Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona, dziewczyny z in vitro mają wiele zaleceń, bo to już ostateczna metoda zachodzenia w ciążę. Większość ma mnóstwo problemów do tego przy danych lekach nie można wielu rzeczy robić, leki wstrzykiwane co do minuty i tak dalej. Stąd wynika tak wiele obostrzeń.
Idę jutro na betę, żal mi tych 32zł, ale jak mus to mus.
Basia rozumiem twój ból, ale co poradzisz. My już z moim myśleliśmy nad przeprowadzką na osiedle patologii, tam przecież są kobiety dosłownie wiatropylne. 8 dzieci, każde co prawda z innym nazwiskiem, ale rodzone rok po roku,Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 22:53
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie pewnie będzie 0,01, ale lepiej zrobię. Bo jakieś mdłości się do mnie przyplątały.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Witam was kochane,ja w piątek idę na betę bd to 23dzien i juz coś powinno wyjść nie chce się łudzić a.coś czuje ze @za niedługo mnie odwiedzi,jeżeli bd ujemna chyba sobie odpuszczę widocznie marzenia się nie zawsze spełniają...
-
nick nieaktualnyNona wrote:aha zamiast czarnej herbaty (bezwartościowa) dr Nona poleca melise i pokrzywe. Również w ciąży w której niedługo będziesz-tak Ty.
Nona ja właśnie gdzieś ostatnio czytałam o pokrzywie i kupiłam, a w domu na opakowaniu wyczytałam "nie zaleca się dla kobiet w ciąży" więc uznałam, że dla starających też nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Nona ja właśnie gdzieś ostatnio czytałam o pokrzywie i kupiłam, a w domu na opakowaniu wyczytałam "nie zaleca się dla kobiet w ciąży" więc uznałam, że dla starających też nie...
http://parenting.pl/portal/pokrzywa-w-ciazy
Jest kilka konkretnych przeciwskazań, ale jak nie cierpisz na wymienione schorzenia, to może nawet pomóc.
Przeciwwskazania:
cysty na macicy,
nowotwory macicy,
krwotoki z dróg rodnych spowodowane polipami,
choroby leczone chirurgicznie,
przewlekłe choroby nerek,
stosowanie leków przeciwcukrzycowych.
Kciuki za dzisiejsze bety!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 07:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymana wrote:Ja mam sąsiadkę w ciąży wyglada mi na 7 miesiąc. Ale aż łza się w oku pojawia jak ją widzę brzuch w połowie odkryty, pali na potęgę. Czuć od niej alkohol do tego dwa razy ją widziałam ledwo stojąca i gdzie tu sprawiedliwość
i co z tym dzieckiem będzie? ja wierzę w to, że los jest sprawiedliwy i kiedyś się odwróci! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny