Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
generalnie to znam Wasz ból bo mówie miałam takie sytuacje , że mój chciał np. a Ja o nie niby się chciało dla męża też dobrze i wgle ale Ja nie mogłam się przemóc ;/ nie chciałam nic na siłe bo przytulanki muszą być przyjemne dla oby stron i z chęcią dla oby stron .
-
Ja jeszcze 2,5 h w pracy , mam dość na dziś po prostu ;/ tyłek odpada od siedzenia , oczy same się zamykaja masakra jutro tez 12 h eh co za życie , człowiek więcej niż pół swojego życia spędza w robocie no ale nikt za darmo nam nie da mieszkać , jesc itp /
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane mam dola i to takiego w chuj

Byla u mnie przyjaciolka z poprzedniej pracy,nie mielismy czasu sie jakos skumac.
A ona mi pado ze jest w drugim miesiacu ciazy!!!
i gada mi teraz bo wie,ze sie staram i nie chciala mi zrobic przykrosci !!!
Jak bym w pysk dostala !!!
Sa ze soba nie caly rok,w grudniu chyba bedzie,nie szanuje jej,podniosl na nia reke,typowo wpadli!!!ona dziecka nie chciala a on po rozwodzie z dzieckiem jednym juz na koncie !!!
Jak wyszli to tak mi puscilo wszystko,ze masakra
Place i placze
dol jak cholera 
Panie Boze dlaczego wlasnie my ktorzy dziecka tak pragna musimy tak cierpiec???
Czym my zawinilismy w twoich nieskalanych planach???
Tym,ze chcemy miec Aniola pod swoim sercem i dbac o niego jak najwazniejszy skarb na ziemi?
Miec czastke wlasnego nieba na ziemi,,najwiekszy skarb na swiecie...
Przepraszam za rozpisanie sie ale pisze co czuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basia nie przepraszaj bo nie masz za co , doskonale Cię rozumiem i popieram , ile Ja się wypłakałam i zdarza nadal się płakać i do Boga mówić czemu właśnie Mybasiulkaa_89 wrote:Kochane mam dola i to takiego w chuj

Byla u mnie przyjaciolka z poprzedniej pracy,nie mielismy czasu sie jakos skumac.
A ona mi pado ze jest w drugim miesiacu ciazy!!!
i gada mi teraz bo wie,ze sie staram i nie chciala mi zrobic przykrosci !!!
Jak bym w pysk dostala !!!
Sa ze soba nie caly rok,w grudniu chyba bedzie,nie szanuje jej,podniosl na nia reke,typowo wpadli!!!ona dziecka nie chciala a on po rozwodzie z dzieckiem jednym juz na koncie !!!
Jak wyszli to tak mi puscilo wszystko,ze masakra
Place i placze
dol jak cholera 
Panie Boze dlaczego wlasnie my ktorzy dziecka tak pragna musimy tak cierpiec???
Czym my zawinilismy w twoich nieskalanych planach???
Tym,ze chcemy miec Aniola pod swoim sercem i dbac o niego jak najwazniejszy skarb na ziemi?
Miec czastke wlasnego nieba na ziemi,,najwiekszy skarb na swiecie...
Przepraszam za rozpisanie sie ale pisze co czuje
eh to wszystko takie niesprawiedliwe ...

szpinak często u mnie gości, za kasze ponownie muszę się zabrać, jajka ostatnio za mną chodzą ! Dupka biorę
Ciężkie to wszystko, ale musi być w końcu dobrze :*