Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie moje kochane
Dzisiaj sie wyjatkowo slabo czuje
Spac mi sie chce a wstalam o 13 Mdlosci mnie nie opuszczaja Do tego doszedl bol jajnkow.Moj lekarz dal mi notke jak mam sie kochac po tych trzech miesiacach brania tabletek.Jesli chcecie moge Wam ja napisac Moze i Wam przyniesie szczescie
Gumisie u nas ogladala cala rodzinka a Krecika tak samo Muminki uwielbiam tak samo Jak bylam mala to podobal mi sie Włóczykij heheh
Daisy, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo tak :
-po okresie od 6 do 9 dnia cyklu BEZ STOSUNKÓW !!!
-Stosunki w 10,12,14 dniu cyklu !!! Jeden stosunek na dzien !!! Jeden wytrysk !!! Zadnych recznych robotek i do ustnych !!! Tak mi lekarz powiedzial
Folic od 1 dnia cyklu
jesli nie zajdziecie w ciaze,to potem od 6-10 dnia cyklu bez stosunków !!!
potem 11,13,15 dc.Jednorazowy stosunek z jednym wytryskiem !!!a potem zas wracacie do 1wszej propozycji.
Na tym sposobie zachodzi 90% jego pacjentek
Czarnula87, Nona, Bąbelek, Kitaja, Katarzyna87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eh a mnie napadl masakryczny bol glowy pewnie skonczy sie na jakims przeciwbolu. Poki co ciepla herbatka, kocyk. Corka juz lekcje odrobila, pojadlysmy i zalegamy na kanapie ogladajac Don Chichota A co do bajek to ja lubilam zawsze Olinek Okraglinek Te stare bajki byly super, najbardziej lubilam Krecika. Przez to bedac rok temu w Pradze oczywiscie zwiedzilam muzeum i przywiozlam kilka krecikowych gadzetow
Patrze na ten moj wykres i coraz bardziej plakac mi sie chce. Chyba pojade do auchana po pepino..on chociaz dawal mi zludne nadzieje pokazujac cienie.. -
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:To tak :
-po okresie od 6 do 9 dnia cyklu BEZ STOSUNKÓW !!!
-Stosunki w 10,12,14 dniu cyklu !!! Jeden stosunek na dzien !!! Jeden wytrysk !!! Zadnych recznych robotek i do ustnych !!! Tak mi lekarz powiedzial
Folic od 1 dnia cyklu
jesli nie zajdziecie w ciaze,to potem od 6-10 dnia cyklu bez stosunków !!!
potem 11,13,15 dc.Jednorazowy stosunek z jednym wytryskiem !!!a potem zas wracacie do 1wszej propozycji.
Na tym sposobie zachodzi 90% jego pacjentek
Swietnie a ja miewam owulki w 30 dc to bym akurat w tych 10% sie znalazla i pewnie wiekszosc z nas
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Daisy slonce a po co Ci zludna nadzieja???Nie warto naprawde nie warto . . .
Nie wiem juz mam dosyc tych staran naprawde moze nie staran bo to przyjemna czesc oczekiwan, ale tego wszystkiego co sie dzieje czyli wiecznie nadchodzacych @ mam dosyc. -
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Nie wiem juz mam dosyc tych staran naprawde moze nie staran bo to przyjemna czesc oczekiwan, ale tego wszystkiego co sie dzieje czyli wiecznie nadchodzacych @ mam dosyc.
Kochanie glowa do gory :* kazdej z Nasd w koncu sie uda
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Basia wspolczuje Ja wiem ze wiele jest dziewczyn wsrod nas z wieloletnimi staraniami..
Jak mi sie pierwszy miesiac zakonczyl @ to plakalam chyba przez tydzien. Wtedy bylam zalamana i myslalam jak te dziewczyny daja rade, ktore sie tak dlugo staraja. A widze ze niebawem to i ja do tej grupy bede nalezec.
A do pieca dorzuca zona wspolnika mojego P., oni sie starali caly jeden cykl i włala teraz juz chyba 6tc. My sie im nawet nie przyznajemy ze sie staramy.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana wiesz ile ja takich osob znam co postanowili,ze chca miec dziecko i nawet sie nie starali(,bo dla mnie to nie jest staranie jak sie zachodzi od razu ) a tu pyk!!! i jest w ciazy !!! Kochana moje wszystkie kolezanki maja dzieciaki.
Moja siostra jest teraz w ciazy,ma na styczen termin takze nie fajne jest to dla mnie,patrzec jak jej brzuszek rosnie,jak mowi ze ja mala kopie,jak wybiera wozek,kombinezonik itd.A ja sie ciesze bo wiem co ona przeszla
Najpierw ciaza pozamaciczna a potem z pustym jajem-bez zarodka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Dokladnie Isia
U mnie cala familia Wie ze sie staramy No bez jaj !!! 8 lat zwiazku i bez dziecka???
dziwne troche Zaluje tylko ze moja mamusia nie doczekala mojego dziecka
Basiulka przykro mi:( u Nas nikt nie wie, ze sie staramy, chybva tylko brat mojego siue domysla
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.