Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje kochane :)

Dzisiaj sie wyjatkowo slabo czuje :/
    Spac mi sie chce a wstalam o 13 :O Mdlosci mnie nie opuszczaja :/ Do tego doszedl bol jajnkow.Moj lekarz dal mi notke jak mam sie kochac po tych trzech miesiacach brania tabletek.Jesli chcecie moge Wam ja napisac ;) Moze i Wam przyniesie szczescie :)

Gumisie u nas ogladala cala rodzinka :D a Krecika tak samo :D Muminki uwielbiam tak samo :) Jak bylam mala to podobal mi sie Włóczykij ;) heheh

Daisy, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak :

-po okresie od 6 do 9 dnia cyklu BEZ STOSUNKÓW !!!
    -Stosunki w 10,12,14 dniu cyklu !!! Jeden stosunek na dzien !!! Jeden wytrysk !!! Zadnych recznych robotek i do ustnych !!! ;) ;) ;) Tak mi lekarz powiedzial :D
    Folic od 1 dnia cyklu :D

jesli nie zajdziecie w ciaze,to potem od 6-10 dnia cyklu bez stosunków !!!
    potem 11,13,15 dc.Jednorazowy stosunek z jednym wytryskiem !!!a potem zas wracacie do 1wszej propozycji.
    Na tym sposobie zachodzi 90% jego pacjentek :)

Czarnula87, Nona, Bąbelek, Kitaja, Katarzyna87, Maniuś lubią tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie by to nie przeszlo ;/

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu kochana?

• Daisy Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh a mnie napadl masakryczny bol glowy :/ pewnie skonczy sie na jakims przeciwbolu. Poki co ciepla herbatka, kocyk. Corka juz lekcje odrobila, pojadlysmy i zalegamy na kanapie ogladajac Don Chichota :) A co do bajek to ja lubilam zawsze Olinek Okraglinek ;D Te stare bajki byly super, najbardziej lubilam Krecika. Przez to bedac rok temu w Pradze oczywiscie zwiedzilam muzeum i przywiozlam kilka krecikowych gadzetow <3

Patrze na ten moj wykres i coraz bardziej plakac mi sie chce. Chyba pojade do auchana po pepino..on chociaz dawal mi zludne nadzieje pokazujac cienie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy slonce a po co Ci zludna nadzieja???Nie warto naprawde nie warto . . .

• Daisy Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    To tak :

-po okresie od 6 do 9 dnia cyklu BEZ STOSUNKÓW !!!
    -Stosunki w 10,12,14 dniu cyklu !!! Jeden stosunek na dzien !!! Jeden wytrysk !!! Zadnych recznych robotek i do ustnych !!! ;) ;) ;) Tak mi lekarz powiedzial :D

Folic od 1 dnia cyklu :D

jesli nie zajdziecie w ciaze,to potem od 6-10 dnia cyklu bez stosunków !!!
    potem 11,13,15 dc.Jednorazowy stosunek z jednym wytryskiem !!!a potem zas wracacie do 1wszej propozycji.
    Na tym sposobie zachodzi 90% jego pacjentek :)

Swietnie a ja miewam owulki w 30 dc to bym akurat w tych 10% sie znalazla i pewnie wiekszosc z nas ;)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze pieczone to dlugie masz cykle :/ ja mam 26 dc.

Daisy lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Daisy slonce a po co Ci zludna nadzieja???Nie warto naprawde nie warto . . .

Nie wiem juz mam dosyc tych staran naprawde :( moze nie staran bo to przyjemna czesc oczekiwan, ale tego wszystkiego co sie dzieje czyli wiecznie nadchodzacych @ mam dosyc. :(

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Czemu kochana?

Bo ja owulke mam kolo 17 dc a moze nawet i pozniej :/ w zeszlym cyklu ovu wyznaczylo mi na 19 dc :/

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Stokrotko ... My juz sie staramy ponad 3lata,nie jest latwo :/ Na ovu 2 lata ponad takze jest ciezko :(
    Ale nie mozemy sie zalamywac kochana !!! Glowa do gory,piers na przod i idziemy do przodu :D

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Nie wiem juz mam dosyc tych staran naprawde :( moze nie staran bo to przyjemna czesc oczekiwan, ale tego wszystkiego co sie dzieje czyli wiecznie nadchodzacych @ mam dosyc. :(

Kochanie glowa do gory :* kazdej z Nasd w koncu sie uda :-)

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to w takim badz razie sprobuj 3 dni wstrzemiezliwosci a potem 16,18,20 :) albo 15,17,19,

• Daisy Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia wspolczuje :( Ja wiem ze wiele jest dziewczyn wsrod nas z wieloletnimi staraniami..
    Jak mi sie pierwszy miesiac zakonczyl @ to plakalam chyba przez tydzien. Wtedy bylam zalamana i myslalam jak te dziewczyny daja rade, ktore sie tak dlugo staraja. A widze ze niebawem to i ja do tej grupy bede nalezec.

A do pieca dorzuca zona wspolnika mojego P., oni sie starali caly jeden cykl i włala teraz juz chyba 6tc. My sie im nawet nie przyznajemy ze sie staramy.

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    to w takim badz razie sprobuj 3 dni wstrzemiezliwosci a potem 16,18,20 :) albo 15,17,19,

Mniej wiecej task robie :-)

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wiesz ile ja takich osob znam co postanowili,ze chca miec dziecko i nawet sie nie starali(,bo dla mnie to nie jest staranie jak sie zachodzi od razu ) a tu pyk!!! i jest w ciazy !!! Kochana moje wszystkie kolezanki maja dzieciaki.
    Moja siostra jest teraz w ciazy,ma na styczen termin takze nie fajne jest to dla mnie,patrzec jak jej brzuszek rosnie,jak mowi ze ja mala kopie,jak wybiera wozek,kombinezonik itd.A ja sie ciesze bo wiem co ona przeszla :(
    Najpierw ciaza pozamaciczna a potem z pustym jajem-bez zarodka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmierzylam wlasnie temperature pod jezykiem mam 37 :(

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co sie denerwowac sie na ciezarne, trzebva cieszyc sie ich szczesciem:-) jak to siue mowi zycz a bedziue Ci zyczone :-)

basiulkaa_89, Daisy lubią tę wiadomość

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Isia :)
    U mnie cala familia Wie ze sie staramy :D No bez jaj !!! 8 lat zwiazku i bez dziecka???
    dziwne troche ;) Zaluje tylko ze moja mamusia nie doczekala mojego dziecka :(

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Dokladnie Isia :)
    U mnie cala familia Wie ze sie staramy :D No bez jaj !!! 8 lat zwiazku i bez dziecka???
    dziwne troche ;) Zaluje tylko ze moja mamusia nie doczekala mojego dziecka :(

Basiulka przykro mi:( u Nas nikt nie wie, ze sie staramy, chybva tylko brat mojego siue domysla :-)

ZGWAp2.png
‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ