Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykot_bury cichuto gratuluję i trzymam kciuki za kolejną betę.
Magda_lena gratuluję pozytywnych wieści i usg
U mnie @ nie ma jeszcze plamień też nie, ale wciąż mi wilgotno i latam do wc.
Piersi jak bolały w środku tak bolą, zwłaszcza lewa, obstawiam, że cykl może się obsunąć o 3-4 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona niby tak, ale teraz mam schizę, że jak jednak coś może być to czy nie poronię bez dupka ile razy ja już o tym czytałam i pytałam lekarza, powinnam być spokojna, ale nie jestem.
Mnie też podobnie kłuje na zewnątrz i okolicy pachy, czasem coś szarpnie w piersi, zwłaszcza lewej..
Nie nastawiam się już, ale zastanawiam się też czy te pepino są takie dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:ja tez sie boje, bo plamie i martwie sie ze bez dupka nei dam rady (a nie biore go bo twierdza ze mam dobry progesteron zwykle-w tym cyklu jeszze nie badalam) wiec ja robie test jutro 10dpo lub sroda 11dpo i czympredzej na piatkowej wizycie u gina blagam o dupka, chyba ze mnie @ uprzedzi...
ja mam amil i 2 bobotesty, wszystkie 25
10tkom nie ufamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 20:08
-
Chrzanić to, usunęłam z wykresu wszystkie negatywne testy owulacyjne, bo druga kreska nadal blada i każę mu patrzeć tylko na temperaturę. A w temperaturze rollercoaster...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona skoro progesteron masz ok, to ty nic nie bierz. Lutki ani dupka też nie dostaniesz nawet w razie ciąży, bo jak progesteron ok, to po jaką cholerę brać go? Nie starasz się z in vitro więc nie patrz na zalecenia dla kobiet po in vitro. Plus twoje stresy nie wpłyną pozytywnie na starania, bo może pojawić się prawdziwa blokada psychiczna, którą trudno zlikwidować. Zdrowa para stara się do roku czasu, nie życzę ci tego, ale skoro obydwoje jesteście zdrowi to bez stresu i szukania leków staraj się. Powyżej roku zaczniesz się martwić, ale to twój drugi cykl, więc spokój, spokój i jeszcze raz spokój.
Aga macie dziś rocznicę ślubu? Wszystkiego najlepszego i 100 lat razem dziwna ta twoja beta.
kot_bury trzymam kciuki!
Magda_lena a jak ja ci kobieto zazdroszczę takiego pięknego groszka! Spokojnych 40 tygodni
basiulkaa a ile się staracie? Jak macie wyniki nasienia ok, to nie widzę sensu wydawania kasy na inseminację, która ma mniejsze prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, niż przy naturalnych staraniach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 21:26
Aga_502, Nona lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.