dziecka
Daisy, la lubią tę wiadomość