Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak tez robie ale nie widac ovulki. A dzisiaj jak sprawdzalam sluz to tak jakby go nie byl minimalnie zostalo na palcu i niby taki bialy, kremowy ani nie lepki ani nie wodnisty juz sama nie wiemhttp://pg22.radom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=48
-
mana wrote:Isia93 ale nie powinien być delikatny spadek? nie czułam żadnego bólu implantacyjnego... jedynie co to od dwóch dni po nocy boli mnie dziwnie brzuch jakby delikatne zakwasy? chce zasnąć i obudzić się za tydzień bo już wariuję

Spadek implantacyjny jest mniej wiecej to linii podstawowej wiec badz dobrej mysli:-)
Trzymam kciuki:-)
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kot_bury powtórz betę za 2/4 dni jak będzie ładnie przyrastać tzn. że jest dzidziuś
tego Ci życzę 
Kochane a ja po Naszej pierwszej wizycie i tak o to Nasza Dzidzia ( w sumie jeszcze zarodek bo serduszka nie było jeszcze)

Zdjęcie trochę kiepskie ale tak jest pęcherzyk o wym. 1,13cm no i ta jasna kreseczka to Nasza Dzidzia o wym. 0,17mm jeszcze kruszynka i jeszcze nie było widać serduszka bo ogólnie ciąża jest młodsza bo wg. OM powinien być 5t+3dz a jest 4t+6dz czyli jakieś 3/4dni a poza tym lekarz mnie uspokoił, że przy moich rozjechanych cyklach (raz 45dni raz 30dni) ciąża ma prawo być młodsza i na tym etapie jest wszystko elegancko
Kazał się nie przemęczać, oszczędzać i relaksować
zapisał dalej dup-ka i kolejna wizyta 22.10.br. (za 10dni) i będziemy wypatrywać serduszka, które już powinno być - nie ma innej opcji !! Bo będzie !!
dziękuję Wam za pamięć i każde ciepło słowo
Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:47
nick nieaktualny, Isia93, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, november123, M4DZI4, usia89, nick nieaktualny, monia91, Maniuś, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sue, nick nieaktualny, Magnosia, julita, karen85, ZakręconaOna, Mimi86, mik82, triss, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kochana nie wiem jak bobo test ale mi facelle o czuł. 25 wyszło już w 11dpo wg. OF i nawet kreska była ładniejsza niż na pepino czuł. 10.Nona wrote:dziewczyny kiedy mi wyjdzie bobo test żółty 25 czułości? Czy 11 dpo wyjdzie bo kupiłam właśnie 2
Owulke miałam w sobotę 4.10, chcę testować w środę, bo jutro to przesada w 10 dpo?
To nie zabawa tylko przez te plamienia się bardzo boję...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny