Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zatestuję pewnie za kolejny tydzień jak @ nie przyjdzie, a co mam się stresować, no chyba, że wpadnę po drodze na uczelnie do laboratorium, bo po drodze. Spodziewanego terminu @ nie mam bo mam pokoćkane cykle bez lutki.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Basiu, współczuję bardzo. Mi śmierć bliskich osób uświadomiła, jak ważna jest rodzina i dlatego postanowiliśmy powiększyć własną. Trzymam za Ciebie kciuki.
Dziewczyny, w tym cyklu po raz pierwszy robię testy owulacyjne, do tej pory wychodziła mi tylko kreska kontrolna, dziś druga kreska zrobiła się widoczna, aczkolwiek bardzo blada. Czy to oznacza, że zbliża się owu i któryś z kolejnych testów wyjdzie pozytywny, czy po prostu to się zdarza od czasu do czasu i o niczym nie świadczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:53
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Zwei_kresken. Jesli kreska jest bardzo blada to jeszcze masz czas do owu wg mnie. U mnie sie intensywnosc kreski zmienia co pare dni w miare jak lh rosnie. Dopiero przed i na samym piku lh widac konkrety czyli 2 takie same kreski a potem testowa mocniejsza od kontrolnej.
Wlasnie gdzies sie zapodziala nasza lista Strasznie malo nas nasikalo na zielono, tylko 5 poki co a to juz 7.10. Eh obysmy odbily!!!Isia93, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Basiulka bardzo mi przykro z pwodu mamy, widę ze jestes bardzo silna osobą.
co do slubu to ja mialam na 80 osob i placilam cos kolo 30 tys (nawet nie sumowalam dokladnie) suknie mialam nowa z salonu, babcia z dziadkiem od zawsze mowili ze chca mnie ubrac na slub i z dadza mi pieniadze ( babcia pol roku przed slubm dala mi pieniadze na suknie zebym juz kupowala, a po tygodniu zmarla ).
Zareczyny mialam w turcji na wakacjach a pierscionek nosze o rozmiarze 8 hehe tez jestem mala i chuda i smialam sie ze ja suknie slubna moge kupic w komunijnymWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 18:05
monia91, Daisy, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
basiu tak mi przykro...Na pewno mama patrzy na Ciebie teraz z góry i jest bardzo dumna.Masz swojego Aniol tam na gorze zycze Tobie i każdej z nas osobno by nasze marzenie o "dziecku" w końcu się spelnilo...
Zwei_kresken wydaje mi się,ze owulacja zbliza się wielkimi krokami do Ciebie
Ale dziś zescie naskrobaly trochę zjelo mi nadrobienie was.Zdjecia slubna przepiękne ,ladne z was kobiety:) i ja poszukam jakiegoś swojego to później wklejezwei_kresken, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Jak tak czytam o weselach, to moje kosztowało majątek - prawie 90 osób, 40 tyś.
Nie było kamerzysty. Przy czym sala - 250 zł od talerza ;/
Zabawa była od 16:00 do 6:00, wydaje mi się, że wszyscy bawili sie świetnie ;p
Inna sprawa - wesele się zwróciło
Isia93, monia91, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nona ma racje nie ma co sie przywiazywac do jednego lekarza, moj tez jest dobrym ginem, trafilam do niego dopiero po poronieniu i chcialam aby prowadzil mi kolejna ciaze, ale skoro mezowi wyszly zle wyniki nasienia i trzeba bedzie isc do androloga to postanowilam poszukac lekarza ktory jest ginekologiem i andrologiem zarazem, aby zaoszczedzisz czasu i pieniedzy. taki przyjmuje w katowicach w klinice nieplodnosci, kilku znajomych tam bylo i sobie chcwala tego lekarza do ktorego sie zapisalam.. pierwsza wizyta 18 listopada
tez mi troche szkoda mojego gina, ale coz trzeba isc do przodu, trzba szukac specjalistow...maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Katarzyna87 wrote:Jak tak czytam o weselach, to moje kosztowało majątek - prawie 90 osób, 40 tyś.
Nie było kamerzysty. Przy czym sala - 250 zł od talerza ;/
Zabawa była od 16:00 do 6:00, wydaje mi się, że wszyscy bawili sie świetnie ;p
Inna sprawa - wesele się zwróciło
Oj niestety nie jest to tania impreza;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.